Erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak

Ben de bundan korkuyorum. Her annenin evladi kendine degerlidir sonucta. Ne biliyim bi an tereddüt ettim acaba ayio mi ediyorum ailesine diye

Bide aramiz iyi sanirdim. Memleketten gelirken eli kolu dolu gelirdi sevdigim yemekler hediyeler. Vorba pisirse bi kase bana yollardi. Simdi ben varken eve gelmesin diyomus hey allahim

Yok yok ben bi tanışırsam en azından ablasi sürekli görusmek istiycek. Ben de istemiyorum :/
böyle bir beklentiye gireceklerse tanışmamak en güzeli o zaman, sevgilinizide en iyi siz tanırsınız oda size nede olsa tanıştınız kandilde ara bayramda ara seyranda ara diye baskı yapacak birimi ,kendimden biliyorum bu baskıları o kadar bunaltmıştıki hay tanıştığımız güne diye geçirmiştim içimden:KK53:

Tanışma, eğer tanisilacaksa da önce senin ailen görsün onay versin ya da annelerin ikisi de gelir dışarda tanisilir.

Merhaba kızlar, sizi hep ablamın hesabından takip ediyordum ama simdi bu derdim icin ve sonrasnda da aktif kullanmak için üye oldum. Hel ablanın hesabı nereye kadar :KK70:

Şimdi derdime gelince.. ben 22 ve erkek arkadaşm 24 yaşındayz. benim 7 yıllık bir iliskim var. Kucuk yasta başladık. Erkek arkadaşımın ailesinden sadece kardesiyle tanisiyorum o da bi dönem ayni okulda oldugumuz icin. Onunla da bir iletisimim yok suan. Siki fiki muhabbetim yok yani. Bayramdna bayrama iyi bayramlar derim o kadar.
Baska kimseyle de tanısmıyorum aileden.

Okulumun bitmesi icin daha bikac senem var. Yani nerden baksanz bi 10-12 yıllık flörtten sonra ailesiyle tanışmayı düşünüyorum. Ama ben boyle düşünüyorum da acaba ailesine ayıp oluyo mudur? Yani bir beklentileri var mıdır tanışmak gibi? Ya da bana uyuz olurlar mj herhangi bir adim atmiyorum diye. Çünkü ablasi tanışmak istemisti bikac kere ben istemedim. Erkek arkadasm da ben degil de kendisi istemiyor gibi yansıtti ailesine. Annesinin tanışmak isteyip istemedigini bilmiyorum, ya da babasının. Sormak da istemiyorum, hem merak ediyorsun hem de tanısmıyosun der diye.

Erkek arkadaşım da dönem dönem tanıstırmak istiyor beni ailesiyle, biraz ciddilessin işler diyor. Ama ben istemiyorum. Bu sekilde yılda bikac kere bu konu açıla açıla ilerliyoruz. :)

Ben simdi tanışırsam ara ara oturup görüşmemiz gerekicek, aramam gerekicek falan.. hic istemiyorum ya. Ailem günü geldiginde bikac senedir ailesiyle tanıştığımı duyarsa da kırılırlar. Hoslanmazlar bundan.

egerkı aılesı size ve ilişkinize müdahale edecek bireyler değillerse tanışın ama mesafelı olun, ilk gunden yuz goz olmayın kımseyle ve tanısma merasımınız evde degıl dısarda bır kafe yada restaurant tarzı bır yerde olsun...
ve egerkı evlenme nıyetınız varsa once sız aılenız ıle tanıstırın kı aılenızınde fıkrını alın, ona gore yolunuzu secın.
bırde dırek anne baba ıle degılde kardes kuzen vs ıle tanısmakla baslayın...

böyle bir beklentiye gireceklerse tanışmamak en güzeli o zaman, sevgilinizide en iyi siz tanırsınız oda size nede olsa tanıştınız kandilde ara bayramda ara seyranda ara diye baskı yapacak birimi ,kendimden biliyorum bu baskıları o kadar bunaltmıştıki hay tanıştığımız güne diye geçirmiştim içimden:KK53:

Isteyebilir evet, yani bh konuyu açtığımda ara canim nolucak 5 dk konusur kapatrsin demisti.
Ben de hay tanıştığım güne diyebilirim :KK11:

Tanışma, eğer tanisilacaksa da önce senin ailen görsün onay versin ya da annelerin ikisi de gelir dışarda tanisilir.
Bunun için cok erken. Evlilige kadar en azindan bi 4 yıl var. Ailem boyle birseyi kabul etmez,kaldi ki ben de istemem.

