Erkek arkadaşınızla eski sevgiliniz kavga ederse ?

böyle birşey olmasına ben izin vermem zaten. hayatımda bir sevgilim varsa eski erkek arkadaşımla zaten görüşmüyorumdur silmişimdir bana ulaşmasına da izin vermem...

bende böyle birşeyden uzak tutmaya çalışırdım sevgilimi sanırım.. ne gerek var adı üstünde eski bayanssulusmile nefret ederim o tür polemiklerdenn

Aman ALLAH korusun adım çıkar iki erkeği birbirine düşürdü diye....
ki zaten sevgiliminde böyle küçük düşürücü bir şey yapacağını sanmıyorum.

erkek arkadasımın bulaşmamasını soylerım...
napayım..sempatiksalakcinni

ben zaten görüşmüyorumdur o kişiyle sevgilimde illa ki kavga etcem diyosa şöle bi kenarda durur izlerim -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Benim geldi. Ayy çok fena bi durum. Tüylerim diken diken oldu saçlarım deyim yerindeyse havaya dikildi korkudan dik dik oldu. kaydirigubbakcemile3 Üstelik işin içine benimkinin abiside girdi. Eski sevgilim beni pat diye buldu msn mi ekledi felan. Sevgilimde uyanık ya benim ağzımdan konuşup laf almaya çalıştı. Bi yanlışımda olmadığı için ee bişeyde olmadı ama abisi çok bozulmuş kıskanmıştı. Gelin adayıyım diye kaydirigubbakcemile3

Benim geldi. Ayy çok fena bi durum. Tüylerim diken diken oldu saçlarım deyim yerindeyse havaya dikildi korkudan dik dik oldu. kaydirigubbakcemile3 Üstelik işin içine benimkinin abiside girdi. Eski sevgilim beni pat diye buldu msn mi ekledi felan. Sevgilimde uyanık ya benim ağzımdan konuşup laf almaya çalıştı. Bi yanlışımda olmadığı için ee bişeyde olmadı ama abisi çok bozulmuş kıskanmıştı. Gelin adayıyım diye kaydirigubbakcemile3

şimdiden aileyi vukuata sokmuşun:roflol::roflol:

maalesef benim başıma geldi...
eski sevgilim değildi ama bana ilgi duyan biriydi...bi akrabamızdan almış numaramı...rahatsız etmeye başladı beni...sevgilimde yanımdayken mesajlar atmaya başladı..sonuç telefonda ağır bi tartışma..çocuk annemin akrabası olduğu için çok fazla uzamadı..beni de bir daha aramadı...çocuk sevgilimi tehdit falan etti mahkemeye vericem..sesini kaydettim diye..hiç bişey yapamadı...hala öküz gibi bakıoyor nerde görse...evlendi..facebokkta arkadaş olarak eklemek istedi..ne zaman kurtulucam ben bu adamdan ya....

az kaldı bi kere daha msj atarsa edecekler :delphin: o değil eski nişanlım şimdiki sevgilimin 3 te 1 i kadar üflese uçar, taBloyu düşünemiyorum yanii :delphin:

yolda bırbılerınee gırdılerrr..çok kötü bi gündüüübilmiyorumkismile

Back
X