Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Yapmayin etmeyin eylemmeyin..

arada bir gidip evinde kalaıyım nedir ya.. ne yardan geçerim ne serden.. 46 yaşında kadınla seks yapılmıyor mu. adam evliliği model yenileme gibi görüyor ama istifçi bir tarafıda var yeniyi alınca eskiyide bir köşede el altında tutuyor. hepsini geçtim bunca sene yalan söylemiş aldatmış...

Son düzenleme:
YAkında üçümüz yasayalım dersedemi kabul etceksesin herseye tamam demişsin ve seni kolay olarak görüyü.herseyi kabul ettirmeyi basarmış sanA bakalım daha neler isticek yada anlatcak.bence bu hataya yanlısa düşme önür boyu mutsuz olma biraz üzülüp önüne bakarsın ömür boyu mutsuz düşünceli acabalarla yasamaktansa bu iyidir.

Sizi mantığa davet ediyorum.
Nasıl aklınız alıyor? Aklınız alsa mideniz nasıl kabul edebiliyor bu durumu?
Niye boşanıyor o zaman boşanmasın madem bırakamıyor?
Gidecek hatta kalacak sizde evinizde kocam gönül borcunu ödemeye gitti diye bekleyecek misiniz lütfen aklınızı başınıza alın.

Boşandıktan sonra tabiki evlenebilirsiniz de niye gidip kalıyo 1. Soru. Niye hala aynı evde 2. Soru. Bunlardan sağlıklı cevap alabiliyorsanız devam edin bence.
O evde hala kalması hergün kavga konusu aramızda açıklaması şöyle 10 yıldır o binadayız komşular filan ramazanda annemler ve küçük erkek yegenim gelecek babasını görmeye (onun erkek kardesi birlikte kalıyorlar onun yanında calısıyor) annemler buraya gelince üzülmelerini istemiyorum sakin gecsin bu yaz cünkü oturdugu binayı o yapmış ve yanda bir bina daha yapıyor burda işim yogun bu gerilimlerle ugrasamam dedi.Kadına eylülde sana ev alıcam cıkıcaksın demiş kadın önce tamam demiş sonra 1 ay sonra ben senin yaptıgın evlerden birini istiyorum demiş o da 1-2 yıla anca biter. Bu da demişki o zaman o ev bitene kadar esyalı bir ev tutalım demiş eylülde çık.Kadın da acelen ne demiş.Düşünün kadın beni ilk günden beri biliyormuş.Benim haberim yok.
Arada bir giderim demesinin sebebi ise şu imiş ; bir çocugu olsa yalnız kalmazdı ama hayatta yalnız ve kimsesiz olmasına gönlüm elvermez yıllarca kahrımı cekti . Hayatımdan tamamen atamam... dedi. Biz biraz tartısınca gidip kalma olmayabilir ama bi kahvaltıya bi aksam yemegine giderim dedi.

Gerçekten tüm bu olanlara rağmen barıştınız mı ? Biraz mantığınızı devreye sokun bu adamın size ne gibi bir yararı olur resmen evlendikten sonra görüşürüm kalırım demiş bunu kendinize nasıl yakıstırdınız dünyada baska adammı yok ?

Söylenen sözler fazla arabesk, klasik erkek yalanları. Ha bu arada Salı günü boşanmış insanın vukuatlı nufus kayıt örneğine boşandı ibaresi geçmez.Herşeyin bir hukuki prosedürü var.
Salı günü bosandı 1 ay sonra nüfusa gittik

2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.

Karşınızdaki kişi o kadar bencil o kadar bencil ki.
Bunun esamelerini konunuzu ilk açtığınızda da görüyordum, şu yazdıklarınızdan sonra iyice pekişti.
Aman erkek arkadaşınızın huzuru bozulmasın, ama siz diken üstünde oturmaya devam edin.
Bu muhteşem kadın hazretleri sevgilinizin evinin yanına yaptırdığı evlerden birine oturcak, muhtemelen siz de balkon, cam, olmadı sokakta karşılacaksınız. Ben hiç hoşlaşmazdım bu durumdan yani. Siz rahatça girip çıkacaksanız sıkıntı yok.
Beyfendi de sizi evinizde bırakıp ona, en kötü sabah kahvaltısına gidecek öyle mi.

