• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşm harcadıklarım parasını istedi :(

aradıı simdi ben o cumleyı sen eskısehıre cagırdın gelemıcem dedm ondan sonra cımrısın dedn kendımı savunmak icin oyle bı cule kurdum dedı yoksa harcadıklarım umrumda degıl dedı ee dedım 1500 lıra nıye ıstedn dedn ortam yumusar belkı dıye saka yaptım ben sana dedı offff offf bıttı artk dedm tekrar hakaretlere basladı:41:

boşver canım ya seni kandırmak için tabiki yalanlar söyleyecek ....

hatta sen o parasını bile gönder ona alsın başına çalsın ....

insan sevdiğinden canını bile esirgemezken.....

o senden üç beş kuruşu esirgemiş....

şUNUDA UNUTMA BAZEN GERÇEKLER ŞAKAYLA SÖYLENİR..........

bazı insanlar ciddi söyleyemediklerini şakaya vurup söylerler bence gayet ciddiydi sölediklerinde senden tepki görünce şakaya vurmuş.biz eşimle flört ederken gün içinde o çay ısmarlıyosa bende yemek ısmarlıyodum yani yemeden önce ben ödersem olur diyodum erkeğin üzerine binmekte olmaz yani paylaşmak lazım evlendik hala öle biyere gittiğimizde paylaşıyoduk yine tabi işten çıkana kadar şimdi mecburen hep o ödüyor

Kusura bakmayın ama hiç gülesim yoktu cidden güldüm. Çok üzücü bir şey sevdiğin bir insandan onca zaman sonra bu kadar basit ve karizmayı da yerle bir eden bir tavrı görmek ama komik de gerçekten.

Örneğin siz ona çok para harcatmış da olsanız hata yine de ondadır derim,ilk başta ayrılsaymış ve buna dur deseymiş. Çok saçma.

:)))) ilahi... yuh ya.
Burdan şu sonuç çıkıyor: Kimsenin 5 kuruşunu almıcaksın arkadaş. Burada "aaa olur mu öyle şey bana hesap ödeten erkekle birlikte olmam" diyenlere duyurulur.
Hani bunun kadar dürüst olup yüzüne söylemez de arkandan konuşur. Erkek milleti ekstra nankördür.

Sevgiliniz muhasebeci mi? Mesleki alışkanlık belki. :37:

Bu konuda ikiniz de hatalısınız. En başta, siz ödediğiniz hesaplara ortak olmalıydınız. Hatta o istemese bile ısrar etmeliydiniz. Hesabı erkek öder mantığı bana feci ters... Erkek arkadaşınız da çok centilmenmiş. Yuh artık! Maddi olarak zorlanmaya başladıysa bile, insan bunu bu şekilde mi söyler. Ben olsam beş dakika daha bakmazdım yüzüne. Şuan bunlar size gelip geçici, düzelebilen şeyler gibi gelebilir ama aslında bugün yaptığı her şey, nasıl bir insan olduğu ve olacağı konusunda ipuçları.

Sevgiliniz muhasebeci mi? Mesleki alışkanlık belki. :37:

Bu konuda ikiniz de hatalısınız. En başta, siz ödediğiniz hesaplara ortak olmalıydınız. Hatta o istemese bile ısrar etmeliydiniz. Hesabı erkek öder mantığı bana feci ters... Erkek arkadaşınız da çok centilmenmiş. Yuh artık! Maddi olarak zorlanmaya başladıysa bile, insan bunu bu şekilde mi söyler. Ben olsam beş dakika daha bakmazdım yüzüne. Şuan bunlar size gelip geçici, düzelebilen şeyler gibi gelebilir ama aslında bugün yaptığı her şey, nasıl bir insan olduğu ve olacağı konusunda ipuçları.

