Erkek bebeğe kırmızı renk bebek arabası olur de mii?

bave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
101
34
53
45
merhabalaar... Kasım ayında bir oğlum olacak inşallah. Kırmızı renkli bir oyun parkı aldık. Kıyafetlerini seçerken de elim nedense hep kırmızıya gidiyor. Az önce internetten bi bebek arabası beğendim onun da rengi kırmızı. Sizce almalı mıyım? Yoksa siyah, gri, lacivert, mavi gibi renkler mi seçmeliyim?

Bence hiç farketmez. İçinden kırmızı geçiyorsa kırmızı almalısın. Erkek çocuk renkli giymez diye bir kural yok ki.

Erkek çocuklarına illa mavi beyaz sarı giydiririz ama genç delikanlı olduklarında oembe kırmızı tee-shirt kazak çokta yakışıyor.. İçinizden ne renk geçiyorsa onu alın.. :)

bende oğlumun ana kucağını kırmızı aldım nevresim takımında da kırmızı var yün kazağında da neden olmasın içinizden kırmızı geçiyorsa alın tabi ham ilerde bir kızınız olursa o arabayı rahatlıkla kullanabilirsiniz

Her şey kırmızı olunca bi an tereddüte düştüm:) bunu da kırmızı alsam mı almasam mı diye... Teşekkür ederim içimi rahatlattınız:)

merhabalaar... Kasım ayında bir oğlum olacak inşallah. Kırmızı renkli bir oyun parkı aldık. Kıyafetlerini seçerken de elim nedense hep kırmızıya gidiyor. Az önce internetten bi bebek arabası beğendim onun da rengi kırmızı. Sizce almalı mıyım? Yoksa siyah, gri, lacivert, mavi gibi renkler mi seçmeliyim?

Çok ta güzel olur
Benim oğlumun baston arabası kırmızıydı

İleri de bir çocuğunuz daha olırsa ara renkler seçmek daha akıllıca
Kız olursa o da kullanır
İleri de resimlere bakıp abimin herşeyini bana da kullanmışsınız
Erkek gibi masmavi yapmıssınız beni demez:))

Hersey bir tarafa Allah bir avazda kurtarsın sağlıklı bir doğum dilerim

Çok ta güzel olur
Benim oğlumun baston arabası kırmızıydı

İleri de bir çocuğunuz daha olırsa ara renkler seçmek daha akıllıca
Kız olursa o da kullanır
İleri de resimlere bakıp abimin herşeyini bana da kullanmışsınız
Erkek gibi masmavi yapmıssınız beni demez:))

Hersey bir tarafa Allah bir avazda kurtarsın sağlıklı bir doğum dilerim
çok teşekkür ederimm;)

Bende kızima hep kirmizi -siyah ve kirmizi -lacivert aldim. Oglum olursa o da kullansin diye..

Back
X