erkek arkadaşımla yakıştırılmıyoruz

Canım bence boşuna kendini üzüyorsun sonuça sen yakıştırmıssın ve hayatına almıssın onunla hayatına devam edecek olan sensin annen veya ablan değil bence cevrenin ne dediğini cok onemseme bunlar ailen dahi olsa sonucta o cocugu sen taniyosun iyi biri olduğunu biliyosun onlara dusen kararina saygi duymak hem soyle bisey varki hersey dis gorunus degil bazi insanlarin altin gibi kalpleri var tipe cok takilmasinlar cok yakisikli olup sana hayati zindanda edebilirdi hem soylede bisey var gonul sevince goz kor olur tipe cok takilmasin ailen kisiligiyle ilgilensin onlara bunu soyle seni anliyacaklardir

Yakışıklı ama hödük olsa ablan için okey yani. Sığ bir bakış açısı. İyi biriyse iyi biridir seviyorsan seviyorsundur olay bundan ibaret. Ablana açıklama yapmaya yada fikrini değiştirmeye çalışma bence ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zor.

Senin ablan kendini dunya guzeli zannediyor galiba.. insanlar once kendilerine baksinlar :kahve:

Eger ailen onu bir huyundan veya davranisindan dolayi uzak dur dese tamam dinle ama ablan sadece dis gorunusune gore yargiliyo canim evlenince inan dis gorunus ilk siralarda yer almiyo sana deger vermesi seni mutlu etmeye calismasi iliskinize sahip cikmasi iliskinize disardan insanlari karistirmamasi sorumluluk sahibi bir insan olmasi erkekte onemli olan seyler dis gorunusunu sen begen yeter o konuda kimseye konusmak dusmez

Muhtemelen kızım dünya yakışıklı bi çocukla beraber olsa ben yine de iyyyhhh diyeceğim :) tabiki içimden :)

Anne layık görmez vs bu kararında ise normal ama ailecek dile getirmek sadece dış görünüşe bakarak doğru gelmedi..

Huyu suyu için bişey deseler o zor ama sadece tip için ne derlerse desinler öyle kriter mi olurmuş.. ilişkinizi kötü etkileyecek hem de.. çok abartı olmuş..

Arkadaşım 39 kilo 1.55 ve dünya tatlısı asiri bakimli bir kız.. eşi 130 kilo civarı 1.85 ve 10 yaş büyük ve dünya bakimsizi biri:) bu kombin 2 aileyi de şok etmişti hatta ağır konuşanlar oldu.. şimdi damatlarina bayiliyorlar.. tanımadan ağır konuşmamak lazım sakin sevgilinizle paylasmayin durumu.. çok kırıcı ve unutması zor olur bazı yorumları..
Bu da çok uç bi örnek olmuş ama aralarında 100 kilo var nerdeyse :)

Senin erkek arkadaşınla ablan veya annen mi sevgili olacak da onlar beğeniyormuş? Ayrıca güzellik görecelidir. Benim eşimi de belki sokaktaki 100 kadından 99u beğenmeye bilir ama benim için o dünyadaki en yakışıklı erkektir.

nişanlımın fotoğrafını teyzemler ve kuzenlerim ilk gördüklerinde hiç beğenmediler ve bunu da yüzüme söylediler, nerden buldun bunu diye. burnu büyükmüş, zayıfmış, sakallıymış, hiç yakışmamışoz vs. (bunlar tabi sadece dış görünüş için söylenenler) hatta 15 yaşındaki kuzenim nolur ablam bununla evlenmesin hiç güzel değil diye ağlamış :KK70:
ilk yüzyüze gelip tanışmaları söz akşamında oldu, daha sonra bohça getir götür, nişan derken birkaç kere daha görmüş oldular. daha geçen gün teyzem, baştan beğenmediydik ama şimdi çocuk gözüme bir güzel geliyor, valla kedi olalı bi fare tuttun kız aferin sana dedi :KK45:
fotoğrafla ilgili düşünceleri kafana takma, hele hele söz konusu sadece dış görünüşse he de geç. insanların tanıdıkça düşünceleri değişebiliyor görüldüğü üzere :KK51:

Bir kulağından girip, diğerinden çıksın hiç takma bence.
Biliyorum kafaya takmamak mümkün değil aynı şey benim başımda da var çünkü. Demek ki kız annelerinin geneli bu :) Ama kimse ona senin gözünden senin baktığın gibi bakamaz, göremez öyle düşün.
Önemli olan da dış güzellik değil, iç güzellik. ( Dışta önemli tabi ama :KK33:) Sonuçta sen beğenmişsin annen ailen dahi olsa kimsenin aklını karıştırmasına izin verme.

seviyosan önemseme. yakışıklı değilmişmişmiş.. yakışıklı olsada sana nasıl baktı derlerdi

seviyosan önemseme. yakışıklı değilmişmişmiş.. yakışıklı olsada sana nasıl baktı derlerdi

Merhaba herkese. Bir erkek arkadaşım var ve daha çok yeniyiz ama annem ve ablamdan bu tür konuları saklayamadığım için erkek arkadaşımı anlattım onlara. Fotoğrafını falan gösterdim yanıma yakışmadığını daha iyilerine layık olduğumu söylediler. Yani annem bile daha ılımlı yaklaşırken ablamın tepkisi çok çok fazla oldu beni sevdiğinden korumaya çalıştığından dedim ama sürekli " yakışmıyosunuz, yanında çok yakışıklı biri olacağına şuna bak" gibi şeyler söylüyo.Bazen o kadar çok üstüme geliyorki ağladığımı biliyorum. İster istemez moralim bozuluyo ama ablamın tepkisinden dolayı acaba olmaz mı falanda demiyorum çünkü bence gayet düzgün ve iyi bir insan.Önemli olan senin düşüncelerin diyeceksiniz ama merak ediyorum onların istemediği bir ilişki sağlıklı olur mu ya da ben vazgeçmedikçe onlar pes eder mi ?

Selam canım,
Söylediklerin daha öncede benim başıma gelmişti. Anne ve babalar bu konuda evlatlarına toz kondurmuyorlar ve kimseyi de yanına yakıştırmıyorlar. Sen dönüp kendine ben bu adamla mutlu muyum, yanında huzurlu muyum diye sorduğunda 'evet' cevabını alıyorsan, ne boy ne güzellik ne de fizik birşey ifade etmez. Şekilci insanlar mutsuz eder. Elalem ne der diye yaşamakta seni.
Sevgiyle kal

Şu kardeşine ya da yavrusuna daha güzelini yakıştıranlara hastayım.

Eminim gerçekten kusursuz güzelsinizdir.
O yüzden yanınıza çok daha iyileri yakışır..

Önceki senelerde annemde aynı şekilde kimi göstersem beğenmez bir kulp bulurdu. Şimdi yaşım 28 olunca hiç olmayacak kişilerle bile erkeğin çirkini kısası olmaz deyip görüşmemi istiyor. Boyum 172 teyzemin zoruyla 165 boyunda bir çocukla zorla görüştürmeye kalktılar. İstemedim boyumuz uymuyor bir kere ben birde topuklu giyiyorum dedim. Olsun git yüz yüze görüş belki boyunuzda uyar diye çıldırttı beni. Yeter ki evlenip yuvamı kurayım diye. Daha önce çok yaşlı gösteriyor kart suratlı deyip beğenmediği çocuk için, ben insan beğenmiyormuşum mis gibi çocukmuş diye bana kızıyor. Merak etme yani herkes yavrusuna en iyisini ister, kimseyi yakıştırmaz. Yaşın azcık geçsin tekrar dene :)

Back
X