- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.006
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Ya evet gercekten erkekler de öyle bir fetiş var. Samimi olunca noluyosa. Benim ailem henüz bilmiyor ama bilse de öyle samimi olmalarını istemezdim. Herkes sevdigiyle ailesi iyi anlassin ister. Ama erkekler bu konuda illa da samimi olmalilar diye düşünüyor galibaDuyurtmasın o zaman. Nefret ediyorum bu tip erkeklerden.
Bu arada sizin mesafeniz gayet iyi. Zaten bizim toplumun çoğunda "gelin=her dediğimize evet diyecek köle" olduğu için, siz size uymayan hiçbir şeye evet demeyerek güzel yapmışsınız.
Erkek arkadaşınız karışmasın bir zahmet, o sizin abinizle kuzeninizle halısaha maçına gidiyor mu? Sizin Annenizle mıç mıç mı sürekli?
Şu bizim erkeklerin, kızarkadaşım\nişanlım\eşim benim ailemle kanka olsun, yediği içtiği ayrı gitmesin fetişizmi beni tüketti yemin ederim.
Tiksinçler.
Biraz sinirliyim üslubuma yansımış olabilir.
Doğru yoldasınız. İmtiyaz büyüyerek çığ olur, vermeyin.
Olur da evlenirsen, belirli sınırların varsa ve bunların ihlalinden hoşlanmayan biriysen; bu samimiyet olayı suistimal edildikçe çıldırırsın. İstisnasız hep suistimal edilir. Hele bizim toplumdaki erkek aileleri bu konuda meşaleyi ellerinde tutuyorlar. Hep daha fazlası hep daha fazlası.Ya evet gercekten erkekler de öyle bir fetiş var. Samimi olunca noluyosa. Benim ailem henüz bilmiyor ama bilse de öyle samimi olmalarını istemezdim. Herkes sevdigiyle ailesi iyi anlassin ister. Ama erkekler bu konuda illa da samimi olmalilar diye düşünüyor galiba
Merhabalar sevgili kk üyeleri burada hep evli-bekar hanımların sevgililerinin ve eşlerinin ailelerinden samimiyet göremediklerini okuyorum. Ben de samimi olmayı seven bir insan değilim ben mi hatalıyım diye sorgulamaya başladım. Erkek arkadaşımda ara sıra bu huyumdan şikayet eder. Neden ailemle samimi olmuyorsun diye. Bana da hem ortada resmi bir şey yokken samimi olmak doğru gelmiyor hem de samimi olunca ne kadar iyi insanlar olsalar da ister istemez beklenti yaratıcam belki dedikodu olur diye çekiniyorun
4 senelik erkek arkadaşım var ailesi iyi insanlardır.Gerek insanlık olarak,gerek kültür olarak. Beni de gerçekten severler,erkek arkadaşımla tartıştığımda annesi falan erkek arkadaşıma kızar , erkek arkadaşım ailesiyle aramda köprü vazifesinde çok iyidir .
Ama böyle sürekli hediyelesmeyi araşmayı doğru bulmuyorum ben. Biz de ilk adımı annesi ve ablası attı. Bana hediye almışlardı ben de aldım ablasinin cocugu oldu ona da aldım. Ne bileyim mevlüdünde yardım ettim. Bayramlarda annesini ararım.Annesi hasta olduğunda arayıp geçmiş olsun dedim ben hasta olduğumda o da beni aradı sağolsun. Ama bu kadar yani. Onun dışında yolda görünce selamlaşırız.
Erkek arkadaşım ablamla gezmeye gitsene dedi birkaç kere hayır dedim. Hep beraber şehir dışına gidelim dedi hayır dedim. Akrabalarıyla pikniğe çağırdı ona da hayır dedim. Bizzat beni ve erkek arkadaşımı çağırdıkları akraba yemeğine gittim bir defa, bir defa da mezuniyet yemeğine gittim. Ramazan'da ailesi sen öğrencisin gel biz de ye dediler istediğin zaman gel diye ısrar ettiler ama onda da sırf ayıp olmasın diye bir başında bir sonunda gittim.
Bu tabii kişiden kişiye değişir. Beni sevmeseler şahsen ben üzülürdüm. Çünkü eşim üzülürdü ve bunu görmek istemem. Ama evlendikten sonra zaten yakın olunuyor. Sevecek olan her türlü seviyor. Yeter ki küçük olarak sen saygılı ol, büyük olarak onlar sevgili olsun yeter.Ya ne bileyim burada herkes eltim,görümcem, kv beni sevmiyor bana diğerleri gibi davranmıyor alınıyorum diye konh acinca acaba dedim ben de erkek arkadasim hakli mi yani benimle samimi olmasalardi da benim umurumda olmazdi pek
Buna katılmıyorum. Ailesinin huyunu suyunu bilmeden ciddi bir yola girilmemeli diye düşünüyorum.Erkek arkadaşın ailesiyle samimiyet değil hiçbişi olmaz
Söz nişan dönemleri zaten bunlar için vardır
Konu kilit
Mevlüd son anda olan bir şeydi erkek arkadaşımla anlaşma yapmıştık ben bebeğin mevlüdüne gidersem o da benim istediğim yere gelecekti yarım saat durup durmadım. Akraba yemeği konusunda evet haklisiniz istemiyorum ama insanları da sürekli reddetmek ayıp olur diye erkek arkadaşımı ve beni özel olarak çagırdıkları için 3 defa gittim.Olacağınız kadar samimi olmuşsunuz zaten. Mevlütler, akraba yemekleri... Ne kadar mesafe kalmış ki?
