Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da çok uç bi örnek olmuş ama aralarında 100 kilo var nerdeyse :)Muhtemelen kızım dünya yakışıklı bi çocukla beraber olsa ben yine de iyyyhhh diyeceğim :) tabiki içimden :)
Anne layık görmez vs bu kararında ise normal ama ailecek dile getirmek sadece dış görünüşe bakarak doğru gelmedi..
Huyu suyu için bişey deseler o zor ama sadece tip için ne derlerse desinler öyle kriter mi olurmuş.. ilişkinizi kötü etkileyecek hem de.. çok abartı olmuş..
Arkadaşım 39 kilo 1.55 ve dünya tatlısı asiri bakimli bir kız.. eşi 130 kilo civarı 1.85 ve 10 yaş büyük ve dünya bakimsizi biri:) bu kombin 2 aileyi de şok etmişti hatta ağır konuşanlar oldu.. şimdi damatlarina bayiliyorlar.. tanımadan ağır konuşmamak lazım sakin sevgilinizle paylasmayin durumu.. çok kırıcı ve unutması zor olur bazı yorumları..
Merhaba herkese. Bir erkek arkadaşım var ve daha çok yeniyiz ama annem ve ablamdan bu tür konuları saklayamadığım için erkek arkadaşımı anlattım onlara. Fotoğrafını falan gösterdim yanıma yakışmadığını daha iyilerine layık olduğumu söylediler. Yani annem bile daha ılımlı yaklaşırken ablamın tepkisi çok çok fazla oldu beni sevdiğinden korumaya çalıştığından dedim ama sürekli " yakışmıyosunuz, yanında çok yakışıklı biri olacağına şuna bak" gibi şeyler söylüyo.Bazen o kadar çok üstüme geliyorki ağladığımı biliyorum. İster istemez moralim bozuluyo ama ablamın tepkisinden dolayı acaba olmaz mı falanda demiyorum çünkü bence gayet düzgün ve iyi bir insan.Önemli olan senin düşüncelerin diyeceksiniz ama merak ediyorum onların istemediği bir ilişki sağlıklı olur mu ya da ben vazgeçmedikçe onlar pes eder mi ?
Bu da çok uç bi örnek olmuş ama aralarında 100 kilo var nerdeyse :)