erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

freuddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
41
1
0
İstanbul
Kizlar buraya neden yazdigimi ben de bilmiyorum. sadece anlatmak istiyorum sanirim.
durum su ki sevgilimle 3yili gecen bi iliskimiz var. ona gercekten cok guveniyorum ve muhtenelen herkes kendi sevgilisi icin boyle dusunur ama onun diger erkekler givi olmadiginin farkindayim. 3 yillik iliskimizde hic cok kotu zamanlarimz olmadi allaha sukir hic ayrilmak ikimizinde aklinin ucundan gecmedi. evlencegim kisinin o oldugunu hissedebiliyorum ins da o olucak. ama yeni yeni biseyler yasamaya basladik. baslarda cok seviyeliydi iliskimiz. ama son zamanlarda tutkularimizi dizginleyemez olduk. sadexe onun icin demiyorum cunku ben de oyleyim. gecende disari cikmistik biraz icmistik falan.birden boyle ona dogru donerken elim cinsel organina carpti hafif bi sekilde.o sirada kulagima egilip cok hos hissedttigini soyledi.sarhos degildim de cok mantikli dusunemiyordum. pantolonun ustunden de olsa dokndum ona.bi kac dakika. ya aslinda yaptigim seyden pismanlik duyuyo muyum bilmiyorum. neden yazdim bunlari onu da bilmiyorum. bi yandan kendimi tutmak istiyorum bi yandan oylesine birakmak. ona ne kadar guvensem de hicbiseyin garantisi olmadigi da asikar. simdi ona karsi nasi bi tavir takinicam bilmiyorum. tekrar isterse ne yaparim bilmiyorum. rahatsiz oldugumu soylesem asla sikinti yapmaz anlayis gosterir ama endiselenir kotu hissettigim icin. naapmaliyim kizlar bi deyin ya. ve lutfen yargilamayin. insanlarin yargilamasindan biktigim icin buraya yaziyorum. lutfen empati yaparak, dayatilmis toplumsal dogrulari (!) bi kenara kaldirip yazin lutfen :( gercekten ihtiyacim olmasa burda sormazdim.

Kizlar buraya neden yazdigimi ben de bilmiyorum. sadece anlatmak istiyorum sanirim.
durum su ki sevgilimle 3yili gecen bi iliskimiz var. ona gercekten cok guveniyorum ve muhtenelen herkes kendi sevgilisi icin boyle dusunur ama onun diger erkekler givi olmadiginin farkindayim. 3 yillik iliskimizde hic cok kotu zamanlarimz olmadi allaha sukir hic ayrilmak ikimizinde aklinin ucundan gecmedi. evlencegim kisinin o oldugunu hissedebiliyorum ins da o olucak. ama yeni yeni biseyler yasamaya basladik. baslarda cok seviyeliydi iliskimiz. ama son zamanlarda tutkularimizi dizginleyemez olduk. sadexe onun icin demiyorum cunku ben de oyleyim. gecende disari cikmistik biraz icmistik falan.birden boyle ona dogru donerken elim cinsel organina carpti hafif bi sekilde.o sirada kulagima egilip cok hos hissedttigini soyledi.sarhos degildim de cok mantikli dusunemiyordum. pantolonun ustunden de olsa dokndum ona.bi kac dakika. ya aslinda yaptigim seyden pismanlik duyuyo muyum bilmiyorum. neden yazdim bunlari onu da bilmiyorum. bi yandan kendimi tutmak istiyorum bi yandan oylesine birakmak. ona ne kadar guvensem de hicbiseyin garantisi olmadigi da asikar. simdi ona karsi nasi bi tavir takinicam bilmiyorum. tekrar isterse ne yaparim bilmiyorum. rahatsiz oldugumu soylesem asla sikinti yapmaz anlayis gosterir ama endiselenir kotu hissettigim icin. naapmaliyim kizlar bi deyin ya. ve lutfen yargilamayin. insanlarin yargilamasindan biktigim icin buraya yaziyorum. lutfen empati yaparak, dayatilmis toplumsal dogrulari (!) bi kenara kaldirip yazin lutfen :( gercekten ihtiyacim olmasa burda sormazdim.

