Merhaba kızlar,
Haftasonu kuzenimin nikahı var ve erkek arkadaşımı kuzenimin nikahına davet ettim, ama gelmek istemediğini belirtti. Bu da aklımda soru işaretleri oluşturdu doğal olarak. Kafama takmaya başladım. Sizce ne yapayım, umursamamalı mıyım, ben sanki benimle ciddi düşünmüyormuş gibi düşünmeye başladım
Merhaba kızlar,
Haftasonu kuzenimin nikahı var ve erkek arkadaşımı kuzenimin nikahına davet ettim, ama gelmek istemediğini belirtti. Bu da aklımda soru işaretleri oluşturdu doğal olarak. Kafama takmaya başladım. Sizce ne yapayım, umursamamalı mıyım, ben sanki benimle ciddi düşünmüyormuş gibi düşünmeye başladım
Erkek arkadaşınızın yapısı nasıl ? :44:
Çekingen biri ise ve akrabalarınızı kalabalığı düşünüp gelmek istememiş olabilir
Merhaba kızlar,
aranızda resmiyete dökülmemiş birşey varsa inan bana gelmesin zaten. ailelerle tanışmasın. hayat bu sonradan pişman olursun. o yuzden aranızda yuzuk olmadan boyle ortamlara ne gir nede arkadaşını sok
Tek neden buysa boşuna canını sıkma.. Ben olsam ben de gitmek istemem,rahat olamayacağı ortam,aileler... Çekinebilir,rahatsız olabilir. Başka şüphelerin varsa üstüne bu geldiyse bilemem.
sizin aranızda ciddi düşünmeniz ayrı aile arasında resmen birlikteliğinizin bilinmesi ayrı. aranızda söz nişan gibi resmi bişey olmadan erkek arkadaşını böyle ortamlara sokma bence de. sonuçda hiçbişeyin garantisi yok yrn bi gün ayrılırsınız pişman olursun. sonra akraba eş dost arasında adınız kötüye çıkmasın.
Aslında erkek arkadaşım biraz çekingen ama sonuçta ciddi düşünüyoruz eninde sonunda o kalabalığa girecek :)
Bu senin düşüncen tabi ?
Bir de daha adı konmamış birşey varken görücüye çıkar gibi o kalabalığı göze alamayanlar da var ( Bende bunlardandım)
Ve tamamen yapı ile alakalı birşey sana çok basit geliyor olabilir ama o belki bu kalabalıktan çok sıkılacağı için şimdiden kasmak istemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?