erkek arkadaşmla 1 günlük gezi kızlar nerelere gideliiim:((

Sevgilin hangi takımlı? Galatasaraylıysa bu afişi gördün mü?
Bence çok iyi olur. Beni götürsün isterim birileri

Yıldız parkı , Emirgan korusu, Maçka Parkı olabilir..
Ortaköy, Ulus, Taksim'de İstiklal Caddesi'nde gezebilirsiniz..
Adalar'a gidebilirsiniz.. şimdilik bu kadar aklıma geliyor

Son düzenleme:
İstanbul konusunda pek bir fikrim yok dolayısıyla şuralara buralara gidin diyemeyeceğim ama uzun zamandan sonra buluşuyorsanız size tavsiyem sakin bir yeri tercih edin...
sahil kenarında bile oturulabilir...
birazcık romantik dakikalar yaşayabileceğiniz yer olmalı .. gürültüden, kalabalıktan uzak....

gerçi kalacağımız yer belli falan demişsiniz, geceyi birlikte geçirecekseniz yeterince romantik olur sabahtan gezip tozmak mantıklı
ama yok gece herkes kendi yatağında olacaksa o zaman da gündüzü bahsettiğim gibi biraz daha sakin yerlerde geçirmek de fayda var

maçka parkında çok güzel kafeler var deniz manzaralı sakin istersen puflu istersen masalı sakin sessiz yeşillik içinde onun dışında yıldız parkı var çok ıyı bılmem ama kız kulesine gidebilirsin eminönü kapalı çarşıyı falan turlayıp galatada bir kafede keyıf yapabılırsın hatta nargile keyfide balık yiyebilirsiniz galatada çok uygun fiyatlar sultanahmetten çok uzaklaşmadan taksimde turlayabılır oralarda oturabılırsınız mesela

birlikte kalıcaz gece cnım inşalah dediğin gibi oluur çook heycanlıyım 14gün kaldııı inanamıyorum bittiğineee

eveett tam aradığım tarz yerler mekanlar çok teşekkür edrim canm fikir verdiğin için yalnız maçka parkı nerdedir bi araştırma yapmam gerkicek netten daha önce hiç gitmedim

birlikte kalıcaz gece cnım inşalah dediğin gibi oluur çook heycanlıyım 14gün kaldııı inanamıyorum bittiğineee

burnuma aşk kokusu geliyor
gece birlikte geçecek madem o zaman romantizmi geceye saklamak mantıklı... gündüz sinemaya gidin, illa ha müzeydi alışveriş merkeziydi şart değil ki.. bence sokaklarda bile dolanılabilir... el ele tutuşmanın tadına doyun...
yorulunca acıkınca illa ha ki bir yer denk gelir yersiniz...

çok planlar kurarak günü ordan oraya otobüstü taksiydi diye trafikte geçirmeyin...

kızlaarrrr sonunda bi plan yaptım heerrşeyi yazıyorum şimdi nasıl olmuş sizce çıkarmam gereken ya da yerine eklemem geeken bi yer var mı sizce şimdiden teşekkür ediyorum hepinizeee gelelim planıma :)

