Erkek arkadaşınız...

sizin ne yapacağınızı bilemem ama adam zaten ayrılmış gibi görünüyor:26:

iyiyi de düşünürüm en kötüyü de.

kız belki ahmet yazacakken soyadını yanlış yazdı..? :44: ve erkek arkadasınız gercekten spordaydı.

ama siz ona sordugunuzda şaşırmıyor ve sonra olayı acıklamaya kalkısmıyorsa sahit gostermiyorsa suçunu edepsizlikle kapatmaya calısıyor diye dusunuyorum
o dedigi nasıl bir sporsa artık...

ve sonrasında size olan davranısı ve kullandıgı kelimeler cok cirkin. sırf bunun icin bile resti cekerim akıllansın diye

not: olaya iliskin kesin bilgi edinin ki vereceginiz tepkilerde haklıyken haksız konumuna düsmeyin.
sonradan affedecek olursanız şu tavrının hesabını da sorun.

Söylenecek çok bir şey yok aslında. Evrene salmak gerek. Layığını bulur merak etme ama iş işten geçer...

Böylesi için kılını kıpırdatmaya değmez.
Hayatınıza devam edin.

hep inkar hep inkar ölümüne inkar

cevap budurrrrr

Sevmediğimi anlasın diye elinden geleni yapıyor bu kdr basit...

Vaayyy şerefsiiizzzz! Yakalandığı için siniri kendinedir onun. Kusura bakma kötü kelime kullandığım için. Kendi kardeşim, babam vs. de olsa aynı şeyi söylerdim. Sanki tüm anneler " aman erkekler kızımı üzsün " diye doğuruyor arkadaş! Ne bu aç gözlülük! Ne bu sadakatsizlik! Bu ne aşşağılık! İnsanlar çocuklarını ne zorluklarla büyütüyor, elin oğlu gelsin üzsün! Oldu paşam! Sanki 1 kızı mutlu ettiler de, 2. yi alıyorlar hayatlarına! Sevmiyosan ayrıl arkadaş! Seni üzmesine asla izin verme arkadaşım. İlişkinizin boyutunu bilemem ama kimse senden değerli değil ..

. Valla çok doğru da bu adamları neden ben buluyorum kaderime kızıyorum (((

başlarım onun inadına...
o aramicakmışta ben çok arıcam sanki
kapatırken tittir ol git derim konu kapanır...

ne döverim ne söverim yol veririm gider bende keyfime bakarım

O kişinin kendisi öyle ayarlarsa oluyor ama ayarlamazsa baskasi etiketlendiginde duvarinda yada ana sayfada cikiyor
ya fırsat bulmuşken sorayım hazır herkese anlatıyorsunuz ayarları
benim merak ettiğim daha doğrusu çözemediğim birşey var...
şimdi atıyorum siz bende eklisiniz...
ben misal ayşenin profile bakıp siz onda eklimisiniz anlamak istiyorum(hani ortak arkadaş diye çıkar ya)
ama mesela ayşenin sizde ekli olduğunu bildiğim halde (ayşe bende ekli değil) profiline bakınca siz ortak arkadaş çıkmıyorsunuznasıl oluyor bu... yani böyle bir ayar var mı... ayşe ayarlardan ortak arkadaşlığı kaldırmış olabilir mi
ayyy çok mu karışık olduu

O gazla numaramı bile değiştirebilirim. Numarasını engelleyebilirim. Biter ilişkim de.

Ne döveceğim,ne öldüreceğim yahu? Ben hapishanede boncuk dizerken kız yeni yer bildirimleri yapsın diye mi Sesinin çok çıkması suçluluk psikolojisinden...Madem sizi sevmiyordu,bu tür atraksiyonlara ne gerek var? Midyata pirince gidiyor,evdeki bulgur da yanında olsun istiyor.Yok öyle bir dünya Ayrılmış zaten,çok da lazımdı pehh.Yürrrrrüü anca gidersin.Sen de keyfine bak.

Son düzenleme:

Ayşe arkadaşlarının gizlemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…