• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşm harcadıklarım parasını istedi :(

artık şaşırmıyorum..tam bir çingenelik.. geçenlerdede bir arkadasımın sevgilisi ayrılırken aldığı tüm hediyeleri istemişti..hani yaşı onunda küçük değildi..garip gelmişti bana ama varmış demekki..

Görmeye geleceklerdi demişsiniz, belki de işin ciddiye binmesinden korkup, manasız ve ağır bir harekette bulunmuş. 34 yaşına kadar evlenmemesinin nedeni de her kadını adamların parasını yemeye meraklı mahluklar gibi görmesi olabilir. Baksanıza, annenize de laf etmiş.

Siz bu adamı unutun bence. Kendi yaşınızı, yalnızlığı da hiç dert etmeyin, ne zaman olacaksa o zaman olsun evlilik. Ben 31 yaşında evlendim, eşimden önce de kimseyle evlenmeyi düşünmedim ve 24 senedir de çok şükür hiç bir pişmanlığım yok. Yani, neyin ne zaman olacağı hiç önemli değil, önemli olan mutlu olacağınız biriyle evlenmek.

trajıkomik bi durum:1:
ne günlere kaldık ya
eskiden erkekler benim yanında senin paran geçmez der bunu
gurur meselesi yapardı şimdi ne olmuş
gerçi ben alman usulunden yana olsamda şık bi durum değil
yaptığı..
aman boşver pinti adamla ömür geçmez zaten:19:

Son düzenleme:
2 yılda 1500 lira harcatmısım sekerım ayrı sehırde yol paraları fln de dahılmıs bence ıyı bıle ah basımı nerelere vurayım bu adama guvendım ben :4:

34 yaşında mı? Canım şaşırdım bu olayı okuyunca liseli ya da hani üniversiteli genç kanı kaynayan tikky tabir edilen tipler olur ya öyle biri bekliyodum.

Tamam biraz geç olgunlaşırlar ama 34 yaşında birinin bunu demesi hiç normal değil..

Acaba dediğin gibi öncesinde senle ilgili herhangi bi yanlış fikire kapıldı da onunla ilgili seni denemek falan mı istedi ki

canm sorma ya bı de dunku mesajlarında da boyle bırsey yazıyordu arkadasların ztn soylemıstı senn boyle bırı oldugunu kım nıye boyle bısey soylesın hadı onlar soyledı sen nıye ınanırsın be adam:5:

hiç üzülmeye değmez böyle biri için. evlenmeden kurtulmuşsun işte ne güzel. para lafı eden erkekden koca mı olur ya. ayıp ayıp...

canm sorma ya bı de dunku mesajlarında da boyle bırsey yazıyordu arkadasların ztn soylemıstı senn boyle bırı oldugunu kım nıye boyle bısey soylesın hadı onlar soyledı sen nıye ınanırsın be adam:5:

O zaman yorumumu yapıyorum.

Bu adam senden ayrılmayı kafasına koymuş önceden.

Ayrılmadan da harcadıklarımı alayım demiş bence..

Her türlü hesabı erkek öder anlayışına karşı biri olarak, hesapları hep ona ödettiyseniz haklı olabilir. Evlenirken de her şey üstüme kalacak diye düşünmüştür doğal olarak.

hesabı tabiki hep erkek ödemesin ama paramı geri istiyorum da denir mi canım. biz eşimle 5 yıl çıktık. öğrenci olduğumuz için de sürekli dışarıda yerdik. ben de ödedim o da. ama bir gün olsun lafını etmedik.

