Erkek arkadaşımla yeni bir gerginlik

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
İnişli çıkışlı 8 aylık bir ilişkim olduğunu bilenler bilir hatta çoğunuz kızdınız haklı olarak..Erkek arkadaşım ilk zamanlar beni eski sevgilisini unutmak için yara bandı olarak kullandı ben bunu sonradan anladım,sohbet sitelerine girdiğini yakaladım, hepsini unuttum son bi şans verdim.Burda herkes sevgilim beni çok seviyo diye başlıyo derdini anlatmaya öyle demicem ama değer verdiğini hissediyorum bana karşı olan davranışlarından.Gelelim son olaya;erkek arkadaşım tenise gidiyor haftada iki gün ama kış dolayısıyla bisüre ara vermişti,bugün yine başlayacağını söyledi tabi ben kızdım direk gidemezsin dedim,geçmişten ister istemez içimde kalan şüphelerim var e tabi ordada kızlar var..Şimdi konuşmalarımızı aynen yazıcam:

O : Ben soğuk diye tenise ara vermiştim zincirle beni eve,çıkmayayım hiç dışarıya anca öyle güvenirsin

Ben : İstediğini yapabilirsin kimseyide bu yaştan sonra zincirlicek eve kapatcak değilim herkes özgür hayatını yaşayabilir

O : Homeostas tenisi sevdiğimi biliyosun eziyet artık bu yaptığın ne dediysen yaptım

Ben : Benimle ilk aylarımızda her ne yapıyosan hepsinden nefret ettim

O : Yine geliyo bak önüme gördünmü,tenistemi oynamamam gerekiyo

Ben : Oyna tamam

O : Bunlar bizi mutsuz etmezki sen benim ot olmamı istiyosun ya

Ben : Ediyo

O : Sen beni bıktırıyosun tenise bari hayır demez insan ya

Ben : Git dedim dimi neyden bıktırıyorum ya ben seni bıktıysan niye benimlesin

O : Sen benim mutsuz olmamı istiyosun bilgisayar oynama onu yapma güvenirsen güvenirsin güvenmezsende bırakırsın ben daha ne yapayım kölen oldum napayım

Ben : Mutlu olcağın hayatı yaşa yaza kadar görüşmeyelim hoşçakal

O : Güle güle böylesin işte sen bırakırsın,çok kolaydı ya lafı söylemek,çocuk gibisin çocuk seninlede görüşürsem yaza kadar

Ben : Beni bu hale getirenler utansın o zaman

O : Tamam homeostas kabul,biz mutlu olamıcaz bunu biliyorum geçende dedim sana bırak beni diye bırak kurtul ya güvenemiyosun bana güveneceğin birini bul

Ben : Senin taktiğini anladım ben, benim senden ayrılmamı sağlamaya çalışıyosun buna gerek yok

O : Mutlu olursun homeostas güvenmiyosun bana şüpheleniyosun böyle ilişki olmazki evlilik nasıl olcak

Ben : Beni en iyi anlayan sen olmalısın durduk yere böyle olmadığımıda

O : Başlıcam ama artık,yeter geçti açıp durma geçmişi şüphelenmekten vazgeç mutlu olman güvenmen için ne yapayım her dediğini yapmak zorundamıyım ömür boyu

Ben : Benimle mutlu değilsen ayrıl istediğini yap

O : Hep aynı laf ayrıl yap değer veriyorum ben sana ayrılığı ağzına alıp durmana ragmen beni aşagılamana rencide etmene önüme kötülüklerimi sürmene ragmen susuyorum mutlu ol diye çabalıyorum güven diye güvenini kazanayım diye ugraşıyorum hiçbir kötü niyetim olmayan şeylerden bile şüphelenceksin artık bu hep böyle olacak ben güven istiyorum sen bana güvensen onu yapma bunu yapma demezsin seninim diyorum ama sen hala geçmişle geliyosun bana

Böyle sürüp duruyo konuşmalar..Önceden yaptıgı sohbetler yüzünden hem affettim hemde üstüne gidip duruyorum tenise bile gitmesine tepki verdim sonu ne olacak bu ilişkinin bilmiyorum..

- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

X