Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34 yaşında mı? Canım şaşırdım bu olayı okuyunca liseli ya da hani üniversiteli genç kanı kaynayan tikky tabir edilen tipler olur ya öyle biri bekliyodum.
Tamam biraz geç olgunlaşırlar ama 34 yaşında birinin bunu demesi hiç normal değil..
Acaba dediğin gibi öncesinde senle ilgili herhangi bi yanlış fikire kapıldı da onunla ilgili seni denemek falan mı istedi ki
canm sorma ya bı de dunku mesajlarında da boyle bırsey yazıyordu arkadasların ztn soylemıstı senn boyle bırı oldugunu kım nıye boyle bısey soylesın hadı onlar soyledı sen nıye ınanırsın be adam![]()
Her türlü hesabı erkek öder anlayışına karşı biri olarak, hesapları hep ona ödettiyseniz haklı olabilir. Evlenirken de her şey üstüme kalacak diye düşünmüştür doğal olarak.
vay canına çok enteresanşaşırdım doğrusu ve bu çift evli olsaydı da 2 senenin çetelesi 1.500 tlyken senelerce evliliğin sonucu ne çıkardı merak ediyorum doğrusu...
tutumlu olmak iyi bir şeydir de bu da pintilikte son nokta sanırım...
vahim bir durum tabiiki neresinden bakılırsa bakılsın...bence bu kadar saçma sapan bir gerekçeyle ki bunun ne olacağıonı sonucunun nereye varacağını bilebilecek yaşta bir beyden bahsediyoruz bence ayrılma için bahane yapmış
ama ben onu hala deli gibi seviyorum sanırım benm de yanlıs yaptıgım bır suru sey var allahm arıcam sanırım nasıl aramaz benı aglıyorum 2 gundur hep tartısmalarda o aradı sımdı aramıyo tanısmaya geleceklerdı hayallerım vardı sımdı baskasınn mı olacak![]()
ama ben onu hala deli gibi seviyorum sanırım benm de yanlıs yaptıgım bır suru sey var allahm arıcam sanırım nasıl aramaz benı aglıyorum 2 gundur hep tartısmalarda o aradı sımdı aramıyo tanısmaya geleceklerdı hayallerım vardı sımdı baskasınn mı olacak![]()