erkek arkadasınız ya da eşiniz rehberinde nasıl kayıtlısınız ?..

benim ismimi tersten söyleyince YARİM oluyo o da öyle kaydetmiş beni . normalde böyle kaydetse cok arabesk gelirdi ama adımın tersi olunca hoşuma gidiyokaydirigubbakcemile3

ben onda bebeğim die kayıtlıyım o bende aşkım dieydi artık ilkim die :asigim:

Son düzenleme:
numaramı ilk aldığı gün bana ne diye kaydedim seni demişti.. nasıl istiyorsan öyle kaydet dedim.. şimdi buraya öyle bişey yazacam ki tek istediğim bunu hiç silmemek olacak.. umarım hep öyle kayıtlı kalırsın demişti.. ben de merak ettim ne diye kaydettin dedim.. söylemedi.. sonra ısrar ettim aşkım diye kaydettim dedi.. ama bana teklif bile etmemişti.. ben ismiyle kaydettim.. sonra teklifim geldi. kabul ettim.. bir buçuk senedir hiç değişmedi.. aşkım diye kayıtlıyım.. ben de aşkım diye kaydettim..

bende huzur yazıyor sevmek ve severken karşındakini huzurlu olmayı onda öğrendiğim için böyle onda baş belam yazıyor.sürekli baş belası olduğum için...

o beni askim ben onu biricigim diye kayitli:asigim: ama ona kusunce gicik olarak degistiriyorum ama o deisemez yoksaklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…