Kız şöyle yapar erkek böyle yapar diye bir belirti yok bence.Benim karnım sipsivri önde herkes erkekmi diye soruyor.Bütün yaşadığım belirtilerde erkek belirtisiydi bu nedenle kimse inanamadı kızım olacağına.Bence bunların hepsi hurafe artık.Bir ara bu söylentiler nedeniyle bende acaba bu erkekmi diye düşünmüştüm ama değil kişinin fiziğiylede ilişkili sanırım.Hem kızda çok kilo alınır derler ben ilk aylar almakta güçlük çektim.Mide bulantısı çok olur derler aksine gastrit sorunumla uğraştım bulantı çok çok az oldu gebelik kusması yaşamadım bile.Tatlıda yedim ekşide öyle belli bir şeye yapışmadım.Hareketleri ağırlaşır derler kızda tam tersi gayet hareketliyim hala çok şükür.Yüzü çillenir derler aksine herkes güzelleştiğimi söyledi.Saçlarımda inanılmaz uzadı.Ayaklarım hep üşüdü halada üşüyor genelde üşüyünce erkek olur derler o da tutmadı.Yani diyebilirimki söylenen hiç bir belirti benim kızıma uymadı.Biz kendi halimizde kuralları hurafeleri attık çöpe....
bebeğin cinsiyetini öğrenebildinmi?12.haftada 2 li test yapaken çıkması gerekiyor.normalde 12.haftada renkli ultrasona sokuyorlar ama beni sokmadı.genede normal ultrasondada cinsiyetini emin olmamakla birlikte söyledi.2 hafta sonra tekrar gittik ve kesinleşti.bide çocuğun duruşuda çok önemli.kimisi kendini kapatıyo.bizimki açık açık gösterdi.inşallah sende çok merak etmeden öğrenirsin
erkek bebek hamileliğinde kesinlikle göbek deformasyonu daha fazla yaşanıyor,sivri karın malesef ki göbek bölgesini olumsuz etkiliyor kız bebek bekleyenlere oranla çatlama bu bölgede daha fazla oluyor,bence yapacağın tek şey işe yarayacağını düşündüğün yağlardan sür gerci ben hamileyken hiç bişi sürülmesin derim ama...
ben hep ekşi aşerdimya şu ekşi tatlı olayı gibi bu durum da hurafe bence..
kesinlikle insandan insana değişiyor.
vücut yapısı ya da aldığın kilo miktarına göre vücudun şekilleniyor.
sen hamileliğinde 20 kilo almışsan,istediğin kadar erkek anne adayı ol,
arkadan bakınca öle bi anlaşılır ki hamile olduğun :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?