yo aslında rahatsız etmiyo ama nası diyim bana "askerden önce çok kız arkadaşım oldu her şeyi yaşadım onlarla artık doydum, evlenmeyi düşünüyorum artık" dedi, insan böle bi hayata alışıp sonra tamamen değişebilir mi bunu merak ediyorum aslında, bugüne kadar bi yanlışını görmedim aslında gerçekten evden işe işten eve; araya mesafeler girdi ama hasret daha da olgunlaştırdı bizi sanki, hatta bazen istemeye gelcem seni falan diyo, bende şakayla karışık orda rahat duruyosun demi falan diyorum ama yine hep aklımın bi köşesinde bazen bunu düşünüyorumfisfisfisevet değiştiriyor. insanı olgunlaştiriyor. Bir nevi hayatı öğreniyor orda. önceki hayatı seni rahatsız ediyor mu peki ?
benimki ızmir'de yapmış ama yine de değiştiriyo demekki, sürekli disiplin altında olmalarıyla alakalı bişey sanırım...benim kocamda öyle...
askerden önce cok kizla gezip tozmus,istedigini yapmis
oda askerden sonra duruldum dedi.
benim esim bide doguda askerlik yapmis, teröristleri öldürmüste, arkadaslarinin öldügünüde görmüs.
o zamandan beri hayata baska bi pencereden bakiyorum dedi.
ne alaka diceksiniz belki kizla teröristin ama böylesine aci durumlarda insan hayatin ve sevginin degerini daha anliyor demek ki
Aboo bizimki şimdi askerde benden öncede hiç öyle hareketli bi hayatı olmadı
ya ters teperde askerden sonra azarsaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
benimki İzmir'de yapmış ama yine de değiştiriyo demekki, sürekli disiplin altında olmalarıyla alakalı bişey sanırım...
Aboo bizimki şimdi askerde benden öncede hiç öyle hareketli bi hayatı olmadı
ya ters teperde askerden sonra azarsaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
Gerçekten benden öncesi hiiiççç umrumda bile deil, hatta kızlara nasıl davrancağını iyi biliyo, bu iyi bişey bile sayılabilirAskere gidip te değişecek herhangi bir kötü alışkanlığı veya hayatı olmadığı için, ben öyle düşünmüyorum.
Askerde 'adam' olacak insanla anlaşamam zaten.
20 li yaşlarına kadar bazı şeyleri çözememişse bir insan...
Bu arada, nişanlım asker şuanda. son 45 günümüz. uzun dönem gitti.
Benim nişanlımın da pek çok kız arkadaşı olmuş.
Olmuş ve bitmiş. Evet çapkınmış.
benim ona aşık olduğum gibi aşık olmuşlar kızlar, normal yani.:roflol:
Ama sonuçta artık benimle beraber.
Hiç bir şekilde, benden öncesini sorun etmem, hata olarak ta görmem.
Burnunun sürtülmesine de gerek yok. Yaşanması gerekmiş, yaşamış, helal olsun.
Hiçbir kompleksim yok bu konuda...
senin gene erkek arkadaşın var benim o bile yok. asla istemez. iş arkadaşlarım dışında başka erkek olamaz. kıskanç napıyım ama ben mutluyum. isyan etmem hiçbirzaman. askerlik gerçekten insanı değiştiriyor ben buna inananlardanım. düşünme vakti çok oluyor. benim aşkım der hep işte askerlikten geldikten sonra şunları yapıcam şunları yapıcaz, şuralara gidicez gezicez yani hep planı kurmuş.daha 4ayda bu kadar daha düşünceli oldu. askerden öncede hep düşünceliydi,çok ağır bir yapısı varsı yani çok olgundu şimdi askerden sonra bakalım nasıl olucak. o zamanda ben burda olucam ve size anlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?