erkek arkadaşınızın daha önce evlenmiş olduğunu öğrendiniz ne yapardınız

Sevgi Kelebexgxi

.......
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
3.960
3
116
Diğer
Kızlar erkek arkadaşınızla ilk tanıştığınız gün yani daha sevgili olmadan size kendini tanıtırken 4-5 sene önce başından 1-2 aylık bir evlilik geçtiğini söyledi bunu öğrendikten sonra ondan hoşlansanız dahi bana ters diyip başlamadan bitirirmisiniz yoksa olabilir herkesin başına gelebilir diyip ilişkiye başlarmısınız?

Önce neden ayrıldığını sorarım bazen erkekler flört döneminde iç yüzlerini göstermeyebiliyorlar onu iyi tanımak lazım eğer ciddi şeyler düşünüyorsan

ben devam ettim ilişkime çünkü dürüst davrandı ama eğer sonradan söleseydi kabul etmezdim neden ayrıldıklarınıda detaylı bi şekilde açıkladı bana zaten, ilişkimiz yeni değil 1,5 senedir de devam ediyoruz pişman da olmadım ama annem diğilde babam ne der bu işe bilmiyorum

neden ayrıldıklarına bağlı güzelim

mutlaka buna göre değişir tabi kararlar ben geçmişe takmadım geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan benden sonrası bu herkesin başına gelebilir benimde başıma gelebilir bu yüzden ön yargılı davranıp kestirip atmadım (mutlaka insanın geçmişide önemlidir tabi) tek korkm işte babam nasıl karşılıycak.

vallahi canım çocuk yok ise öbür evlilikten ilişkime kaldığım yerden devam ederim ama eğer çocuk varsa daha dikkatli olur ve iyice düşünürüm bu konuda...sevgilerrr

Dinlemekte fayda var , ama ne kadar dogru söler orasıda malum....
Gerçi bekar olupta sonrada yalancı olan bir sürüde erkek var ama şakkıdı

hala evli olduğunu öğrenmekdense bir zamanlar evli olduğunu öğrenmek daha iidir heralde.. aman Allah korusun...

vallahi canım çocuk yok ise öbür evlilikten ilişkime kaldığım yerden devam ederim ama eğer çocuk varsa daha dikkatli olur ve iyice düşünürüm bu konuda...sevgilerrr

canım çocuk olsa zaten düşünmeme bile gerek yok olmaz tabi büyük konuşmamak lazım insan başına neler geleceğini bilemiyo ayrılık konusundada doğru söleyip sölemediğini %100 bilemezsin tabi ama ben hem ailesinden dinledim hemde aracı olan bi ablamdan onu tanıyan ama bizim dostumuz olan birisinden dinledim bu yüzden güveniyorum ona

Bilmiyorum ama eğer evlat sahibi değilse benim için sorun olmayabilirdi.fisfisfis
Çünkü artık herkes evlenmeden önce bir sürü ilişkiler yaşıyor. Evlilik planları kuruyoruz,mutlu olacağımıza inandığımız insanlarla da evleniyoruz.CADIARZU
Erkek arkadaşın da boşanacağını bilse zaten evlenmezdi. O da bir insan,o da mutlu olmak ister elbet. Şansızlıklarla karşılaşmışsa onun bir suçu yok ki..:sm_confused:

bencede ALLAH korusun canım

en azından ilişkimiz ilerledikten sonra bana söylemedi o zman kendimi kandırılmış gibi hissederdim

sakın bu tür bir konuya takılma canım.. evlenmek kadar boşanmakda çok normal.. olabilir anlaşamamıştır, olmamıştır ayrılmıştır bu onun ( kadın ve ya erkek farketmez ) kötü biri olduğunu göstermez.. aksine başından bu tür bir deneyim geçen insanların evliliğe daha bilinçli daha dikkatli yaklaştığını düşünüyorum..

canım benim teşekkür ederim takılmıyorum aslında sadece ilerde nasl bi tepki alıcam çevremden onu merak ediyorum gerçi ailemden başkasınada sölemeyi düşünmüyorum bu ailemle beni ilgilendirir çünkü , başından böle bişi geçmesi daha bilinçli daha dikkatli olduğunuda bende çok duydum ve katılıyorumda

her insan yanlış evlilik yapabilir.bu o insanla tekrar evlenilmeyeceği anlamına gelmez ki.eğer bana açıkca söylerse bu durumu neden olmasınlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…