ben bızım 3. yılımızda tanıstım.
tanısmak iyi de işte okul bıtınce haydı istemeye gıdelım oluyorlar. evlenmeyı cok ıstıyorum ama benım evlenmem ıcın daha bır suru seye ıhtıyacım var
sımdıkı aklım olsa daha gec tanısırdım belkı de hıc tanısmazdım.
dugune cok abiye bır kıyafet olmasa da elbıseyle gıt bence. ben annesıne x teyze demıstım oyle gorustuk
Bence daha çoook erken ama siz bilirsiniz elbette
Sonuçta 3,5 aylık ilişki size ne kadar güvence veriyorki
Ben olsam hemen gelin moduna girmezdim sanırım ama çok soğukta davranmazdım
Kıyafet olarakta ne çok abiye ne çok sıradan bi elbise giyebilirsin
cnm bnde birlikteliğimizin 4. ayında tanışmıştım ailesiyle ve ramazandaydı iftara gitmiştim....
hiç te pişman değilim bu duruma ne olacakki yani...5 yıl çıktık şimdi de 2 yıllık evliyim ve 7 yıldır tanımış oluyorum ailesini bna göre artı bi durum.....
hee gelin moduna girmedim ama hiç öyle bayram seyran aramadım,düzenli gitmedim sonuçta sevgiliydim anca 3 ayda bir gittim....
annesine teyze dedim babasına da amca:) ne yani anne baba diyemezdim hoop diye....büyük oldukları için ellerini öptüm.....
sen düğüne abiye bişeyler giyme sakın...şöyle şık kumaştan siyah çok ta açık olmayan mümkünse diz kapağında kalem bi elbise giy...kolları kalın askılı olabilir.fön çektir hafif makyaj tamamaaam:))))
hadi hayırlısı:)
ben bızım 3. yılımızda tanıstım.
tanısmak iyi de işte okul bıtınce haydı istemeye gıdelım oluyorlar. evlenmeyı cok ıstıyorum ama benım evlenmem ıcın daha bır suru seye ıhtıyacım var
sımdıkı aklım olsa daha gec tanısırdım belkı de hıc tanısmazdım.
dugune cok abiye bır kıyafet olmasa da elbıseyle gıt bence. ben annesıne x teyze demıstım oyle gorustuk
ben 3 gün sonra ablasıyla 1 hafta sonra da ailesiyle tanışmıştım
gerçi benimki bayaaa bi erken oldu derken bi bakmışız ki 5 ay sonra nişanlandık bi baktık 11 gün sonra evleniyoruz
bence ellerini öp tabiki aile büyüklerinin doğal görün kasma kendini 3,5 ay da demek ki erkek arkadaşının kafasında bazı şeyler oturmuş ki seni tanıştırıyor hemde ailesinin düğününe götürüyor
henüz çok yeni bir birlikteliğiniz var. belki yaşından dolayı erkek arkadaşınız hemen ciddiyete sürüklemek istiyor ya da annesi.
fakat bu tanışma düğünde mi olacak ? çok abes.
ayrıca buradaki bayanların da tecrübelerine kulak ver. ben senin yerinde olsam düğüne de gitmezdim.ne kadar geç o kadar iyi tanışmak için.
hangi sıfatla gideceksin onun kız arkadaşı sıfatıyla. tanışma için düğün uygun değil kaldı ki bütün akrabaları olacak sen herkesle tanışma ZORUNLULUĞUNDA olacaksın.
daha uygun zamanda ilişkin senin için de ciddi anlamda ilerliyorsa zaten tanışırsın. bu kadar erken tanışmaya ne lüzum var.
kötümser olmak değil niyetim bir de bilmezsin insanları aaaaaaa ne rahat kızmış düğüne gelmiş vs. yorumları da cabası olur.
düğüne gitmeye kararlı isen şayet sade bir elbise giyebilirsin. annesi ile de sizli bizli hitap şekli ile konuşursun.
Annesi, babası, babaannesi, sevgilim resmen arge çalışması içine girmişler kulağıma hep geldi. İyi sonuç almışlar herhalde benimle tanışmak istiyorlar sürekli :)
Erteledim erteledim çok üsteleyince kabul etmek zorunda kaldım tanışmayı. Sülalesini bi arada en başından görmek avantajlı olacak gibi gelmeye başladı bana. İyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim bi türlü.
İlk kanaatim, mantıklı olan gitmemekti e sizin yorumlarda kafam karıştı. Ama gidicem diye söz verdim önem veriyorum ona
erkek arkadaşına önem vermeni anlıyorum ama tatlı bir dille konuşur başka uygun bir zamanda annesi ile dışarıda bir yerde görüşürsün. tüm bakışlar sende olacak herkes inceleyecek seni. ben sözlü olduğum halde kuzeninin düğününe gitmiştim. bircok akrabası ile orda tanıştım ve halimi görmen lazımdı.
annesi ailesi tanışmak ister tabii.benim kayınvalidem de görümcem de biz daha arkadaşken tanışalım diye kumpas yapıyorlardı ama ben gayet başarılı ve mantıklı konuşarak ertelettirmiştim.
tanıştıktan sonra ne zaman yüzük takcaza gelcek sonra düğüne...... vs vs..emin ol .. aileler girince güzel olmasına oluyor ama zorlukları da oluyor.
Canım sende beni önemseyerek düşüncelerini söyledğin için teşekkür ederim. Gayet mantıklısın. Artık haftaya naptığımı gidip gitmediğimi, gitsemde başımdan geçenleri bir bir anlatıcam burdan
bende etraftan gördüğüm kadarıyla benimde deneyimim var tabi bu konuda olabildiğince geç tanışmak hatta hiç tanışmamak daha iyi
evet canım bencede.
konu sahibi canım duruma gore hareket edersin .Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?