erkek arkadasimla yakinlasmalarimiz

kızcağız konuyu açtığına açacağına pişman oldu yapmayın hanımlar.

bizler hem toplum gereği hem dinimiz gereği bazı şeylere kıymet vere vere bunu bilinçaltında olgunlaştıra olgunlaştıra büyüdük.
ha bu kötü bir şey mi?
kimi zaman evet, kimi zaman hayır. ataerkil toplum yapısı dinin de ataerkil şekilde yürümesine sebep oluyor.
zina ile ilgili ayetlerde kadın ya da erkek demez, namus sadece kadının değildir ama anlayış bu şekilde ki bu da erkeklerin işine geliyor.

asıl konuya gelince,
konu sahibesi gencecik bir kızsınız. elbette ki bir takım dürtüleriniz olacak, ihtiyaçlarınız, heyecanlarınız olacak. olmaması anormal olurdu.
ancak, böylesi yüzeysel bir temastan dolayı rahatsız olmuşsanız ve cidden vicdan yapıyorsanız daha ötesini kaldırabileceğinizi sanmıyorum.
hepimizin bir sınırı var nihayetinde. kimi onlarca kez partner değiştirir sıkıntı etmez, kimi bir tek ilişki yaşar pişman olur. bunların hepsi sizin psikolojinizle alakalı.

kendi fikrim ve dileğim bunun tekrarlanmaması yönünde. herşey zamanında ve yerinde güzel. erkek arkadaşınız da çok genç henüz bazı şeyleri dizginlemesi muhtemelen daha zordur ama durmak lazım.
cinsellik asla bir kadını etkilediği ya da bağladığı şekilde bir erkeği bağlamaz.
bizler sevişebilmek için sevmeyi bekleriz, erkekler sevişecek biri olduktan sonra karşıdakinin kim olduğuna çok da dikkat etmez.
yani cinsellik bizi birbirimize iyice bağlar fikri varsa öyle olmadığını söyleyeyim.

3 yıllık bir ilişki maşallah devam etmesi elbette çok güzel olur
ama ya devam etmezse ya bir aksilik çıkarsa
en güvendiğimiz insanlar zaman içinde düşmanımız oluveriyorlar çünkü olmadık bir şey değil.

her zaman kadından yana biri olarak en güzel hislerinizi bir o kadar güzel zamanlara saklamanızı dilerim.

bunu paylaşınca erkek arkadaşınız alınganlık yapmaz sanırım. 3 yılda tanımıştır zaten sizi güzel bir dille ve mevcut psikolojinizi aktararak anlatırsanız
sorun olacağını zannetmiyorum. seviyorsa anlayış gösterecektir zaten çocuğun böyle bir talebi yokmuş, öyle gelişmiş sadece.

oyle icten ve anlayisla cevaplamissin ki gercekten icim rahatladi. guzel dileklerin icin de tesekkur ederim. biseylere daha net ve daha mantikli yaklasmama yardimci oluyosunuz gercekten tesekkurler

oyle icten ve anlayisla cevaplamissin ki gercekten icim rahatladi. guzel dileklerin icin de tesekkur ederim. biseylere daha net ve daha mantikli yaklasmama yardimci oluyosunuz gercekten tesekkurler

çoğumuz geçtik o yollardan
çok zor kararlar vermek zorunda kaldığımız oldu
hesap kitap işi hepsi ve buna hayat diyorlar
kazanılacaklar-kaybedilecekler
kar-zarar
bu gibi büyük kararların muhasebesini yapmak lazım.
hiçbir genç kız üzülsün istemem

ayrıca rica ederim :3:

