cevap budurrrrrhmmm, anladım şimdi, teşekkürler
konu sahibi, ne yapacaksın bilemem ama ayrılacaksan eğer ( ben olsam ayrılırdım ), şimdi mesaj atıp falan ayrılma. tamamen sessizliğe bürün, o merak edecektir. geri geldiğiinde ben senin gibi gtü bşı ayrı oynayan biriyle yapamam, seni yanıma yakıştırmıyorum de. o senin ayrılacağını düşünmüyodur şimdi, birden böyle dediğinde çok güzel içine oturur.
Bir kız faceden erkek arkadaşınızla yer bildirimi yapıyor siz bunu görüp erkek arkadaşınızı arıyosunuz meşgule atıyor gece arıyor spordaydım diyor öyle bişey yok nerden çıktı diye şaşırıyor siz kızıyosunuZ üste çıkıyor bağırıp çağırıp telefonu seni bi daha aramıycam diye kapatıyor hakkaten aramaz çok inatçı.Dövermisiniz,öldürür müsünüz bu çocuğu😏
. Valla çok doğru da bu adamları neden ben buluyorum kaderime kızıyorumVaayyy şerefsiiizzzz! Yakalandığı için siniri kendinedir onun. Kusura bakma kötü kelime kullandığım için. Kendi kardeşim, babam vs. de olsa aynı şeyi söylerdim. Sanki tüm anneler " aman erkekler kızımı üzsün " diye doğuruyor arkadaş! Ne bu aç gözlülük! Ne bu sadakatsizlik! Bu ne aşşağılık! İnsanlar çocuklarını ne zorluklarla büyütüyor, elin oğlu gelsin üzsün! Oldu paşam!Sanki 1 kızı mutlu ettiler de, 2. yi alıyorlar hayatlarına! Sevmiyosan ayrıl arkadaş! Seni üzmesine asla izin verme arkadaşım. İlişkinizin boyutunu bilemem ama kimse senden değerli değil ..
. Valla çok doğru da bu adamları neden ben buluyorum kaderime kızıyorum(((
başlarım onun inadına...Bir kız faceden erkek arkadaşınızla yer bildirimi yapıyor siz bunu görüp erkek arkadaşınızı arıyosunuz meşgule atıyor gece arıyor spordaydım diyor öyle bişey yok nerden çıktı diye şaşırıyor siz kızıyosunuZ üste çıkıyor bağırıp çağırıp telefonu seni bi daha aramıycam diye kapatıyor hakkaten aramaz çok inatçı.Dövermisiniz,öldürür müsünüz bu çocuğu😏
ya fırsat bulmuşken sorayım hazır herkese anlatıyorsunuz ayarlarıO kişinin kendisi öyle ayarlarsa oluyor ama ayarlamazsa baskasi etiketlendiginde duvarinda yada ana sayfada cikiyor
ya fırsat bulmuşken sorayım hazır herkese anlatıyorsunuz ayarları
benim merak ettiğim daha doğrusu çözemediğim birşey var...
şimdi atıyorum siz bende eklisiniz...
ben misal ayşenin profile bakıp siz onda eklimisiniz anlamak istiyorum(hani ortak arkadaş diye çıkar ya)
ama mesela ayşenin sizde ekli olduğunu bildiğim halde (ayşe bende ekli değil) profiline bakınca siz ortak arkadaş çıkmıyorsunuznasıl oluyor bu... yani böyle bir ayar var mı... ayşe ayarlardan ortak arkadaşlığı kaldırmış olabilir mi
ayyy çok mu karışık olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?