erkek arkadaşınızın sizden önceki hayatı...

Interrex

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
658
daha biz sevgili olmadan önce arkadaş olarak konuşuyorken tabi ufak ufak bana ilgisini belli ederken bi muhabbetimizde askerden önce çok hareketli bi hayatım vardı, çok kız arkadaşım oldu, onlarla çok şey yaşadım ama askerden sonra resmen değiştim artık askerliği yaptım işim de var bi tek evlilik kaldı artık onu düşünüyorum demişti; ben de askerde ne olduki bu kadar değiştin dediğimde, düşünecek çok vaktim oldu en basiti 2 saat nöbet tutarken düşünmekten başka yapacağın bişey yok, çok düşündüm ve yaptığım yanlışları anladım daha farklı bakıyorum artık demişti; gerçekten askerlik erkekleri bu kadar değiştiriyo mubilmiyorumkismile

evet değiştiriyor. insanı olgunlaştiriyor. Bir nevi hayatı öğreniyor orda. önceki hayatı seni rahatsız ediyor mu peki ?

evet değiştiriyor. insanı olgunlaştiriyor. Bir nevi hayatı öğreniyor orda. önceki hayatı seni rahatsız ediyor mu peki ?
yo aslında rahatsız etmiyo ama nası diyim bana "askerden önce çok kız arkadaşım oldu her şeyi yaşadım onlarla artık doydum, evlenmeyi düşünüyorum artık" dedi, insan böle bi hayata alışıp sonra tamamen değişebilir mi bunu merak ediyorum aslında, bugüne kadar bi yanlışını görmedim aslında gerçekten evden işe işten eve; araya mesafeler girdi ama hasret daha da olgunlaştırdı bizi sanki, hatta bazen istemeye gelcem seni falan diyo, bende şakayla karışık orda rahat duruyosun demi falan diyorum ama yine hep aklımın bi köşesinde bazen bunu düşünüyorumfisfisfis

burunları iyi sürtüldüğü için kendilerine geliyorlar. hayatın laylaylomdan ibaret olmadığını idrak ediyorlar . akılları yerine iniyor :icecream:

değiştirsin bir zahmet, askerlik onları..adam olsunlar..

öncesini boşver zaten geçmiş geçmişte kalmıştır.............askerlik değiştirir tabi erkeği...ne demişler bir erkek askerde adam olur ...........

benim kocamda öyle...
askerden önce cok kizla gezip tozmus,istedigini yapmis
oda askerden sonra duruldum dedi.
benim esim bide doguda askerlik yapmis, teröristleri öldürmüste, arkadaslarinin öldügünüde görmüs.
o zamandan beri hayata baska bi pencereden bakiyorum dedi.
ne alaka diceksiniz belki kizla teröristin ama böylesine aci durumlarda insan hayatin ve sevginin degerini daha anliyor demek ki

Aboo bizimki şimdi askerde benden öncede hiç öyle hareketli bi hayatı olmadı
ya ters teperde askerden sonra azarsaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

benimki ızmir'de yapmış ama yine de değiştiriyo demekki, sürekli disiplin altında olmalarıyla alakalı bişey sanırım...

Aboo bizimki şimdi askerde benden öncede hiç öyle hareketli bi hayatı olmadı
ya ters teperde askerden sonra azarsaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

yok canım bu zamana kadar yapmadıysa bundan sonra da yapmaz..içinde yok demek ki fıldır fıldır dolanmak..

benimki İzmir'de yapmış ama yine de değiştiriyo demekki, sürekli disiplin altında olmalarıyla alakalı bişey sanırım...

aynen benim eşimde izmir de yaptı aynı zamanda kuryeydi
çok yoğun bir askerlik durumu olmadı yani ama yine inanılmaz değişimler yaşamış
6 ayda...

Bence askerlik herkesi değiştirecek diye birşey yok...
Kişiden kişiye değişir...Benm eşim askerden önce neydi ise askerden sonra da öyle idi...

Askere gidip te değişecek herhangi bir kötü alışkanlığı veya hayatı olmadığı için, ben öyle düşünmüyorum.
Askerde 'adam' olacak insanla anlaşamam zaten.
20 li yaşlarına kadar bazı şeyleri çözememişse bir insan...
Bu arada, nişanlım asker şuanda. son 45 günümüz. uzun dönem gitti.