Toplumsal doğruları bir kenara bırakarak yazıyorum 21 yaşındasın ve böyle isteklerinin olması tabiki normal. İleri gitmeden sonradan pişman olmayacağın şekilde kendini kötü hissetmeyeceğin şekilde birşeyler yaşayabilirsin kendini bu kadar sıkıntıya sokmamalısın. Öpüyorum seni çok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlilik disi cinsellik yasiyan kadinlar da var evet.ama onlarin dusuncesi genelde "bunu dogru buluyorum,boyle yasiyorum" seklinde oluyor ki saygim var.ama sen ufak bir dokunmayla bile kendini kotu hissetmissin.demek ki herseyi yasasan kim bilir ne kadar kotu olacaksin.
Evet,boyle seyler kisiseldir,kimisine normal gelir yasar,kimisi rahatsiz olur.sen rahatsiz olanlardansin sanirim.o yuzden boyle bisey yaparsan muhtemelen cok pisman olursun

canım bence bunu buraya yazarak hata etmişsin. gene olarak buradaki kadınlar hayattaki tek isteği evlenmek ve çocuk yapmak olan kişiler. bunu bile ahlaksız bulabilirler. erkekler zaten böyle yaklaşıyor da bi de kadınların hemcinslerine karşı bu kadar aşağılayıcı davranmasına tahammül edemiyorum. hormon denen bişey var hepimizde ve siz 3 yıldır çıkıyosunuz böyle istekler kadar doğal ne olabilir ki. hırsızlık değil uğursuzluk değil bu kadar abartılan ahlaksız gösterilmeye çalışılan ne ?

canım bence bunu buraya yazarak hata etmişsin. gene olarak buradaki kadınlar hayattaki tek isteği evlenmek ve çocuk yapmak olan kişiler. bunu bile ahlaksız bulabilirler. erkekler zaten böyle yaklaşıyor da bi de kadınların hemcinslerine karşı bu kadar aşağılayıcı davranmasına tahammül edemiyorum. hormon denen bişey var hepimizde ve siz 3 yıldır çıkıyosunuz böyle istekler kadar doğal ne olabilir ki. hırsızlık değil uğursuzluk değil bu kadar abartılan ahlaksız gösterilmeye çalışılan ne ?

Kesinnlikle katılıyorum bende şaşırdım yazılanları okurken. Anlatmaya çalıştığım tam olarak bu şekildeydi. Çok iyi yorumlamışsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimaeye anlatamayinca buraya yazmayi yegledim. insanlarin cirkin ithamlari uzdu ama onurum kirilmadi cunku herkesin bakis acisi yasam tarzi farklidir. hatta farkli gorusler okumak farkli acilardan bakmami sagladi.
ama bazilari olayi benim yansittigimin disina cikarip hic sevmedigm terim olan kixlik zari ve bekarete getirmis. onlara kizdim ama yapcak bisey yok.
kendimce kararimi da verdim sevgilimin de arkamda durcagna inaniyorum

Ne yaşadıysan yaşadın kimseyi ilgilendirmez.
Ama bu burda göğsünü gere gere anlatılacak bi durum değil yani.
Hangi sosyal katmandan gelirseniz gelin Türk toplumu bu tür olayları onaylayan ya da kabul eden bi toplum değil.Bugün Avrupada bile hala eşinin bakire olmasını isteyen erkekler varsa, Adriana Lima gibi bi kadın bile bekaretini eşine sakladığını gururla söylüyosa bu övünülecekmiş bişey gibi davranmayı bırakın.Ayrıca da cinsel ilişki yaşamayla medeniyet arasında nası bi ilişki kurdunuz çözemedim.Canının istediğiyle yatıp kalkmak nası bi medeniyet göstergesi olabilir ki Allah aşkına.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozgur bir kadin olmaktan, kendi bedenini kesfetmis bir birey olmaktan gurur duyuyorum.
Yasadigim sosyal katman da buna uygun. Asagilamak icin soylemiyorum ama maddi anlamda durumu iyi olan insanlarda durum boyle. Okumusluk orani da etkili.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilişki süreniz baya bir uzun sürmüş
buna güvenip sakın bir hata yapma bırak burda bitsin
hiçbirşey olmamış gibi davran artık ve sakın böyle ortamlara fırsat verme
inanki eğer bu kişiyle evlenemezsen çook çok pişman olacaksın

Bana bana bana kar yolla kar yolla kar yolla:24:
Kar bulamazsan yar yolla yar yolla yar yolla:52::52::52:

Konunuzu hatta 2. üyeliğinizi görmeyebilirdim, utandığınız için farklı üyelikle konu açtığınızı düşünebilirdim, konuya ana üyeliğinizle dalıp yazmasaydınız:51:

Aynı şey bir daha olmaz umarım:51:

Back
X