Sevgilimle ayrılmıştık sürekli kavga ediyorduk çünkü ben hep alıngandım sabrını taşırıyordum oda zaten pek ilgilenmiyodu fakat yanyanayken hiç sorun yok sürekli mesajda kavga ediyoruz ayrıldık ama yapamadık barışalmm çok uğraştım barıştık nasıl davranmalıyım bana halen çok kızgın ayrılınca kendime facebook açmştm iyice sinir ettim yani şuan barıştık ama kızgın bana bilmiyorum bi önerisi olan var mı napmam lazm nasıl davranmalıyım..
kavga zaten mesajlarda olur. yalnız bir şey söyleyeceğim kendini bu kadar suçluyorsan karşındaki seni fena baskılamış demektir. bence biraz kendini düşün ve şu barışma işini tekrar gözden geçir.
kavga zaten mesajlarda olur. yalnız bir şey söyleyeceğim kendini bu kadar suçluyorsan karşındaki seni fena baskılamış demektir. bence biraz kendini düşün ve şu barışma işini tekrar gözden geçir.
sürekli alınganlık yapma ..
gerekirse facebooku kapat ..
Çok seviyorum evet sevgimi ve kaybetmekten korktuğumu biliyo ve kendini hiç suçlamıyo kendimi düşünecek olsam ayrıldğmda pişman oluyorm
Facebook kapandı aldı sildi ama kendi şifresini sinirden dolayı vermiyor. Alınganlıktan kurtulmanın yolu ne peki
bunu neden dert ettin anlamadım ki bence sorun yapman gereken bi şey yok böyle devam et yani
ne yaşadığını çok iyi anladığımı düşünüyorum. ben şu durumda tavsiye vermem yorum yaparım. o da senin beklediğin şey olmayacaktır. tek diyebileceğim şey; umarım çok fazla yıpranmazsın.
Kendi haline birakmaya calis bira. Hani su akar yolunu bulur derler ya. Sende o misal rahat davran kendini sikarakta olsa. Emin ol hersey duzelir
güven .. zaman ..
Kendi halinde zaten ama ben konuşmak istiyorum sürekli oda imkansız zaten çok konşnca sıkılıyomş
Güvenim yok ona karşı fakat zaman vermek işe yarar umarm
Tipik erkek modeli iste sevgisinden eminsen o aradikca konusun madem onlar bizim gibi dusunemiyorlar maalesef. Sende onu dusunnek yerine baska biseyle oyala kendini ona sarmamis olursun
bir ilişkinin temelidir güven ..
güven yoksa hicbirsey yoktur bana göre ..
yaslarınız kac? güvenini yıkacak ne yaptı ?
Geçen yıl hiç sevmediğim bir kıza teklif etti benimle birlikteyken ama sevgim üstün geldi affettim yapmadım dedi inandım daha sonra itiraf etti güvenim sarsıldı canm. O 21 ben 19 yaşındaym..
Aslında her konuda güveniyorum fakat hersefernde başka biri var gibi süpheleniyorm
kusku ve güvensizlik zor ...
yaslrınızda kücük daha .. hayırlısı zamana bırak ..
ya sanırım düşününce haklı düşünüyorum yani evet güven konusunda haklı ama şöyle bi şey var kimin yüzünden bitmişti bi de ordan bakmak gerekNasıl davranmam lazım onu bilmiyorum o çok soğuk ve uzak davranıyo güveni yok ayrılınca facebooka koşmuşm gibi muamele yaptı açıkçası tekrar tekrar kavga etmekten korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?