Aileniz bilmiyormuş bile ilişkinizi.
Sizin ailenizin haberi yokken bu kadar içlerine girmeniz doğru değil bence. Gördüğünüz gibi, yüz vermişsiniz astarını istiyor.
Bugün sizin hesaba almadığınız ailenizi yarın onlar hesaba almadığında üzülürsünüz.
Daha fazlasını yapsan gün gelir oğlumuza yapıştı diyebilirler herkes böyle değil tabiki ama ağırlığını koru aynen devam mesafe candır...Merhabalar sevgili kk üyeleri burada hep evli-bekar hanımların sevgililerinin ve eşlerinin ailelerinden samimiyet göremediklerini okuyorum. Ben de samimi olmayı seven bir insan değilim ben mi hatalıyım diye sorgulamaya başladım. Erkek arkadaşımda ara sıra bu huyumdan şikayet eder. Neden ailemle samimi olmuyorsun diye. Bana da hem ortada resmi bir şey yokken samimi olmak doğru gelmiyor hem de samimi olunca ne kadar iyi insanlar olsalar da ister istemez beklenti yaratıcam belki dedikodu olur diye çekiniyorun
4 senelik erkek arkadaşım var ailesi iyi insanlardır.Gerek insanlık olarak,gerek kültür olarak. Beni de gerçekten severler , erkek arkadaşım ailesiyle aramda köprü vazifesinde çok iyidir .
Ama böyle sürekli hediyelesmeyi araşmayı doğru bulmuyorum ben. Biz de ilk adımı annesi ve ablası attı. Bana hediye almışlardı ben de aldım ablasinin cocugu oldu ona da aldım. Ne bileyim mevlüdünde yardım ettim. Bayramlarda annesini ararım.Annesi hasta olduğunda arayıp geçmiş olsun dedim ben hasta olduğumda o da beni aradı sağolsun. Ama bu kadar yani. Onun dışında yolda görünce selamlaşırız.
Erkek arkadaşım ablamla gezmeye gitsene dedi birkaç kere hayır dedim. Hep beraber şehir dışına gidelim dedi hayır dedim. Akrabalarıyla pikniğe çağırdı ona da hayır dedim. Bizzat beni ve erkek arkadaşımı çağırdıkları akraba yemeğine gittim bir defa, bir defa da mezuniyet yemeğine gittim. Ramazan'da ailesi sen öğrencisin gel bizde ye dediler istediğin zaman gel diye ısrar ettiler ama onda da sırf ayıp olmasın diye bir başında bir sonunda gittim.
.....
Bi yanlış anlaşılma olmuş tabii ki de kavgalarimizi baskalarina anlatmiyoruz.
Evde olduğunda bazen kavga ederken telefonla konusurken sesler yükseliyor kadın da kıza iyi davran,üzme şeklinde telkinler de bulunuyormuş.
Kızma şeklinde değil ama arada lafı geçince üzüldüğünü belirtiyor. Ben de kendi akrabalarımla bile samimi değilim.Bana bir kötülükleri olduğundan değil ama hoşlanmıyorum samimiyetten.Bana akraba demek dedikodu kazanı demek gibi geliyor.Erkek arkadaşın tam kaçılacak erkek tipi bence. Ortada fol yok yumurta yok neden samimi olmuyorsun diye kızmalar akrabalarla piknikler bilmem neyler havada uçuşuyor, ne olacağını söyleyeyim mi?
Yarın öbürgün haftada 3-4 gün görüşmeniz beraber yemek yemeniz beklenecek, sana sormadan planlar yapılacak, eğer basit bir cevap canım istemiyor bile desen bu adam sana hayatı zindan eder gibi geliyor
Mevlüd son anda olan bir şeydi erkek arkadaşımla anlaşma yapmıştık ben bebeğin mevlüdüne gidersem o da benim istediğim yere gelecekti yarım saat durup durmadım. Akraba yemeği konusunda evet haklisiniz istemiyorum ama insanları da sürekli reddetmek ayıp olur diye erkek arkadaşımı ve beni özel olarak çagırdıkları için 3 defa gittim.
Lütfen üslubunuza dikkat edin suçlar gibi yazmışsınız. Annem biliyor. Babamın bilmemesinin sebebi ise tutucu olması yolda bir erkek arkadaşım selam verse bin türlü senaryo yazar. Ben de isterdim tanıştırmayı. Keyfimden,hesaba almadığımdan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?