çarşamba gündüz saat 3 45te havaalına inicek inşallah bende anlaştığım pansiyonun havaalanı arabasıyla havaalına gitmiş olucam onu beklicem orda neyse gelicek karşlaşıcaz o kısmı düşünemiyorum bile sonra bizi bekleyen özel arabımıza binip kalıcağmız yer gidicez valizini eşyalarını bırakıcaz konuşucaz dertleşicez sonra karn açtır illaki okadar yol geliyo onu sultanahmet köftecisine götürücem orda çorbalarımızı içicez köftelerimizi yicez bizim yemeklerimizi de özlemiş olmalı sonra ordan çıkıp gezerek gülhaneye gidicez sakin yavaş adımlarla ve sohbet ederk gülhane parkınn içinden geçerek setüztü çaybahçesine varıcaz orda demlikle boğaz manzarası karşısında çaylarımızı içicez biraz oturduktan sonra tekrar kalkıcaz eminönü tarafına doğru bi yürüyüş yapıcaz (ya da tramvay la gideriz yorucu olmasın diyerekten )hava kararmadan eminönü ne vardığımzda kısa bi vapu turu yapıcaz 2 saatlik ya da uzun olanından tabi vaktimize bağlı vapur turumuz bittiğinde eminönü gülane ve sultanahmet in ışıklı otantik büyüleyici yollarından geçerek kalıcağmız yere varıcaz . sabah erkenden uyanıcaz aslında kaldığımız yerde kahvaltı dahil ama ben kahvaltı için sürprüz biyer düşündüm :) uyanınca sorucam tabi kahvaltıyı burdamı yoksa bi sabah yürüyüşünden sonra sürpriz biyerde mi yapmak istiyceni tabi cevabı biliyorum sürprizi merak edicek.:)tarmvayla kabataşa kadar gidicez ordanda sahilden doğru çırağan sarayına kadar yürüycez çırağan sarayının hemen karşısındaki yıldız parkına giricezzz veee eveeeeettt malta köşkü çadır köşkü ya da dahill istanbulda boğaz manzarsı eşliğinde sürpriz bi kahvaltı kahvaltı sonrasında meşhuuuuurr yıldız parkında bissüüürrüü fotoğraf çekilicez işte sessizlik huzur mutlulukk şimiden içimde kelebekler gezmeye başladıı :) :) ordan oratköye geçicez sahilde oturucaz tabi zaman ilerlemiş olucak ortaköy sahilde bi meknda kumpir yicez :)zaten yakın ordan doğru bebek sahile gitmeyi düşünüyorum boğaz köprüsünün altından yürüyeek de geçicez ve bundan sonraki köprüden her geçişinde bizi hatırlıycak buraları da gördükten sonra otobüse binip kabataşa gidicez ordanda tramvayla eminönüne geçicez gidiş vaktine az kalmışa eminönüde balık ekmeklerimizi yedikten sonra yavaş adımlarla bu seferki son sultanahmet turumuzu da yapıp kaldığımz yere gidicez zaman varsa azcık uzanıp dinlencez zamanımız yoksa eşyalarımızı alıp otogarın yolunu tutucazzzz

hem sohbet edicez hem istanbuu gezicez sahil o ve ben allahım inşallah herşey istediğimiz gibi olur arkadaşlar dua edin bana bi sorun çıkmasın kavuşalım

vallahi planınız gayet güzel görünüyor... dolu dolu geçecek...
inşallah hayallerinizden daha güzel bir şekilde kavuşursunuz ve vaktinizi güzel geçirirsiniz

vallahi planınız gayet güzel görünüyor... dolu dolu geçecek...
inşallah hayallerinizden daha güzel bir şekilde kavuşursunuz ve vaktinizi güzel geçirirsiniz

teşekkür ederiim canm beğendiğine çok sevindim inşallah kendisi de beğenir gelsin bian önce güzel dileklerin için de teşekkür ederimm

kızlar alışverişimi yaptımmmm herşeyim hazır sadece bekliyorum şimdi 5 gün kaldı ve ben hala inanamıyorum şaka gibi inşallah herşey yolunda gideer

planın guzel :) Bence ayrıca bı suprız kalacagınız oda ıcın yapabılırsınız mumlar,yatagın ustune kalp seklınde koyulmus gul yaprakları,güzel bi tutsu .. Alkol kullanıyorsanız guzel bı kokteyl ıcecek..ve odanın gırısınde kucuk bı not koyun onu takıp edebılecegı hızada baska bı not..Odada dıger gozle gorulecek yerlere bırakın ıste sıradakını bulmasını ısteyın..En sonunda onu ne kadar cok sevdıgınızden bahseden bı not cıkar..matbada guzel bı resmını buyutup uzerıne bı not yazabılırsınız.. aksamınız guzel gecsın dılerım..

planın guzel :) Bence ayrıca bı suprız kalacagınız oda ıcın yapabılırsınız mumlar,yatagın ustune kalp seklınde koyulmus gul yaprakları,güzel bi tutsu .. Alkol kullanıyorsanız guzel bı kokteyl ıcecek..ve odanın gırısınde kucuk bı not koyun onu takıp edebılecegı hızada baska bı not..Odada dıger gozle gorulecek yerlere bırakın ıste sıradakını bulmasını ısteyın..En sonunda onu ne kadar cok sevdıgınızden bahseden bı not cıkar..matbada guzel bı resmını buyutup uzerıne bı not yazabılırsınız.. guzel gecsın dılerım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…