- Konu Sahibi AngelicaPickles
ben bir yıldır beraberım sevgilimle ama sahsen böyle bır teklıfı kıbar bır sekılde gerı cevırırım, herseye atlamamak gerek öyle... bıraz mesafeyı korumalı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle yapma böyle birşey..!!
1. 4-5 aylık bir ilişki,
2. Aranızda resmi birşey yok,
3. "Buraya geldiyse daha önce de başka yere gitmiştir" düşüncesini yaratabilirsin..
4. Ne kadar güvenirsen güven, erkeklere güven olmaz.. Kafasında soru işaretleri besler , ruhun bile duymaz...
5. Ailesi yüzüne gülse dahi, seninle ilgili çok olumlu şeyler kalmaz bence.. Çünkü sen oğlunun kız arkadaşısın, ve evlerine tatile gelebilen birisin
6. İleride , olsun ya da olmasın, hakkında koz olarak kullanılabilecek, lafı edilebilecek hiçbir şey yapmamanı tavsiye ederim... Sen üzülürsün, sen sıkıntı yaşarsın.. Gerek yok bence gitmene.. Ağırlığını koru.. Taş Yerinde Ağırdır...
Bir sorum var, özellikle erkek arkadaşı veya oğlu olanlardan cevap bekliyorum. Erkek arkadaşım haftasonu için ailesinin köy evine gidecek. Havalar güzelleşti, keyifli olur diye beni de davet etti ama aile yapılarının nasıl olduğu hakkında pek bir fikrim yok. Sizce daha 4-5 aylık bir ilişkide ailesiyle birlikte bir haftasonu geçirsem annesi beni yanlış anlar mı? Sizin oğlunuz olsa ne düşünürdünüz eve gelen kız hakkında? Bİr de sizce nasıl davranmam lazım eğer gidersem?