Erkek arkdaşımı çok seviyorum ama neden rüyalarıma giriyor?:(

Eleştirmek için söylediğimi düşünme. Ama insanoğlu gerçekten doyumsuz. Çocuğun aşkı seni açık bir şekilde etkilemiş. Sevgilini sevdiğini de söylüyorsun. Olur böyle şeyler. Üzülme. Zaman her şeyi gösterir. Zaten çocukla iletişim kurmayarak onurlu bir tavır sergiliyorsun sevgiline karşı.

birinin hayatında biri varsa eğer "seni bekleyeceğim" lafı ne kadar ucuz. bakalım beklediğin insan sana gelecek mi? sen kaçıncı bir şahıssın ki o insandan sonra sana sıra gelmesini bekliyorsun. öncelikle bundan kaynaklı olarak zayıf bir kişilik olarak nitelendiriyorum. taa orta okuldan yüksek lisansa kadar mecnun olsa leylasını unuturdu. bu nasıl bir aşk?
tüm bunlar sadece seni etkilemiş ve ilişkinde kısmen monotonluk varsa etkilenmişsindir.şu an mutluysan neden ne yapmalıyım diye soruyorsun ki

cok tesekkur ederm anlayisiniz icin .

O da sizi düşünmüştür belki, ondan rüyanıza girmiştir.. Rüyalar kesinlikle haberci..

bence bilinç altına yerleştiğinden dolayı rüyalarına girmesi normal bence kafana takmamalısın hiçbirşey yapmadan aynen hayatına devam etmelisn .

okuyunca çok etkilendıim bi anda kendim aklıma geldi :) beni yıllarca ümitsizce bekleyen aynı senin gibi rüyalarıma girdiği için bile yadırgadığım eşim :) Her sabah kalktığımda ne alaka ya sevmiyorum ki ben bu insanı deyip kendim bile kabullenmezdim rüyamı. Alnıma yazılmış ki ondan görüyormuşum. Allahıma şükrediyorum ki rüyalarımda sevmeye başladım şimdi çooooookk aşığım ona. 5 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var ben ona çok aşığım iiki evlenmişiz. Rabbim hakkında hayırlısını versin , Hangi insan senin için hayırlıysa onun sevgisini kalbinde çoğaltsın inşallah canım benim

ne kadar benziyor sizin adınıza çok sevindim Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah bende hangisi hayırlı ise o olsun diyorum sadece.

Sevdiginle degilde, seni sevenle ol dermis buyuklerimiz. Sen sevdiginin ustune ttirersin ama senin ustune titreyecek kisi seni seven kisidir. Ruyalarina girmeside bundan bence. Bilinc altin onu istiyor...

Unutmadan, sevenin ahi tutar.. o gun azarlamis atmissin, icerlemistir cocuk. Nasil aglamistir hickira hickira ne yaptiysa teselli olamamis, allaha yalvarmistir, gonul acisiyla.. allahta duasini kabul etmis.

Unutmadan, sevenin ahi tutar.. o gun azarlamis atmissin, icerlemistir cocuk. Nasil aglamistir hickira hickira ne yaptiysa teselli olamamis, allaha yalvarmistir, gonul acisiyla.. allahta duasini kabul etmis.

ben çok pişmanım o şeklde davrandığım için ona.. o gerçkten kimseyle olmadı bizzat öğrendm bunu ööyle biri değil zaten o taraflarda bezi yok.ben çok vicdan yapıorm sanrm ona karşı..telefonda ağlayarak yalvardığını unutamıyorum.

Vay garibim... Sevmiyorsan hor gorme bari. Onunda senin gibi allahi vardir.

Son düzenleme:

tamamen bılınc altı kasma

Bence tüm bunlar etkilemiş seni ve sık sık karşına çıkması vs bilinçaltının oyunları bunlar sana.Eğer erkek arkadaşından ayırlırsan bu çocuğa bir şans ver ama yıllarca bekleyen kişi zor bulunur

teşekkür ederim yorumunuz için ama erkek arkdaşımı çok seviyorum..uzun yılların emekleri var yinede Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…