erkek arkadaşınızın sizden önceki hayatı...

Kadınların düşmanı yine kadınlar sözü de bir kez daha doğrulanmış oldu, ne demek yaa; kanka dediğim insan sevgilime göz koyacak, hadi hoşlansa bile arkadaşının aşkı diye dönüp bakmaması lazım

kimisini degistiriyor kimiside aynı bıraktıgın gibi geliyor o kisiye baglı birsey bence ama bazen insanların donum noktaları vardır degisme kararı alırlar onada askerlik zamanı denk gelmistir

İnsanın kişiliği 20li yaşlara kadar oturur yahu.
Askerlikte 180 derece değişip gelen bir insan bence zayıf karekterlidir.

Aynen şekerim!!!olumunekankayizsmile
Eskidenmiş erkek askere gidince düzelir,başı bağlanınca adam olur,bebe yaparsanız eve bağlanır vs. vs. vs..:ecrin_bebek:
Şimdiki zamanda bu maddelerin geçerliliği olduğunu düşünmüyorum..
Elbette bazı ufak tefek huyları değişebilir ama temelin bozulacağını ya da düzeleceğini hiç sanmıyorum..
Ayrıca adamın askere gidip gelmesiyle değişmesi neye bağlı?:uhm:
Kısa dönem ya da paralı askerlik yapanlar diğer uzun dönemlere göre daha mı az değişecek?
Peki ya,hiç askerlik yapamayanlar???:hulya:

İvit Lalişim...kaydirigubbakcemile5
Zorunlu askerlik olmayan ülkelerdeki kadınlara çok üzüldüm şimdi...

hmmm...
bu arada bu konu vesilesiyle hakaride şehit düşen 11 askerimize Allah rahmet eylesin, şimdi düşünüyorum bi insan sadece 1 insan mıdır? birinin evladı, birinin abisi, birinin dayısı, amcası, birinin sevdiğiydi, çok moralim bozuk anlatamam...mafoldumben

bide konuyla ilgili de şunu söyliyeyim, bu şehitlerimizin görev yaptığı karakolda onların silah arkadaşlığını yaptığı askerlerimizin gözleri önünde arkadaşları şehit oldu; eminim çok değişmişlerdir, bırakın 15 ayı 15 dakika içinde bile çok değişimler yaşamışlardır, Allah sabır versin askerlerimize, şehit yakınlarına ve güzel Türkiyeme...

tabiki değiştirirr...günlük sıradan ilişkiler yaşamıştır,sonra askerde yanlızlığını hissetmiştir,ben ölürsem arkamdan sevgilim-eski sevgilim 3 gün ağlar diye düşünmüştür,bekleyenim yok diye düşünmüştür,eski filmlerde olur ya erkek askere gider,sevgilisi yolunu gözler,öyle bir aşk hayal etmiştir.

zaten aşk konusunda değil baştan başa bütün hayat görüşü değişebiliyor,askerlik bu kolay değil

askere gidene kadar ekmek elden su gölden dert yok tasa yok askerden geldıklerınde yaşınında olgunluguyla hemen hemen çogu erkegi degiştirir askerlik

bu iki hatun işin doğrusunu söylüyor..
eskiden askere gidinceye kadar bulundukları şehirden bile çıkmazmış erkekler.. e öyle olunca askerlik bambaşka bir durummuş onlar için koğuşta yaşamak, emir almak, ananın yemeklerinden başkasını yemek..vs
ama şimdi öğrencilik var başka şehirde,öğrenci olmasa da evlenmeden ayrı eve çıkan var... daha uzar gider.
yanlız sadece şunu gördüm çevremde ömür boyu kalem tutmuş eller,güneydoğuya gidip silah tutunca, hele bir de adam öldürünce, arkadaslarının öldüğünü görünce psikolojik olarak çok etkileniyorlar haklı olarak.karakter olgunlaşması diyemeyiz ama buna.. tedavi görmeleri gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…