Erkek arkadaşın ailesi

bence gitme. onlar ısrarla davet etse bile gitme. sonra ilk sorunda dan diye suratına söyleyebilirler. ya pek çok açıdan sonra sorun olur bence. ben gitmemeni şiddetle tavsiye ederim.

Bir sorum var, özellikle erkek arkadaşı veya oğlu olanlardan cevap bekliyorum. Erkek arkadaşım haftasonu için ailesinin köy evine gidecek. Havalar güzelleşti, keyifli olur diye beni de davet etti ama aile yapılarının nasıl olduğu hakkında pek bir fikrim yok. Sizce daha 4-5 aylık bir ilişkide ailesiyle birlikte bir haftasonu geçirsem annesi beni yanlış anlar mı? Sizin oğlunuz olsa ne düşünürdünüz eve gelen kız hakkında? Bİr de sizce nasıl davranmam lazım eğer gidersem?

canım bizim 2 buçuk sene oldu daha tanışmadım erken bence

aileye bağlı. bende 4-5 ay olmuştu o zaman gitmiştim. gayet normal hatta baya bir sevinçle karşıladılar. ama kalma olayı hoş kaçmaya bilir...

+kardeşim sevgilisi getirse yatılı kalsa, hoop noluyo derim yani :)

Bence de gitme. İşte "yanlış anlarlar, hafif kız olduğunu düşünürler, ayıp olur" filan diye değil. Erkek arkadaşların, nişanlıların, eşlerin aileleriyle mesafenin korunmasında fayda olduğu için. Daha 4-5 aydır birlikteymişsiniz. Şu aşamada tanışmaya gerek yok. Evlendikten sonra ilk başlarda koyduğun bu mesafenin ne kadar işe yarayacağını anlayacaksın. Daha şimdiden insanların sana gelin kız gözüyle bakmasına hiç gerek yok.
Ha ama ciddi düşünmediğin bir çocuksa normal bir arkadaşında kalmaya gidiyor gibi düşünüp güzel bir haftasonu geçirmek için gidebilirsin.

Ben tam arkadaş gibi düşünüyorum.Hatta aynı şeyleri yazacaktım,o yazmış :) Benim fikrim de budur..

benimde erkek arkadaşım ve ailesiyle ilgili bazı problemlerim var aslında akıl almaya gerek yok mantıklı olanı biliyorum ama ...

5 senedir bi ilişkim var ve 5 senenin 3.5senesinde okul vs nedenlerden dolayı ayrı kaldık. bu 5 senede bi çok kez ayrıldık ve barıştık. gene bu 5 senede erkek arkadaşımın ayağna birden fazla yurt dışı fırsatı geldi çalışması için. hep ben varım diye gitmedi geri tepti. ve şuan ailesiyle aramız limoni. nedeni ise gerek yurt dışında gerek istanbulda görüşemicemizden dolayı teptiği iş fırsatları... ailesi benden dolayı gitmediğini biliyor ve önünü kapatıyorum diye beraber olmamıza artık karşılar. şuan tekrar bi yurt dışı fırsatı geldi akrabasının yanında çalışacak ve malesef ben gitmesini istemiyorum :( ayrı kalamam. bu konu her açıldığında tartışıyoruz gerginlik yaşıyoruz... düşünüyorumda herkes haklı... ben gitmesin istemiyorum seviyorum çünkü... giderse yapamam görüşemicez ayda bir gelicek. gitmezse ailesiyle daha kötü olucaz... ailesi de haklı her ebeveyn evlatlarının iyi bi yere gelmesini ister. erkek arkadaşımın üzerinde çok baskı var onlar git diyor bende gitme... çok arada kalıyo onuda anlıyorum.. tabi gitmesi doğru olan ama diyemiyorum yapammıyorum... :/ ne yapıcamı bilmiyorum inanın derdim büyük :( akıl verin...

Kesinlikle yapma böyle birşey..!!

1. 4-5 aylık bir ilişki,
2. Aranızda resmi birşey yok,
3. "Buraya geldiyse daha önce de başka yere gitmiştir" düşüncesini yaratabilirsin..
4. Ne kadar güvenirsen güven, erkeklere güven olmaz.. Kafasında soru işaretleri besler , ruhun bile duymaz...
5. Ailesi yüzüne gülse dahi, seninle ilgili çok olumlu şeyler kalmaz bence.. Çünkü sen oğlunun kız arkadaşısın, ve evlerine tatile gelebilen birisin :34:
6. İleride , olsun ya da olmasın, hakkında koz olarak kullanılabilecek, lafı edilebilecek hiçbir şey yapmamanı tavsiye ederim... Sen üzülürsün, sen sıkıntı yaşarsın.. Gerek yok bence gitmene.. Ağırlığını koru.. Taş Yerinde Ağırdır...

nekadar dogru bir cevap yazmisssin.seni ictenlikle tebrik ederim.aynen oyle olur.turk yapisinda bu var.

Back
X