• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık

behnusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ama baya sertti arkadan öne doğru sürterken bi acı hissetim sonrasında baktığımda yatak falan hep kandı ellerim falan hep kan oldu bi gün boyunca hala kanamam var sızlanmam var neden olabilir zar gitmiş midir lütfen gerçekten seviyeli yorum yapılsın

konunun kendisi pek seviyeli sayılmaz.

bu kadar kanama olduysa içinize girmiştir ve bunu hissederdiniz. eğer hissetmediyseniz adet olmuşsunuzdur diye düşünüyorum

konunun kendisi pek seviyeli sayılmaz.

bu kadar kanama olduysa içinize girmiştir ve bunu hissederdiniz. eğer hissetmediyseniz adet olmuşsunuzdur diye düşünüyorum
Bi an acı hissetim o an durdu anlık bişeydi ve direk kanamam oldu ama reglm biteli 2 gün oldu

O seni kandırmıs, penis içeriye girmiş birkac saniye de devam ettiyseniz eğer bozulmuştur kızlığı boşver inşallah içine boşalmamıstır bir de hamile kalma aman aman

Gülüm yataktasın arkadan öne nasıl sürtecek hayal edemedim jdjdjfkf özür dilerim🤣 pozisyonu pek anlamadım ve cıplaksanız muhtemelen girmiştir o. Sürtünmede kanama falan gelmez, nasıl bir sürtünme bu. Tahriş kanaması pembesi olur ya da adet olursun onun kanı olur da senin hem adet değil hem acı hem yatak hem perine bölgesine baskı hem de yoğun kanama gitmiş kızlık, bence de hayırlı olsun. Muayeneni muhakkak ol, cinsel hastalık falan mazallah kontrollerini ol. Geçmiş olsun

Back
X