Bana da doğrusu bu geliyor. Ortada resmi bir şey olsa da ben cok samimi olmak istemezdim. Ama erkek arkadaşım da aileme cok soğuk davranıyorsun diyoBen mesafe derecenizi doğru buldum, tam olması gerektiği gibi
Siz ona bakmayın ne kadar samimiyet o kadar beklenti artar.Bana da doğrusu bu geliyor. Ortada resmi bir şey olsa da ben cok samimi olmak istemezdim. Ama erkek arkadaşım da aileme cok soğuk davranıyorsun diyo
Ya ne bileyim burada herkes eltim,görümcem, kv beni sevmiyor bana diğerleri gibi davranmıyor alınıyorum diye konh acinca acaba dedim ben de erkek arkadasim hakli mi yani benimle samimi olmasalardi da benim umurumda olmazdi pekBence de doğru yoldasin. Ben de hemen hemen boyleydim. Aslında evlerine gidince de derdim eşimi görmektiŞimdi gayet iyi aramız. Çok severler beni, ben de onları. Yani aşırı micmic olmaya gerek yok. Saygı ve mesafe her zaman kazandırır.
Ben söylemiyorum ki erkek arkadasimda söylemez ben de hiç hoşlanmam söylenmesinden. Evde telefinla konusurken duyuyormuş.Bana kalırsa samimisin zaten.
Değil erkek arkadaşla kocamla kavga etsem başka birinin araya girmesinden hiç hoşlanmam.
Haberleri de olmaz zaten.
Duyurtmasın o zaman. Nefret ediyorum bu tip erkeklerden.Ben söylemiyorum ki erkek arkadasimda söylemez ben de hiç hoşlanmam söylenmesinden. Evde telefinla konusurken duyuyormuş.
Doğrudur.Ben söylemiyorum ki erkek arkadasimda söylemez ben de hiç hoşlanmam söylenmesinden. Evde telefinla konusurken duyuyormuş.
Bana kalırsa samimisin zaten.
Değil erkek arkadaşla kocamla kavga etsem başka birinin araya girmesinden hiç hoşlanmam.
Haberleri de olmaz zaten.
kavganızdan haberi olması ilginç.erkek arkadaşımla tartıştığımda annesi falan erkek arkadaşıma kızar
Haklısınız katılmamak daha doğru ben de mevlüde son anda ayak üstü katildim yarim saat durdum. Israr edilince arada gitmek lazım demiştim.Doğrudur.
Bana ters bu işler.
Ben kavgamız hakkında yorum yapılsın istemem.
Evlenmeden önce öyle mevlüttür,düğündür,doğumdur organizasyonlara katılmam.
Kocamın ailesiyle birbirimizi çok severiz,beni çok tutarlar sağolsunlar ama mesafemi asla aşmam. Hala canım isterse organizasyonlara katılırım istemezse katılmam,asla zorlamazlar,gelmiyorsa vardır bildiği derler.
Telefinla konuşurken duyuyormuş gelip x i üzme iyi davran diyormuş. Bence de cok mesafeli değilim bana da orta kararmışım gibi geliyor. Erkek arkadaşımsa cok samimi olmamı istiyor. Bu da yanlış geliyorkavganızdan haberi olması ilginç.
sevgiliyken samimiyetim yoktu. nişanlandıktan sonra çok girip çıktım evlerine. işten erken çıktıysam eşim gelene kadar evlerinde bile beklerdim. samimiydik yani hala öyleyiz. hediyeleşiriz. ama sevgili iken bi cenaze sebebiyle uğramıştım sadece. şu an sizin samimiyet orta karar bence, mesafeli de sayılmazsınız.
ama dediğim gibi kavganız olunca kayınvalide neden duyuyor ki bunu.
kavga edip gitseniz bile o evde hiçbi şey olmamış gibi davranmanız lazım, biz öyle yapıyoruz.
Ya işte herkesin hayat görüşü farklı.Haklısınız katılmamak daha doğru ben de mevlüde son anda ayak üstü katildim yarim saat durdum. Israr edilince arada gitmek lazım demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?