• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla yanlız kalmak ?

Bekaretin yüzünden diğer ilişkiyi teklif etmiş sana işte. Bu seninle evlenmek istemediği anlamına gelmez. Sen bekarete önem verdiğin için sana bu şekilde yaklaşmıştır. Ama takıldığım nokta gencecik 22 yaşında diğer türdeki ilişkiyi daha bu yaşta nasıl merak edipte sana teklif ediyor..

Sakın ayrılır benden korkusuyla istemediğin şeyleri yapmaya kalkma. O şekilde de kaybedersin ama neyi biliyor musun? Kendine olan SAYGINI..
İstemediğim şeyi tabiki onun zevki için yapmicam sadece bunu ona kırıcı olmadan nası soyleyebilirim diye düşünüyorum hemen herşeye alınan bi yapısı var

İstemediğim şeyi tabiki onun zevki için yapmicam sadece bunu ona kırıcı olmadan nası soyleyebilirim diye düşünüyorum hemen herşeye alınan bi yapısı var

Bunda alınabileceği durum yok, tam tersi zorlarsa küserse senin alınman gereken şeyler var. Seni ikna etmek için ancak o şekilde davranabilir. Kanma...

Gittim sarılıp uyuduk sadece helalim olmadan sana dokunmam dedi aradan 1 saat gecti arkadan ilişkiye girmek istedi istemediğimi söyledim zorlamadi.

Adama bak sarılıp uyuyan ama ters ilişki isteyen bir öküz..
Birde helalden bahsetmiş utanmadan..

O gece bişe yaşamadık. ve tekrar gitmek istedi şimdi ben ona bunu nası uygun bi dille soylicem :/

Bunun uygun bir dilimi var,22 yaşındaymışsın sana uygunsuz bir teklifte bulunmuş sen hala nasıl uygun bir dille söylerim diyorsun..
Kısaca HAYIR diyeceksin..

22 yasinda Hayatında böyle bişe yaşamamış ama belli ki bu saatten sonra yaşamak istiyo. ama ben istemiyorum aramizda bi ciddi bi bağ olmadan. istemediğimi soylersem beni aldatır mi sizce bunu yapmak için

Sen hayır dersen zaten seni aldatır evlat..
Şimdiden ters ilişki teklifi yapıyor,bu öküzü anında sepetlemen lazım yapmalıydın bunu..

22 yasinda Hayatında böyle bişe yaşamamış ama belli ki bu saatten sonra yaşamak istiyo. ama ben istemiyorum aramizda bi ciddi bi bağ olmadan. istemediğimi soylersem beni aldatır mi sizce bunu yapmak için

Cinsel birliktelik yaşamadığınız için aldatacağını düşündüğünüz biri ile devam etmenin anlamı yok.

Bana o teklifte bulunan adamın yüzüne bakmam, siz hala ayrılır mı aldatır mı derdindesiniz.

Erkeklerin böyle şeyler teklif edebilmesine ayar oluyorum ya.. Bunu teklif eden erkekleri iradesiz ve bencil görüyorum açıkçası..

Ben olsam direkt soğurdum.. Arkadan yapalım mı ne demek ya bekaret dursun diye? Bu anlayışa sinir oluyorum. Valla size helal olsun normalde kızlar buna takılıp kabul eder, sizde tersi olmuş.

nasil tiksinmedin .......dan.ben sizin gibileri anlamiyorum ya!!! ahlaksiz herfin teki bence.hatta sapik.normal iliski teklif etsae asla suclamazdim.sansini denemis efendi gibi.hayir diyincede durmus. aferin derdim ama bu affedilecek bir teklif degil.

Hayatımda ilk defa bi insanı sevdim o yüzden kolay vazgeçemiyorum evet bu istediği şey tabiki doğru değil bende sizinle aynı fikirdeyim. bizim evliligimiz için seneler var kendisi de bakir oldugunu söyledi hani artık yaşamak istiyo belli ki. Sevdigi kizla yasamak istedi. ama bu şekilde yaşamayı teklif etmesı düşündürücü aklıma geldikçe sinir oluyorum konusu açılsa konusucam zaten.

Daha çok gençsin, ayrıl kurtul. Seni senden daha çok düşünen güzel insanlar çıkar karşına

Kızım ilk fırsatta güzel sözlerle gözünü kör edip yatağa atmak derdi. Girdiği yerin önemi yok, arkadan ağızdan vajinadan...
Onun tek derdi bir yere girmek.
Akıllı davran gitme, çok temiz kalplisin belli, bir an onu elde tutacağım diye büyük pişmanlıklar keşkeler yaşama...

Back
X