Benim nişanlımın da pek çok kız arkadaşı olmuş.
Olmuş ve bitmiş. Evet çapkınmış.
benim ona aşık olduğum gibi aşık olmuşlar kızlar, normal yani.:roflol:
Ama sonuçta artık benimle beraber.
Hiç bir şekilde, benden öncesini sorun etmem, hata olarak ta görmem.
Burnunun sürtülmesine de gerek yok. Yaşanması gerekmiş, yaşamış, helal olsun.
Hiçbir kompleksim yok bu konuda...

Gerçekten benden öncesi hiiiççç umrumda bile deil, hatta kızlara nasıl davrancağını iyi biliyo, bu iyi bişey bile sayılabilir ama askerlik meselesi çok ilginç geliyo bana, çok anlatır askerlik günlerini yerimseniben

benim aşkımda değişenlerden ama benden öncesi ve sonrası olarak benden öncesi adam olmayan 20-30lu rus kıslarından tuut türk kıslarına kadar nerede naptığı belli olmayan bır adamken beni tandığı günden itibaren dişi sineği bile gösü görmeyen bir insan oldu.askerliği de yedık 15 ay yaptık ve geldi geldiğinde bir süre kendi içine kapandı benden bıle kaçtı fakat şimdi işi evi ve benım aramda mekik dokuyan bırısı.cok sevıyorum ben aşkımı.
ve ilk çıktığımıs samanda arkadaşları başa çıkamassın yol yakınken vasgeç dediler fakat ınanmadım ve görüces demiştim artık hepsi boynus kulağı geçermiş diyor bende yaşıyorum oda yaşıyor fakat bırtek bırbırımısın hayatındayıs.basen sadece normal erkek arkadaşlarıma laf ettiği için keşke bu kadar şey yaşamasaydı belkıde bu kadar şüphe duymasdı dıye dusunuyorum.

senin gene erkek arkadaşın var benim o bile yok. asla istemez. iş arkadaşlarım dışında başka erkek olamaz. kıskanç napıyım ama ben mutluyum. isyan etmem hiçbirzaman. askerlik gerçekten insanı değiştiriyor ben buna inananlardanım. düşünme vakti çok oluyor. benim aşkım der hep işte askerlikten geldikten sonra şunları yapıcam şunları yapıcaz, şuralara gidicez gezicez yani hep planı kurmuş.daha 4ayda bu kadar daha düşünceli oldu. askerden öncede hep düşünceliydi,çok ağır bir yapısı varsı yani çok olgundu şimdi askerden sonra bakalım nasıl olucak. o zamanda ben burda olucam ve size anlatıcam.

bana demişsin sanırım olmak sorunda çünkü ben tanıştığım samanlarda çok fasla kıs arkadaşı vardı hayatında ve sürekli görüştüğü insanlardı bı anda kopamadı ee dolayısıyla benımde erkek arkadaşlarımın olma lüksü çıktı ortaya bıde bısde su var ben kımınle görüşüyosam gerçekten yakın arkadaşımdır aılemın bıldıgı ınsanlardır.Dolayısyla babam karışmıyorken bılıyor,tanıyor sevıyorken ona laf söyleme hakkını vermıyorum bile ama aşkım genede konuşuyor o ayrı.

yerimseniben vala iyiymiş. sen baştan ipleri vermemişin eline. bende öyle değil o üzülmesin kızmasın diye hep alttan aldım o yüzden yani.ama pişman değilim. benim sevgiliminde çok kız arkadaşı vardı hemde çok. bizi az ayırmaya çalışmamışlardı. ben onlarda muhattabını kesiceksin dedim anında bütün arkadaşlarını sildi.hoş arkadaşta sayılmazlardıya. telefonlarını bile sildi benim için herşeyi yapar benim aşkım. ee noldu bu sefer benimde arkadaşlarıma karıştı bende kabul ettim.karşılıklı oldu. ama şöyle söyliyim benim 19 yıllık arkadaşım vardı 1yaşından beri benim arkadaşımdı ama sevgilime baktı benimleyken onu sevdi ona yakınlaşmaya çalıştı o yüzden kankamı bile sildim. çok kıskancımdır sevgilimi kıskanırım. bide çok göze batar tipiyle yakışıklılığıyla,konuşmasıyla tam bir beyfendi. kızlar hep derdi bana senin sevgilin gibi başka biri yoktur heralde. ondan sonra dahada kıskanmaya başladım. ondan sonra ilişkimiz daha güzel geçti kavgasız gürültüsüz. demekki arkadşlarına güvenmicekmişin. tabi o kızlar ayrı onlar istisna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…