Mevlüd son anda olan bir şeydi erkek arkadaşımla anlaşma yapmıştık ben bebeğin mevlüdüne gidersem o da benim istediğim yere gelecekti yarım saat durup durmadım. Akraba yemeği konusunda evet haklisiniz istemiyorum ama insanları da sürekli reddetmek ayıp olur diye erkek arkadaşımı ve beni özel olarak çagırdıkları için 3 defa gittim.
Lütfen üslubunuza dikkat edin suçlar gibi yazmışsınız. Annem biliyor. Babamın bilmemesinin sebebi ise tutucu olması yolda bir erkek arkadaşım selam verse bin türlü senaryo yazar. Ben de isterdim tanıştırmayı. Keyfimden,hesaba almadığımdan değil.
Mesajımın tam olarak neresinde suçlama gördünüz acaba? Ayrıca sizin hayatınız için sizi neden suçlayayım, bana ne ki? Şaka gibi gerçekten.
Çoğu yorum gibi "mükkkemmel bir mesafe" desem mutlu olacaktınız herhalde.
Bakın başlıkta ne yazıyor: Erkek arkadaşın ailesiyle samimiyet derecesi ne olmalı?
Fikir sormuşsunuz ya hani, cevap veriyorum: Olmamalı.
Sebebi de hemen şurada:
Bir keresinde ablasına x abla sen nasılsın demiştim daha sonradan neden siz demedin ablama o senden kaç yaş büyük demişti bana.
Adam sizin istediğiniz yere gitmek için sizi mevlüte gitmeye zorluyor, ablalarıyla takılın diye baskı yapıyor, onlara olan hitaplarınıza kadar karışıyor ama siz atarı bana yapıyorsunuz :)
Buraya sizi mutlu edelim diye değil fikir almak için konu açıyorsunuz sonuçta.
Bugün "ablama neden 'siz' demedin" diyen adam yarın "anama neden canım anaamm demedin, babama neden öyle baktın" der; bugün "ablamlarla gezmeye gitsene" diyen adam yarın "neden 2 gündür ailemle görüşmüyorsun" der.
Mevlüt için pazarlık yapan adam "annemin kısır gününe gidip yardım etmemişsin ama annene uçarak gidiyorsun" diye kavga çıkarır.
Ortadaki adam bu potansiyeldeyken akraba yemeğini geçtim, aileyle tanışmak bile hata. Ailenize ayıp olacağına başkalarına ayıp olsun.
Ayrıca babanız o kadar tutucuysa karşı tarafla bu kadar yakınlaşmanız çok daha yanlış. Yarın en ufak bir şeyde "bu kız bekarken bizim evden çıkmıyordu, şimdi mi sorun oldu" derlerse ne yapmayı düşünüyorsunuz?