hesabı erkeğe ödetir durursan birgün böle başına kakar işte :34:
en güzeli alman usulü arkadaş , ne çekicem ağız kokusu değilmi :82:

hesabı erkeğe ödetir durursan birgün böle başına kakar işte :34:
en güzeli alman usulü arkadaş , ne çekicem ağız kokusu değilmi :82:

katılmıyorum sana sonucta cıddı bı ılıskıydı her seferınde yarını ben odıcem cekıl ordan mı dıcektım arada bı benm odedıklerımde oldu ztn erkek adam hele kı cıddı dusunn bı adam helekı calısan parası olan bı adam bu kadar mı dusmelıydı dıye dusunuyorum... hem etrafımdakı arkadaslarıma bakıyorum onların harcamalarınn yannda bızımkısı devede kulak ...

benim erkek arkadaşım bana küçük bi servet ödemiştir:1: ...çok eli açıktır ama oda pek iyi bişi değil tabi böle bişi demesi hiç hoş değil..bana dese eminim sevet tutar hahaha asla ödeyemem:27:

her şakanın altında bi gerçek yatar..şaka olsa der sen ne kadar cimrisin falan diye,ama senin ki oturmuş hesap yapmış şaka olsa hesap yapmaz boşver üzülme..ben 5 yıl biriyle çıktım toplasan 5 kere ödememişimdir öle zengin falan da değildi yani şimdi düşündümde en lüks yerlerde yemek yerdik gezerdik yinede hiç elimi cebime sokturmadı..yanlış anlama seni üzmek için falan söylemiyorumda biz türk kadınları hep böyle gördüğümüz için senin sevgilin garip geldi..erkek dediğin hesap yapmaz.parası yoksa bişey diyemem ama sana onları söylememeli..

bu kadar arsızlık olmaz gerçekten
ne demek sana harcadıklarımı öde yaaa
ayyy siz iyi tahammül etmişiniz ben olsam o adamı parçalamak isterdim
terbiyesiz yaaaa:47:
böyle bi adamlaa muhattap olmaya değmez

öncelikle senn ilk yazını okyyup ona göre cvb vermediğimi belitmek istiyorum.

arkaşının yaptıgı terbiyesizlik.. böyle biriyle yola devam edilmez biliyorsun..

şimdide diğer türlü bakalım..en çok karşıyım.. yani erkeğin üzerine hesap yıkmaya.. yani neden.. sen hiç ödemeyi denedinmi.. nblm bnce erkek arkaşına bunu söyleme cesaretini sen vrdin..

katılmıyorum sana sonucta cıddı bı ılıskıydı her seferınde yarını ben odıcem cekıl ordan mı dıcektım arada bı benm odedıklerımde oldu ztn erkek adam hele kı cıddı dusunn bı adam helekı calısan parası olan bı adam bu kadar mı dusmelıydı dıye dusunuyorum... hem etrafımdakı arkadaslarıma bakıyorum onların harcamalarınn yannda bızımkısı devede kulak ...

ben zaten ironi yaptım canım..
ama devir öyle bi devirki artıkkk kadında erkeğin parasına , erkekte kadının parasına bakıyor maalesef..
erkek ailesine evine bakmak zorundadır. kadın ailesine bakmak zorunda değildir.
eski çağlardan beri avcı olan erkektir. kadın sadece hayatını garantiye almak için, evine katkıda bulunmak için, birikim yapabilmek için ve yalnız kalırsa ayakta durabilmek için çalışır..

konuyu görüp okuyunca resmen mideme kramplar girdi yukarda eda arkadaşımında dediği gibi bende 3 yıldır beraberim ve erkek arkadaşım ufak bi servet harcamıştır bana bizde farklı şehirlerdeyiz 16 saat var aramızda yanıma gelmek için araba kiralar benzin parası artı yiyip içtiğimiz ve illaki bana bişeyler almadan gitmez 15 gün önce yanıma geldi 2 gün kaldı ve otelde kalıyo yani çocuk 2 günde 1800 lira harcadı hesapmı ettik hayır aramızda lafı yokki biriz çünkü etle tırnak gibi bebeğim 1800 tl var al çantanda dursun ben hesabımı bilmeyebilirim 2 güne yetsin seni görim yeter dedi hepde böyle der artırmadan gider 3 yılda bir gün bile şu kadar harcadım vs.para mevzusu yapmadı bazen bana bişey almak ister aşkım paramız yok derim şu dünyada kimim var senden değerli sana harcıycam kim için çalışıyorum der ...yazdıklarınıza hayretim şaştı he tabi o öyle diye bende hiç geri durmadım cebimdekinin yeteceği yerlere oturdumki ödemem gerektiği an mahçup olmayayım,ödedimde hoşuma giderek ..bence sizinde hatalarınız var bazı yerlerde hakaret etmesine müsade ettiğinize göre ..yinede tek tavsiyem aranızdaki bazı şeyler baştan bitmiş seviyesizleşmiş ki yaşlarınız hiçde küçük değil sizinle benim erkek arkadaşım arasında 10 yaş var ..şaka gibi.geri dönüşü olmayan laflar duymuşsunuz bir an önce kendi yolunuzu ''onsuz'' çizmenizi tavsiye ederim..