Bi sorun bari siz aynı durumda olsanız kabul ediyormuymuş.

Yemeyin şöyle şeyleri.
Yahu bir evli erkekte farklı yalanları kullansın Allahınızı severseniz yaaaaaaa. Yok eşi çok kahrını çekmişte, yok vicdanı rahat etmezmişte... Biz de yemiş gibi yapalım bari.

Bu kadar çok vicdan yapıyordu niye boşandı madem. Kadının bunca emeği vardıysa emeğinin hakkını verip boşanmasaydı, oturtaydı karısını baş köşede.....

Arada gidip kalırım ne demek ya Abla gibi demiş bi de utanmadan.İnsan abla gibi gördüğü biriyle evlenmez ki mantıken.Ondanda vazgeçmek istemiyor senden de bence bu adam 2 eşli istiyor.Birinde vefayı birinde tutkuyu istiyor.Ben böyle bi şi kaldıramazdım herhalde..

kac kez ayrildim pesimi birakmadi yalvardi gunlerce .

Erkek arkadaşınızın evli olduğunu iki buçuk yıl sonra tesadüfen öğrenmenizin ve sizi aptal yerine koymasının faturası nedir?

Sizin ayrılmak istemeniz ve onun peşinizi bırakmaması mı?

On üç yaşındaki ergen oğlanlara bile aynı yaştaki kızlar atar yapınca "bırakmam seni" diyor çocuklar, bu sevgi göstergesi mi yani?

Ayrıca "kaç kez ayrıldım peşimi bırakmadı" diyorsunuz da...

Yalancı adamdan öyle bir ayrılır ki insan bırakın saç telinizi tek bir hücrenize dahi ulaşamaz.

Yani ulaşmamalı, o tip adamlardan öyle ayrılmalı insan, aksi ayrılık değil ikna edilmeye kapı açmak olur.

Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.

Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...

Öyle de olmuş zaten, ikna etmiş, barışmışsınız.

Yeni yetme kızlar bile ufacık yalanını yakaladığı çocuklara gününü gösterirken...

Siz iki buçuk yılınızı sizi ayakta uyutarak devamında zekanıza hakaret ederek işini yürüten bir adama kaptırmışsınız, devamı da gelecek belli ki.

Sahiden merak ettim on beş yaşındaki kızlar bile sanalda dahi başka kızla görüştüğünü öğrendiği çocuklara yol verirken...

Siz başkasıyla evli olup sizi de aynı anda idare eden adama razı olacak kadar neyi eksik görüyorsunuz kendinizde?

Ve siz kendinizi böyle görürken o nasıl saygı duysun, kaybetmekten korksun ve de ileride evlense bile neden hayatına başkasını sokmasın?

Siz nasıl bi zihniyete sahipsiniz. Yazık günah ya başka adam mı yok memlekette. Yapmayın hanımefendi yuva yıkanın yuvası olmazmış.

E sen niye hala birliktesin o zaman?
Ya arkadasim kanmayin soyle adamlara yalvariyorum ya.
Kadin bi de senle cene yaristiriyor, sizin adam da hala diyor ki, aksam yemegine,kahvaltiya gideyim bari. Bu nasil bi zihniyet.

Valla sizinki sevgi falan değil güzel kardeşim bence sizin evde kalıcam diye ödünüz patlıyo yoksa akıl ve ruh sağlığı normal bi insan bi düşünür adam size yalan söylemiş yalan hemde öyle böyle bi yalan değil siz ne diyorsunuz açıklaması şu diyorsunuz 2,5 yıl sonrada çocuğum var derse şaşmayın keza siz onada bi açıklama bulursunuz ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…