erkek arkadaşınız dişlerini firçalamıyorsa

bi kere öpmeden önce sor dişlerini fırçaladın mı diye.. hayır derse kusura bakma de geri çekil..

emin ol çok işe yarar..

direk söyle, uyar, ne çekinceksin; öperken çekinmiyorda söylerken, uyarırken mi utanıyor insan ? yerimseniben

dişlerini fırçalamayan bir erekle öpüşebliyorsun? onu kırmamak için filan mı? korkma kırılmaz o kereste çünkü.

ay bu topiğe daha önce hiç bakmamıştım çok güldümkaydirigubbakcemile3
ya kızlar allah aşkına ya bi diş fırçalamak, tırnak kesmek nedir ki ya, nefes almak gibi doğal bişey olması lazım bunun, daha sevgiliyken böyle yapıyosa, evlendikten sonraki yılları düşünemiyorum bile
bence sen ona özel bi günde braunun falan elektrikli diş fırçalarından al, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az,
ama bundan kesin anlar
:hulya:

dişlerini fırçalamayan bir erekle öpüşebliyorsun? onu kırmamak için filan mı? korkma kırılmaz o kereste çünkü.

bu iyiydi:roflol:

evet ya öpüşcek kadar boyut atlamışsınız bunu demeyecek ne var
yoksa ben niye sevgiliyim kasmayın ilişkileri rahat olun rahat davranın ki gercek yüzü görün

kaydirigubbakcemile5 bencede

alternatif çözüm yolları üretmeye gerek yok. gerçeği yüzüne çarpmak lazımbuyrunnnnnnnnn

ahahahhaha, ayakta alkışlıyorum arkadaşımı, helall ...=)))
kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

ay ben bu espiriyi kaçırmışım:roflol::roflol:

1 kadın 1 erkek fanı olmanın fiyonk üzerindeki etkilerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen de bi gün yemek yiyip çık evden fırçalamadan
dişlerinin aralarında yemek artıkları görünsün
bakalım nasıl oluyomuş =)

ay ben bu espiriyi kaçırmışım:roflol::roflol:

1 kadın 1 erkek fanı olmanın fiyonk üzerindeki etkilerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım ya tamamen doğaçlama oldu.

bi erkek sevgilisiyle buluşmadan önce diş fırçalar normal hayatında fırçalamıyorsa bilee. -kabul edilemez bi şey ama neyse yani- ne kadar umursamaz ne kadar tuhaf adamlar bunlar. umursamaz derken kendini umursamıyor ki seni umursasın. salak işte. :umursamaz:

yok canım ya tamamen doğaçlama oldu.

bi erkek sevgilisiyle buluşmadan önce diş fırçalar normal hayatında fırçalamıyorsa bilee. -kabul edilemez bi şey ama neyse yani- ne kadar umursamaz ne kadar tuhaf adamlar bunlar. umursamaz derken kendini umursamıyor ki seni umursasın. salak işte. :umursamaz:

Supersin canim!!!!:lepi::lepi:

Back
X