kaderin oyunu diyelim :)
onca zamandır hayatının ucundan bucağından devamlı çıkması silinip gitmemesi ilginç.
kafanın karışması normal.
ben bu tür şeylere inanırım, kısmetinde varsa elbet olacaktır.
bigün erkek arkadaşından ayrılırsan şans verebilirsin bence.
çok haklısınız çok teşekkür ederim hadi unut artık burcu diyorum geldi geçti olabilir ne var bunda diyorum başka şeylerle ilgilenmye çalışıyorum pat rüyama giriyor.Allahım hangisi hayırlıysa o girsn rüyama diyorum bu giriyor böle çok zor durumdayımetkilenmişsiniz.bu da çok normal.hayatınızda biri oldugu zaman etkilenmeyeceginizi dusunurseniz buyuk hata olur.bu etkilenme evlenince de olabilir.sorun bunu büyüttükçe üstüne gittikçe farklı boyutlar kazanması.yapacağınız tek şey "bu kadar beni seven birinden etkilenmek çok normal" deyip önemsemeyeceksiniz.çünkü uyum çogu zaman sevginin aşkın önüne geçer.ne aradığınızı tekrar değerlendirin.
bana sanki ileride o arkdaşınla birlikte olacakmışsın gibi bir his geldi .. hayırlısı olsun canım çok da düşünme ..
niye karşıma çıkıyor anlayamıyorum.yüksek lisans yaparken karşılaşmamız okadr gariptiki hiç olmayacak bir yerde pat die.hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık.ama çok üzülüyorum içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?