erkek arkadaşınıza görücü gelecekmiş derseniz?

seviyomusun sen?istemiyomusun o görücüyle görüşmek?görüşmemek için en büyük sebebin istemiyorum.illada bi bahanenn olmamalı.yani allah allah.gelip almasa bile sle bilsin bak isteyenler var elini daha çabuk tutarkaydirigubbakcemile4 (benim annem biliyodu sevdiceğim var diye ama komşum kendince şerefsizlik etti bana beni kendi evinde görücüye çıkardı benden habersiz.."şerefsiz" ayy duygularım depreşti nefretim geldi :kızgın:

istemiyorum dersin olur biter diye düşünüyorum ama erkeğin de tepki vermesini normal karşılıyorum yani kim isterki kız arkadaşına görücü gelmesini mutlaka tavır alır hatta bazı erkekler sevgilisine kök söktürür kaydirigubbakcemile3

Eğer gelmelerini engelleyemeyecek durumdaysam sevgilimin haberi bile olmaz Neticede benim vereceğim cevap önemli. Gelip gittikten sonra isteyenler var ama hayır diyorum haberin olsun diye laf arasında kaynatırım. Gelip gittiklerini ne zaman geldiklerini söylemem. Bu arada sırf kıskandırmak için yada elini çabuk tutsun diye hayali görücü uyduranlar da var

banada beni isteyenin annesiyle yengesi gelip niyetlerini söylemişlerdi hemen erkek arkadaşımı arayıp söyledim olamaz seni kimselere yar etmem diyip ağlamıştık telefonda bir haftaya kadar erkek arkadaşımla sözlenip senesine evlendik :)))
hala kayınvalidem der o ağlayışını unutamıyorum anne aşkımı istiyolar anneeee olmaz isteyemez kimse ben evlenicem onunla diye...

görucu gelebılır ama reddedersın. bunu karşı tarafa bır baskı gıbı kullanmamak lazım. bunu yapan çok bayan var ne yazık kı? baskı ıle evlılık olmaz, ayrıca evlılık teklıfı bır sevgı degerlendırmesı degıldır. kadınlar bunu böyle algılıyor. ınsanlar sevmeden görucu usulu ıle de evlenıyor. evlenmek ıçın çok ıçınıze sınmesı lazım ılışkı.

Erkek arkadaşına bana görücü gelecek dersen kızabilir.Şöyle ki:Aklına evlilik için acele edeyim diye mi bunu yapıyor?;görücü gelmesini engelleyebilme şansı var ,acaba seçenekleri mi çoğaltmak istiyor?;Madem görücü gelecek bunu da kabul etti demekki beni sevmiyor...
Gibi ihtimaller gelebilir.Kızabilir,hatta ayrılmaya kadar gidebilir;benim abim sırf kız arkadaşının bu lafı yüzünden ilişkisini bitirmiş ve de kız sanıyoruz ki,gelen görücüyle evlendi.
Burada haklı haksız taraf yok belki iyi niyetle yaparsın belki kötü niyetle ama yanlış anlaşılmaya elverişli bir konu.:1closedeyes:

ben evlenmeden önce banada görücü geliyordu eşime söyledim annemin haberi vardı sadece geldiler istemedim bunu duyan benimki 1 aya kalmaz istetti beni bazen iyi de olabiliyor bu görücü durumu kaydirigubbakcemile3

istemiyorum dersin olur biter diye düşünüyorum ama erkeğin de tepki vermesini normal karşılıyorum yani kim isterki kız arkadaşına görücü gelmesini mutlaka tavır alır hatta bazı erkekler sevgilisine kök söktürür kaydirigubbakcemile3

bencede böyle bi tavır alınması lazım zaten canım eğer erkek gerçekten kızı seviyorsa kız bu sahiplenmeyi görmek ister herhaldeyerimseniben

ben bunu yasamıs biri olarak yazaıyorum.
babamın aşkımdan haberı yoktu gorucu gelceklere finalleri bıtsın sonra buyrun filan dmeıs (annemde ogrendım)
sonra hemen aşkıma msj cektım ,aşkım bak böle böle die..
banada hemen
- babana soyle haftaya senı ıstemeye gelıyoruz (finallerımden önce)

baba soyledım , benım sevdıgım var ,ben xlerin gelmesini istemıyorum dedım..
babamda ozaman konustugun delikanlıda finallerinden sonra gelsın dedi..
sonra aşkımla evlendık işte :asigim:

ben de bu konuuyu cokdusunuyrum
benım eve cıcek falan geldı bı gorucu gondermıs sonra baska bı tanesı gelmek ıstedı engelledık

cıcegı benımkıne soylemedım kızar dıye
gorucu gelmeye calıstı onu sakayla karısık söledım aradı kadın yıne yok ıstemıyoruz dedım heh dedı

ama oyle hızlandıracak bır hareket falan olmadı, sanırım ısteyen erkegın istegı depresıp hemen gelıp ıstıyorlar.. :delphin:

Back
X