Ailesi karışmak istese bile erkek arkadasm karıştırmaz. Pek hoslanmaz b
oyle seylerden.
Ama yine de aileler isin icine girince tadımız kacabilir. En azindan evlenince is hayati mesai falan diyip bahane bulurum çok muhabbetim olmaz diye umudediyorum.

bence sakın tanışmaa :) ben çok pişmanım. gerçi kişilik meselesi ama benim müstakbel kayınvalide beni oğluna şikayet edip duruyo hiç aramıyo beni diyee.. ben daha şimdiden seninle ne konuşayım Allah aşkınaa bayramlarda kandillerde arıyorum ya yeter :63:

ne kadar geç tanışırsan o kadar iyi :)) şimdiden gereksiz bir samimiyet içine girme nasılsa ileride bol bol görüşeceksin. Bugün ailesi ile tanışsan 3 gün sonra yok dedikodu oldu yok çok gezdiler diye söz, nişan diyecekler. Kendinize bile vakit ayıramazsınız aile bireyleri yüzünden. Sevgili olmanın tadını çıkarın:nazar:

Merhaba kızlar, sizi hep ablamın hesabından takip ediyordum ama simdi bu derdim icin ve sonrasnda da aktif kullanmak için üye oldum. Hel ablanın hesabı nereye kadar :KK70:

Şimdi derdime gelince.. ben 22 ve erkek arkadaşm 24 yaşındayz. benim 7 yıllık bir iliskim var. Kucuk yasta başladık. Erkek arkadaşımın ailesinden sadece kardesiyle tanisiyorum o da bi dönem ayni okulda oldugumuz icin. Onunla da bir iletisimim yok suan. Siki fiki muhabbetim yok yani. Bayramdna bayrama iyi bayramlar derim o kadar.
Baska kimseyle de tanısmıyorum aileden.

Okulumun bitmesi icin daha bikac senem var. Yani nerden baksanz bi 10-12 yıllık flörtten sonra ailesiyle tanışmayı düşünüyorum. Ama ben boyle düşünüyorum da acaba ailesine ayıp oluyo mudur? Yani bir beklentileri var mıdır tanışmak gibi? Ya da bana uyuz olurlar mj herhangi bir adim atmiyorum diye. Çünkü ablasi tanışmak istemisti bikac kere ben istemedim. Erkek arkadasm da ben degil de kendisi istemiyor gibi yansıtti ailesine. Annesinin tanışmak isteyip istemedigini bilmiyorum, ya da babasının. Sormak da istemiyorum, hem merak ediyorsun hem de tanısmıyosun der diye.

Erkek arkadaşım da dönem dönem tanıstırmak istiyor beni ailesiyle, biraz ciddilessin işler diyor. Ama ben istemiyorum. Bu sekilde yılda bikac kere bu konu açıla açıla ilerliyoruz. :)

Ben simdi tanışırsam ara ara oturup görüşmemiz gerekicek, aramam gerekicek falan.. hic istemiyorum ya. Ailem günü geldiginde bikac senedir ailesiyle tanıştığımı duyarsa da kırılırlar. Hoslanmazlar bundan.

Ay siz ne dersiniz ille de tanısmam gerekir mi?

Önce onlar gelsin bi ailenle tanissin bacim sen niye gidiyon. bak sonra yarin oburgun nolup nolmadik var bi sorununuz olur sonra sana derler gelin kiz geldi bize ilk baslarda diye. gitme bence.

Hic ayip olmaz ne kadar geç o kadar iyidir :) tanistiginda da mesefeni koru ve öyle devam et :)

Insallah bakalım ben de öyle istiyorum. :) kocişim olsa yeter bana :D

bence sakın tanışmaa :) ben çok pişmanım. gerçi kişilik meselesi ama benim müstakbel kayınvalide beni oğluna şikayet edip duruyo hiç aramıyo beni diyee.. ben daha şimdiden seninle ne konuşayım Allah aşkınaa bayramlarda kandillerde arıyorum ya yeter :63:

Ay bence de ne konusucaksn ki. Simdj ben vize finallerimden mi bahsedeyim çan egrisinden mi bahsedeyim yani. :KK48:

ne kadar geç tanışırsan o kadar iyi :)) şimdiden gereksiz bir samimiyet içine girme nasılsa ileride bol bol görüşeceksin. Bugün ailesi ile tanışsan 3 gün sonra yok dedikodu oldu yok çok gezdiler diye söz, nişan diyecekler. Kendinize bile vakit ayıramazsınız aile bireyleri yüzünden. Sevgili olmanın tadını çıkarın:nazar:

Allah korusun ya.. zaten sevgilime bıraksam hemen bu yaz gelicek istiycek hemen de evlenivericez. Hem okurum hem çalışırım ne olucak diyor. Benim de simdilik evlilikte gözüm yok. Bu endiselendiriyor herhalde sevgilimi, genellikle kızlar istekli olur ya. Ondan ayrılırm diye korkuyor, sanki her an gidecekmis gibi halim varmis. Halbuki baya da ilgilenirim onunla, bircok seyimizi birlikte konusur karar veririz, işveyse işve cilveyse cilve.. :D bizim iliskide durum biraz ters sanırım evlilige istekli taraf erkek :confused:

Önce onlar gelsin bi ailenle tanissin bacim sen niye gidiyon. bak sonra yarin oburgun nolup nolmadik var bi sorununuz olur sonra sana derler gelin kiz geldi bize ilk baslarda diye. gitme bence.

Yok yok sevgilim istekli zaten gelip ailemle tanışmak icin. Hatta evlenelim hem okurum hem çalışırım nolucak diyor. Bıraksam bugun söz yarın düğün yapıcak şapşik :D
Ben de tanışırsam evlerine gitmem zaten, dışarda biyerde otururum diyodum. Ama vazgectim ondan da :D

Ben evlenmeden önce aileler ile içli dışlı olmayı gereksiz samimiyet olarak görüyorum.
Bence taş yerinde ağırdır.
İşler ciddileşmeden tanışmamak en iyisi.

Back
X