- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Şu anlamda söyledim. Su an evlenmeyi düşünüyosunuz herşey mükemmel olabilir ikinizin tarafından da. Ama yarın evlenmeyeceksiniz. Veya evlenmiş değilsiniz. Bdvde o kadar çok konu var ki sevgiliyken herşey çok mükemmeldi nişanlanınca gerçek yüzünü gördüm diye. Kimsenin içini tamamen bilip güvenemezsiniz. Sizin tarafınızdan da sevgilinizin tarafından da konuşuyorum aynı şey çünkü. Hadi istediniz yaptınız diyelim. 1 yıl geçti nişanlandınız adam hayatının zor bir dönemine girdi bir de baktınız ki öfke kontrolü problemi var. Sabah akşam sizi takip ediyor paranoya yapıyor dövmeye çalışıyor. E nolacak seviştik artık evlenmek zorundayız mı diyeceksiniz.( Yazdıklarınızdan sevişince evlenmek zorunda kalacağınızı ben çıkardım bu arada kendi düşüncem değil.)Normal yoldan yapmak istese yine istemediğimi söylerim. ama onun direk diğer türlü yapmak istemesi aklima takılan. yani benim bişeyi kaybedicek olmami düşündü. bu düşüncesini merak ettim
Bu anlattığım çok uçta bir olay. Ama herşey olabilir zamanla sevginiz bitti diyelim. Siz başkasına aşık oldunuz veya o. Ama evlenmek zorundayız diye bir ömür mü geçireceksiniz herşeyden emin değilken? Demek istediğim evlenme kararınız sevişmeniz yüzünden değil ikiniz de birbirinizle bir ömür geçirmek istediğiniz için olmalı. Eğer size evlenmek istediğini söylüyorsa kendi içinden istemediğini ben düşünmüyorum. Tanımıyorum tabii kesin konuşamam. Ama dediğim gibi bi hafta sonra bile kime ne olacağı hiiç belli olmaz.