Hayır ne dememizi bekliyorsunuz ki?

"Seviyorsan git seviş bence" mi?

Tekrarini beni ciddiye alirsan lütfen yasamaaaaa.sonunuzu hüsrana goturuyorsun. .....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"toplumsal doğruları bir kenara bırakarak yazın "demişsiniz de bence siz bunu yapamamşısınız ki..
bir kadın olarak cinsel birşeyler yaşamak isityorsunuz ama sadece bir anlık dokunmayla bile suçluluk duyuyorsunuz..toplumun yargılarından korkuyorsunuz demek ki...

erkek milletine güven olmaz. Atalarımız boşuna demedi Babana bile güvenme diyeAr senin namus senin canım kimse birşey diyemez ama rahatsız olduğunu ,herseyin bir zamanı oldugunu da belirt. Yaşın kaç ayrıca. Yanı iş güç sahibi kişilerseniz karar tamamıyle senindir ama henüz lisede okuyan bir kızımızsan abla tavsiyesi SAKIN

bizim bişeyler dememiz seni nasıl etkileyecek ki bu senin tavrınla alakalı
hoşuna gittiyse ilşkinize bu şekilde yön vereceksiniz
rahatsız oluyorsan da senden bu tarz şeyler isterse kibarca reddet bu kadar yani

Son düzenleme:
erkek arkadaşınız istememiş başta siz istiyorsunuz zaten
istemiyorum desem bişi demez diyorsunuz anlayışla karşılar diyorsuz
bence sizin canınız da istemiş de içinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz
sevişin bence problem yok :ssz:

lisede mi okuyorsunuz:53:bunu bilmyordum ne bi,leyim 3 yıllık ciddi ilişki falan diyince en az 20 li yaşlardasınız sandım...

inandığın gibi kendi kurallarına göre yaşa :ssz:

herkesin hayata bakışı başkadır benim doğrum sana yanlış senin doğrunda bana göre değildir :6:

boyle dersem kendini kotu hissetmez dimi

anlayş göstereceğini kendn söylemşsn zaten,kendni kötü hisseder hissetmz onu bilemem sonçta sen burda kendi rahatszlğndan bahsetmşsn byle bir konuda yaşayabilecğn pişmanlkları düşünrek önce senn ne istedğin ve hissettğn önemli diye düşünyrm

Bir an önce evlenin. Zina büyük günahlardandır. Ahiretinizi tehlikeye atmamak için okuldu, askerlikti, eşyaydı, evdi demeyin. Evlenin bu kadar basit..

"toplumsal doğruları bir kenara bırakarak yazın "demişsiniz de bence siz bunu yapamamşısınız ki..
bir kadın olarak cinsel birşeyler yaşamak isityorsunuz ama sadece bir anlık dokunmayla bile suçluluk duyuyorsunuz..toplumun yargılarından korkuyorsunuz demek ki...

evet sanirim haklilik payin var. toplumun yargilarindan korktugumdan degil ama hafif bi sucluluk var. yasimi soranlar olmus 21 yasindayim

Toplumsal dayatmalari bir kenara bırakın yazin.emredersin canim nasil yorum yapicagimizi sana sorucaz.istiyorsan birlikteol istemiyorsan olma yani bu kadar basit.bana gore yanlis bir baskasina gore dogru.nasil iistiyorsan ole yasa.

Arkadaş lisede mi okuyormuş
yuuhhh yani bu ne acele bu ne ateş be kızım
valla ben nişanlıyken bile çekinirdim eşimden
sizin kadar yakınlaşmamışızdır o derece yani
bende mi bir tuhaflık vardı acaba?:53::53:

bide diyor 3 senelik ciddi ilşki
artık ilk öğretim öğrencileride ciddi düşünüyoruz diyor
ne günlere kaldık Allahım:26::18:

Böyle bir konuda fikir almak cok sacma bence.
Bu tamamen seninle alakali bir durum.
Ben git istedigini sonuna kadar yasa, yaptigin dogru bir davranis dersem öyle mi yapacaksin?

Back
X