erkek arkadaşınız dişlerini firçalamıyorsa

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhaba kızlar benim erkek arkadaşım dişlerini pek fazla fırçalamaıyo arasıra fırçalıyomuş hergün fırçalamıyomuş beni öperken çok rahatsız oluyorum öpüşmek istemiyorum ona söylüyemiyorum bunu kırılır diye ne yapmalıyım kızlar?

Dişlerini fırçalamayanların hangi hastalıklara yakalanabileceğini,hafife alınmayacak bir durum olduğunu örnekle açıklayın.Bence etkili olur.sempatiksalakcinni

benimkide çok fazla fircalamazdi..ama ben igrenmezdim..ama yinede lafımı söylerdim..hatta yerin dibine sokardim sırf ben değil bir arkadasımızda aynı şeyi söylerdi hep,artık fircaliyor :)
bence soyle..bunda kırılcak bir şey yok..

Kayınvalidem olsaydı buna eskiden diş fırçasımı vardı derdi heralde sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Bencede fotoğraf üzerinden hareket etmek mantıklı CADIARZU

sonuçta kendi tembelliğinden kaynaklanan bir durum.. bir rahatsızlık falan değil ki söylemeye çekiniyorsunuz.. çekinmeyin bence.. şakayla karışık söyleyin... bazen yolda gördüğünüz insanlar üzerinden de konuşma yapabilirsiniz.. "üff dişleri ne kötü görünüyo, ne zamandır diş fırçalamıyo kimbilir, farkında değil heralde" şeklinde :))

aman yarabbi iğrenç! ben heralde pat die sölerim! hayatta ben dayanamam midem bulanır. ne dmk yaa...fırçalamamak akannehir

allah kolaylık versin ya ne deyim ki ben dayanamazdın sanırım
allahtan her yemekten sonra dişini ırçalayan bembeyaz dişli bi sevgilim var
bence söyle dişten konu aç ve uygun bi şekilde söyle

bencede söyle.. bendee iğrendiğimi ve ikimizinde fırcalaması gerektiğini söyledim.eskiden sabahları bulusurduk.1 keresinde iğrenmişdimm. sonra akşamı söyledim böle böle die. sen tek taraflı söyleme. sen fırcalasanda HADE ıKıMıZ DıŞLERıMıZı FIRCALAYALIM FELAN DE. belki örnekk alıp fırçalar sonrada anlarr ne yapmak istediğini :) sanırımm ben öle yapmışdım faydasını gördümmm :)

canım çok haklısın rahatsız olmakta.Hem kendi sağlığı için kötü hem de sana karşı bi saygısızlık bence.Bugün dişini fırçalamayan yarın yanına kokmuş veya kırışık kıyafetlerle de gelebilir.Çünkü dişini fırçalamaması kendine bakmadığını gösteriyo a.s Allah'tan inci gibi dişlere sahip bi sevgilim var ve biz doktorunu, beyazlatmasını falan da açık açık konuşuruz. Bence en kısa zamanda bir şekilde söyle.Mesela birlikte yemek yiyin, ''çok rahatsız oldum keşke şimdi dişlerimizi fırçalayabilsek veya eve gidince hemen fırçalıcam''de.Böyle şeylere önem verdiğini göster.''Karşımdan da önem vermesini isterim'' diye söyle; hem burda utanacak biri varsa bu sen değilsin o.:dilcikar:

geçenlerde beni öperken çok ıslattığını bundan hoşlanmadığımı söyledim surat astı küstü gerçekten çok rahatsız oluyorum hiç öpmesini istemiyorum beni ama kıramadığım için katlandım çok zor bi durum ama dediklerinizi denicem arkadaşlar teşekkür ederim

bu durumun bir insana açık açık söylenmesi gurur kırıcı olabilir..evet önemli bir konu fakat her insan kişisel bakımına aynı özeni göstermeyebilir yada bilgisi az olabilir..direk söylemenin ötesinde,birlikte bir alış veriş nerkezine yada markete gittiğinizde kendine diş macunu alman gerektiğini,bunun senin için öneminden bahsedebilirsin konu arasında mesela..yada aynı şey diş fırçası için de geçerli olabilir..bunu dr.nun bir tavsiye olduğunu bile söyleyebilirsin,uçuk pembe bir yalan fakat kendininden bahsederek konunun önemini dile getirmiş olabilirsin.hem de yüzüne direk söylemediğin için onun gururu kırılmamış olaur...

ya senin onun dişlerinin arası yemek artıklarıyla doluyken onu öpemk zornda mısın iğrenç bişi bence bu
diş bir de tırnak erke de temiz olacak
o utanmıyorsa sen hiç utanma
bi şekilde söle
diş temizliği benim için önemli de
anlasınn olur mu öle ya

nasıl söyleyebilirsinki hhhmmmmm !!! diyebilirsin mesela bildiğin güzel diş macunu markası varmı varsa bana önerirmisin falan de çünkü ben dişlere çok önem veririm de falanda filanda de bişiyler oda o arada dediğin söze kafayı takar fırçalamaya başlayabilir ama vurdumduymazsa artık bilemiceeemmm...sigara içiyosa mutlaka bırakmalı sigaradan da yola çıkarak konuşabilirsin

nasıl söyleyebilirsinki hhhmmmmm !!! diyebilirsin mesela bildiğin güzel diş macunu markası varmı varsa bana önerirmisin falan de çünkü ben dişlere çok önem veririm de falanda filanda de bişiyler oda o arada dediğin söze kafayı takar fırçalamaya başlayabilir ama vurdumduymazsa artık bilemiceeemmm...sigara içiyosa mutlaka bırakmalı sigaradan da yola çıkarak konuşabilirsin

evt bu şekilde bncede söyleyebilirsin. vurdumduymazlık varsa yandın (:

ya arkadaşlar bu malesef çocukluktan gelen bir alışkanlık zorla alıştırmak bence imkansız gibi.Bir arkadaşım eşinde çok uğraştı ama başaramadı.

ıyyyyyyy:umursamaz: iğrenirim öyle erkekten hemende sogurdum acıkcası:umursamaz:
söyle canım markete fln girin kendime küçük diş fırcası alcam rahatsız oluyorum fırcalamayınca cantamda tasımak için gel sanada alalım fln de

sigara içiyor mu?
eğer içiyorsa sigara kokuyosun sigara kokusundan nefret edderim filan de canım belkiişe yarar
baksana dişlerin sigaradan sararıyo filan de işe yarar bence

sigara içmiyo. biz sürekli msjlaştığmız için ona hargün dişlerimi fırçaladığmı söylüyorum yani msjı atarken biraz bekle dişlerimi fırçalayıp geliyorum diyorum bu işe yaramadı ama :((((

Back
X