erkek arkadaşımla sorunum

leyla5235

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
197
9
296
İstanbul
Merhaba kızlar,

Haftasonu kuzenimin nikahı var ve erkek arkadaşımı kuzenimin nikahına davet ettim, ama gelmek istemediğini belirtti. Bu da aklımda soru işaretleri oluşturdu doğal olarak. Kafama takmaya başladım. Sizce ne yapayım, umursamamalı mıyım, ben sanki benimle ciddi düşünmüyormuş gibi düşünmeye başladım

Erkek arkadaşınızın yapısı nasıl ? :44:

Çekingen biri ise ve akrabalarınızı kalabalığı düşünüp gelmek istememiş olabilir

Sen olsan aranızda resmi bir durum yokken ailesinin özel bir gününde bulunmak ister miydin?

bununla ciddi düşünmemesinin ne ilgisi var çözemedim ben? gelmek istemeyebilir,bilmediği bir ortam haliyle çekinebilir.umursama desek de belli ki fazlaca umursamışsın.bence sorun yapacak birşey değil.

Erkek arkadaşınızın yapısı nasıl ? :44:

Çekingen biri ise ve akrabalarınızı kalabalığı düşünüp gelmek istememiş olabilir

Aslında erkek arkadaşım biraz çekingen ama sonuçta ciddi düşünüyoruz eninde sonunda o kalabalığa girecek :)

arada resmi bisey olmadan gelmek istememesi normal.
erkek arkadasin kuzenini ve aileni taniyor mu? tanimiyorsa gelmemesi daha iyi olur bence.

Tek neden buysa boşuna canını sıkma.. Ben olsam ben de gitmek istemem,rahat olamayacağı ortam,aileler... Çekinebilir,rahatsız olabilir. Başka şüphelerin varsa üstüne bu geldiyse bilemem.

aranızda resmiyete dökülmemiş birşey varsa inan bana gelmesin zaten. ailelerle tanışmasın. hayat bu sonradan pişman olursun. o yuzden aranızda yuzuk olmadan boyle ortamlara ne gir nede arkadaşını sok

aranızda resmiyete dökülmemiş birşey varsa inan bana gelmesin zaten. ailelerle tanışmasın. hayat bu sonradan pişman olursun. o yuzden aranızda yuzuk olmadan boyle ortamlara ne gir nede arkadaşını sok

Evet şimdi biraz mantıklı düşünmeye başladım da davet etmem bile saçma gelmeye başladı :)

Tek neden buysa boşuna canını sıkma.. Ben olsam ben de gitmek istemem,rahat olamayacağı ortam,aileler... Çekinebilir,rahatsız olabilir. Başka şüphelerin varsa üstüne bu geldiyse bilemem.

Aslında başka şüphelerim yok ama biraz takıntılı bir insanım sanırım Kafamda büyütüyorum bazı şeyleri.

sizin aranızda ciddi düşünmeniz ayrı aile arasında resmen birlikteliğinizin bilinmesi ayrı. aranızda söz nişan gibi resmi bişey olmadan erkek arkadaşını böyle ortamlara sokma bence de. sonuçda hiçbişeyin garantisi yok yrn bi gün ayrılırsınız pişman olursun. sonra akraba eş dost arasında adınız kötüye çıkmasın.

Herkes aynı şekilde düşünüyorsa ben yanlış düşünüyor olabilirim :) Sanırım bunu sorun yapmamak en iyisi :)

Ne kadar zamandır birlikte olduğunuzun ve ailenizle tanışmasının önemi çok fazla bence. çok uzun süredir beraber değilseniz ya da ailenizle tanışmıyorsa gelmek istememesi normal. kaç kuzenimin düğünü geldi geçti birine de çağırmadım. ne olacağı sonradan belli olmaz milletin ağzına bakarak tabiiki yaşanmaz ama yine de kimseye laf ettirmemek gerek. ben sevgilimin ablasının düğününe bi kuzenininde nişanına gittim. onun ailesiyle 2,5 yıldır tanışıyorum ve gittiğimi ailemde biliyordu ama o benim hiç bi akrabamın düğününe gelmedi yüzük takılmadan aman gelmesinde zaten :)

cekıngen bır yapısı varsa oyle pat dıye akrabaların içine giremez .

sızınle ılgılı cıddı olmadıgını dusunuyorsanız , bellı kı

o sızı aılesıyle henuz tanıstırmamıs bıle .

o aılesıyle sızı tanıstırmadan sız nasıl sulalenın ıcıne

sokuyorsunuz erkek arkadasınızı ?

bence bu tarz konular da erkegın degıl de kızın daha

ınce ayrıntılı dusunmesı gerekıyor .sadece aıle de degıl

tum sulalenın ıcıne sokacaksın .hangı sıfatla mılletle tanıstırcaksın .

yarın bırgun ayrıldıgınızı dusun,tum sulalenın dılın de "ne zaman evlenıyorsunuz"

sorularıyla kalacaksın .bence cocugun gelmemesı makbuldur

Son düzenleme:
Aslında erkek arkadaşım biraz çekingen ama sonuçta ciddi düşünüyoruz eninde sonunda o kalabalığa girecek :)

Bu senin düşüncen tabi ?

Bir de daha adı konmamış birşey varken görücüye çıkar gibi o kalabalığı göze alamayanlar da var ( Bende bunlardandım )

Ve tamamen yapı ile alakalı birşey sana çok basit geliyor olabilir ama o belki bu kalabalıktan çok sıkılacağı için şimdiden kasmak istemiyordur

Yani evet ben mesela çekinmem bu tarz konularda ve her ortama rahatlıkla girebilirim, ondan aynı şeyleri beklemek biraz saçmalık oldu :)

Erkek arkadaşına açıkca bunu sordunmu, çekiniyomusun veya başka bişeymi var diye..

bi anda bütün sülalenin içine düşecek,nasıl istesin çocuk :) :)

ben senin yerinde olsam kendim istemezdim gelmesini,sonuçta dünya hali
yarın bi gün ayrılsanız ve sen başka birini koca adayım diye getirsen bile elalemin ağzı durmaz,üzülen sen olursun..

Kızlar gerçekten çok teşekkür ederim, aklımı başıma getirdiniz, bazen çok saçma düşünebiliyorum, ne yapayım burcum yengeç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…