konuyu görüp okuyunca resmen mideme kramplar girdi yukarda eda arkadaşımında dediği gibi bende 3 yıldır beraberim ve erkek arkadaşım ufak bi servet harcamıştır bana bizde farklı şehirlerdeyiz 16 saat var aramızda yanıma gelmek için araba kiralar benzin parası artı yiyip içtiğimiz ve illaki bana bişeyler almadan gitmez 15 gün önce yanıma geldi 2 gün kaldı ve otelde kalıyo yani çocuk 2 günde 1800 lira harcadı hesapmı ettik hayır aramızda lafı yokki biriz çünkü etle tırnak gibi bebeğim 1800 tl var al çantanda dursun ben hesabımı bilmeyebilirim 2 güne yetsin seni görim yeter dedi hepde böyle der artırmadan gider 3 yılda bir gün bile şu kadar harcadım vs.para mevzusu yapmadı bazen bana bişey almak ister aşkım paramız yok derim şu dünyada kimim var senden değerli sana harcıycam kim için çalışıyorum der ...yazdıklarınıza hayretim şaştı he tabi o öyle diye bende hiç geri durmadım cebimdekinin yeteceği yerlere oturdumki ödemem gerektiği an mahçup olmayayım,ödedimde hoşuma giderek ..bence sizinde hatalarınız var bazı yerlerde hakaret etmesine müsade ettiğinize göre ..yinede tek tavsiyem aranızdaki bazı şeyler baştan bitmiş seviyesizleşmiş ki yaşlarınız hiçde küçük değil sizinle benim erkek arkadaşım arasında 10 yaş var ..şaka gibi.geri dönüşü olmayan laflar duymuşsunuz bir an önce kendi yolunuzu ''onsuz'' çizmenizi tavsiye ederim..

Arkadaşın sevgilisi de ayrılmadan önce değil ayrılmayı kafaya koyduktan sonra demiş zaten kimse sevgiliyken bak sana şu kadar harcadım demez.

Merak ettim erkek arkadaşınız ne iş yapar 2 günde 1800 harcıyor?

hayır ayrılmadan önce demiş birazda sen elini cebine atsan hep ben ödüyorum demiş ordan başlamış zaten mevzu asıl çirkin olanda bu herşey iyiyken bi anda hadi elini cebine at çok cimrisin denmesi sonrada çetele tutulup bugüne kadar harcadıkların bu kadar tuttu denmesi herşekliyle iğrenç bence karşıdakinin gururu ancak bu kadar kırılır ananla kendine zengin koca bul gibi bi hitap ta her ayrılıkta yaşanan bişeymidir ?? allah korusun böylesinden ..benim erkek arkadaşım 2 günde 1800 kazanmıyor benim için aylık bütçesinden o kadar ayırıp 16 saat yol tepip yanıma geliyor ve gocunmuyor çok büyük kavgalarımız oldu ama hiçbizaman para mevzusu ne oldu ne aklımıza geldi arkadaşın sevgilisi sevmiyosa soğuduysa başka bir sebep bulabilirdi onur kıracak şekilde konuşmakla geri dönülmez bi noktaya getirmiş ve kaldıki annesi için söylediği sözler ki dahasıda varmış yenilir yutulur cinsten değil he yutarsa oda kendi bileceği iş evlenince bin beteri gelir...

Back
X