ben oğluma hamileyken o kadar kocaman bir göbeğim vardı ki görenler hemen biliyordu erkek olacağını.benim yaşadığım tecrübeye istinaden erkek bebek bekliyenlerin basenleri aynı kalırken göbekleri çok fazla büyüyor. birde kız bebek bekliyenlerin yüzlerinde hamilelik lekeleri oluşurken erkek bebek bekliyenleyenlerde yüz daha bir güzelleşiyor. büyüklerimiz boşuna demiş: kız annesinin güzelliğini alır, erkekse anneye güzellikverir diye
arkadaşlar bende dün öğrendim bi oğluşum olacakmış çok mutluyum benm kilom hiç değişmedi 69 kiloyla hamile kalmıştım hala 69 kiloyum önden göbegim büyük ama başka hiçbiyerimden hamile değilim gibi birde erkek bebegin hareketleri geç hissedermiş anne adayı kız çoculara göre mesela ben daha hiç bişey hissetmiyorum doktor bi 2-3 hafta sonra dedi bakalım hayırlısıyla bebegimi kucagıma alırım inş
Dün kızımı parka götürdüm. Hamile bir bayan gördüm. Uzaktan bakınca göbek belli belirsiz, zaten kendide zayıf bir kadındı. Ah ah dedim kendi kendime. Ben 5 aylık hamileyim ama sanki 9 aylıkmışım gibi !! Kadında olsa olsa 3 aylık hamile gibi duruyor. Ama kadınla konuşunca tam 7 aylık olduğunu öğrendim ve bebeği kızmış !!! Gram kilo ve göbek yok kadında. Ne güzel ya, kıskandım vallalmaz:
benim de kiz ama herkes erkekmi diyor. 20 kilo almama ragmen suan 72 kiloyum karnim sipsivri ve basende hicbisey yok.. ama ilk aylar canim hep eksi istedi benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?