Her türlü hesabı erkek öder anlayışına karşı biri olarak, hesapları hep ona ödettiyseniz haklı olabilir. Evlenirken de her şey üstüme kalacak diye düşünmüştür doğal olarak.

canım ınan kı hepsını ona odetmedm:50: ztn ayrı sehırlerdeydık ayda bır gorusuyorduk ıcım acıyo ya napıcam ben sımdı:5:

neden için acıcakmış arkadaşım adamın tavrını huyunu görmüş oldun evlenmeden ya evlenince bu cimri yönü ortaya çıksaydı şanslı imişsin ki şimdi biraz daha tanıdın o saygısız insanı

daha şimdiden hesap yapan birisiyle işiniz olmamalı... hem ne demek zengin bir koca bul... ne terbiyesiz bicümle...

vay canına çok enteresan :53::53: şaşırdım doğrusu ve bu çift evli olsaydı da 2 senenin çetelesi 1.500 tlyken senelerce evliliğin sonucu ne çıkardı merak ediyorum doğrusu...:25: tutumlu olmak iyi bir şeydir de bu da pintilikte son nokta sanırım...:60::60: vahim bir durum tabiiki neresinden bakılırsa bakılsın...bence bu kadar saçma sapan bir gerekçeyle ki bunun ne olacağıonı sonucunun nereye varacağını bilebilecek yaşta bir beyden bahsediyoruz bence ayrılma için bahane yapmış :25:

vay canına çok enteresan :53::53: şaşırdım doğrusu ve bu çift evli olsaydı da 2 senenin çetelesi 1.500 tlyken senelerce evliliğin sonucu ne çıkardı merak ediyorum doğrusu...:25: tutumlu olmak iyi bir şeydir de bu da pintilikte son nokta sanırım...:60::60: vahim bir durum tabiiki neresinden bakılırsa bakılsın...bence bu kadar saçma sapan bir gerekçeyle ki bunun ne olacağıonı sonucunun nereye varacağını bilebilecek yaşta bir beyden bahsediyoruz bence ayrılma için bahane yapmış :25:

ama ben onu hala deli gibi seviyorum sanırım benm de yanlıs yaptıgım bır suru sey var allahm arıcam sanırım nasıl aramaz benı aglıyorum 2 gundur hep tartısmalarda o aradı sımdı aramıyo tanısmaya geleceklerdı hayallerım vardı sımdı baskasınn mı olacak:43:

ama ben onu hala deli gibi seviyorum sanırım benm de yanlıs yaptıgım bır suru sey var allahm arıcam sanırım nasıl aramaz benı aglıyorum 2 gundur hep tartısmalarda o aradı sımdı aramıyo tanısmaya geleceklerdı hayallerım vardı sımdı baskasınn mı olacak:43:

nasıl yani?? arasa gelseler kabul edecekmisin bu adamı??:52::52:

canım ozaman senin bize anlatmadığın bence parçanın eski ve eksik kısımları var yanii kimse dururp dururken böyle bişi demez hadi tut ki dedi bak seni istemeye gelceklermiş bir de yakın zamanda çok seviyorum diyorsun bilemiyorum ya bence bu konuda eksik bişiler var tamamlanması gereken :34: ki annene de laf söylemiş istemeyle alakalı düğündü nişandı vs.. adetler gibi alınacak edilecek meselesinden dolayı mı anneni de içine kattı8 bu durumun ? bence tam olarak iyice atlamadan sekmeden bi yeniden anlat derim ben konuyu..:25:

bence senin ex sevgilin yiyebileceği bir hatun arıyormuş ,sen iyi yedirememişsin böyle birini bulmuştur o yoksa neden böyle birşey yapıp ayrılsın sendne bence kesinlikle geri arama o seni ararsa sende ondan harcadığın bir para istemelisin ki bir daha aramasın ,ayrıca o tur dua et böyle biriyle evlenmeden yada başka bir zarara uğramadan ayrıldığın için :93:

ahaha buna benzer biride benim arkadaşiıma dadanmıştı kız ayrılmak isteyince bütün verdiği hediyeleri geri istemişti aynı şekilde laflar etmişti kız hiç cvp vermedi bu sefer nolur affet beni özür dilerim bilmem ne kız kabıul etmedi gene çirfkefleşip görürsün sen bana seni soranlara diyecem o tam bi o... du diyecem herkese seni kötü anlatacam rezil etcem seni...

bu erkekler bazen kendilerini bi .ok sanıyorlar , kız taviz vermeyince de kuduruyolar bulunmaz hint kumaşı sanırsın

Back
X