- 11 Ağustos 2018
- 16
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi Wewerelost
-
Valla ben hem evlilik hem iş hem okulu bir arada goturebiliyorsam erkek arkadaşınızda götürebilir diye düşünüyorumMerhaba direk konuya giriyorum.
Iyi bir bolumde okuyorum. Erkek arkadasim is imkaninin cok cok az oldugu bir bolumde okuyor. Ailem de benim icin (oncelikle iyi bir ahlaki olan tabiki) iyi bolumde okuyan birisi ile olmami istiyor her ailenin istedigi gibi. Bu konuyu erkek arkadasimla onu kirmadan konusmaya calistigimda ben sinava tekrar girecegim cabalayacagim dedi. Cok mutlu oldum. Fakat hem universite dersleri hem sinava hazirlanma cok zor olacak bir cok insan yapamazsin ya okulu birakacak ya donduracak vb diyor. Ben de umutsuzluga kapildim. Sizin cevrenizde hem okul hem sinav goturebilen var mi? Bana ne tavsiye edersniz
Merhaba direk konuya giriyorum.
Iyi bir bolumde okuyorum. Erkek arkadasim is imkaninin cok cok az oldugu bir bolumde okuyor. Ailem de benim icin (oncelikle iyi bir ahlaki olan tabiki) iyi bolumde okuyan birisi ile olmami istiyor her ailenin istedigi gibi. Bu konuyu erkek arkadasimla onu kirmadan konusmaya calistigimda ben sinava tekrar girecegim cabalayacagim dedi. Cok mutlu oldum. Fakat hem universite dersleri hem sinava hazirlanma cok zor olacak bir cok insan yapamazsin ya okulu birakacak ya donduracak vb diyor. Ben de umutsuzluga kapildim. Sizin cevrenizde hem okul hem sinav goturebilen var mi? Bana ne tavsiye edersniz
Kadin kadinin yine dusmani :) anlamadan dinlemeden yapilmis bir yorum daha. Kale almiyorumBu ne saçmalık ya..
Herkes doktor mühendis memur olacak diye bir kanun mu var.
İşte bu yüzden gelişmiyoruz biz. Etiket sevdası yüzünden. Gelişmiş ülkelerde gençlerin çoğu oranın meslek yüksek okulu derecesinde mezundur ve hiçkimse bunu sorun yapmaz. Bizde ise artık üniversite okumuşu geç bide bölüm bölüm sınıflandırıyoruz. Tabi ahlak ön planda :// sonra neden işsiz mezun ordusu var....
Öncelikle ahlaklı olacakmışmış pehhhh. Peki sen erkek arkadaşına bu ahlaksız konuyu açarken o aradığın ahlak neredeydi?
Bunu teklif edene defol git demek lazım. Eğer demezsen bu seferde okul ile tekrar hazırlanmak zor olur okulu bırakmak gerekir insanlar böyle söyyylüüyoreee diye ikinci hezeyanını döker.
Merhaba direk konuya giriyorum.
Beni niye kale almıyorsun??Kadin kadinin yine dusmani :) anlamadan dinlemeden yapilmis bir yorum daha. Kale almiyorum
Bölümler nedirMerhaba direk konuya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?