- 25 Ocak 2012
- 70
- 0
- 46
- Konu Sahibi oyuncakbebekkkk
-
Koç müzesi var gezebilirsiniz orda... Akşama doğru da ortaköye fln geçip yemek yersiniz kahve içersiniz mesela... Biz aşkımla koç müzesini gezdiğimizde eğlenmiştik baya, florya akvaryumda da eğlenmiştik mesela...
çamlıca tepesi ınanılmaz güzel bi yer tüm istanbul ayaklarının altında ,self servis kendiniz çayınızı vs. alıp bogaza karşı sarılıp içebiliyosunuz ayrıca müzik var sakin müzikler ruhu dinlendiren romantizm had safhada imkanınız varsa akşam başka güzel
anadolukavagı, polonezköy,beykoz korusu,tema vakfı otagtepe birlikte vakit geçirebileceginiz yerler...
nereye gideceğine dair bir fikir değil ama eğer akıllı bir kızsan aynı yerde kalma derim ben
benim fikrim bu
4 aydir gorusmuyormussunuz neden sadece 24 saat icin geliyor acaba?
asker mi?
4 aydır görüşmüyorsun neden gezecek bi yer arıyorsun ve zamanı da çok kısıtlı bence gidip bi yerde oturup konuşun konuşacak bişey yoksa bile yüzüne bak özlemişssindir ve özleyeceksindir yani..
yemek yersin, sinemaya gidersin, tutarsın elinden sahilde biraz gezersin akşamında da canlı müzikli bi yere gidip eğlenip kalacağınız yere gidersiniz. bence sizin için daha iyi olur gezip yorulup birbirinizi dinleyememektense ben bunları yapardım
canım asker değil amerikaya gitmişti dil eğitimi için eylulun sonunda gelicek. biz öğrenciyiz. zaten okullar açılıyo bu hafta baya bi kaybımız olucak yani geç gidicezya eylülün sonuna doğru oyuzden bi an önce memlekete gidip toparlanıp yola çıkması gerekiyo ki zaten annesi tek memleketinde onlada hasret giderirokuduğumuz ünide zaten beraberizde işte gelicek hani bi gün buraya zaten çok özledik 1günü beraber geçirelim istedik okul sınav edrs stresi olmadan .o yüzden yani
Aranizdaki guvene gipta ile baktim super bu iliski tamamdir evlilige gider :)
tatlım ben olsa gurultulu yere gtrmezdım cnku konuscak vok seyınız vRDR orda konusamazsınız.
sana yemek ıcın taksımde yemek kulubü var orayı onerırım cok guzeldır :)
evt işte canm tam da değini yapmak istiyorum sahilde dolaşırız flanda hani gidilebilicek mesela bi canlı müzik yapan yer bilmiyorum pek uygun biyermidir hem ortam hem fiyatlar açısından o traz biyer bilen varsa çok yardımvı olmuş olur bana
ya açıkcası ben anadolu yakasını biliyorum moda kalamış fenerbahçe kesinlikle tavsiye edebileceğim yerler arasında ama sen akşamında sultanahmete dönmek gerekicek vasıta bulmak falan zor olur en iyisi mi avrupa yakasında takılmanız daha mantıklı oraları da ben bilmiyorum açıkcası
canım nerdeyse tüm müzelere gittik diyebilirm bu sefer hani yol yorgunluğunu atabiliceği sakin huzurlu böyle manzaralı hoş romantik ortamlara götürmek istiyorum ya da nebiliyim gece bi eğlence mekanına gidebilirzmesela gülhanenin içinden geçince setüstü çaybahçesi varmış boğaz manzaralı orası banko işte oraya götürücem çaya ama sonra işte napıcaz nere gidicez bende pek bilmem boyle ortamları ortaköy evet orda kumpir yemeyi çok istiyorum aşkımmla boğaza karşı bide sultanahmet ve civarı olursa çok iyi olur önericeniz yerler :26:yorumun için teşekkür ederim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?