- 30 Kasım 2022
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Isimsiz kadin
-
2022 senesindeyiz. Bilginiz olsun istedim.Bi kizim var cok sukur birde oglumun olmasini istiyorum
Hamile kalmadan yapabilecegim bisey varmi acaba bi bilgisi olan varmi
Yani ne demek oluyor anlamadim acikliyabilirmisiniz acaba2022 senesindeyiz. Bilginiz olsun istedim.
Ya evet onu biliyorumda kimisi yumurtlamadan sonra yapin diyor beslenmenize dikkat edin falan deyince kafam karisti belki bilen biri vardir diyede buraya yazdimNe yazık ki cinsiyetin belirleyicisi eşiniz. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Dilerim gönlünüzdeki gibi sağlıklı bir evladınız olur. Allah kızınızı size bağışlasın
Aynen. Oyle gercekten insan her iki meyvedende ister hayirlisi olsun diyelimBilimsel olarak hiçbir şekilde planlamamakta.. gönlümüzden cinsiyet geçmesi çok normal ben bu durumu kınamıyorum bu benim ilk gebeliğim mesela ben de kızım olsun hep isterdim ama hamile kalınca sağlıklısını diler oldumHayırlı bir evlat olsun sağlıklı olsun mutluluk getirsin her türlü kabülüm..
İnternette cinsiyet planlama adı altında çok dolandırıcılık var bunları görürseniz de inanmayın yüzde elli şans cinsiyet konusu
Yani ne demek oluyor anlamadim acikliyabilirmisiniz acaba
Cinsiyeti erkek belirler. Kadında sadece X kromozomu varken,sperm hücresi X ve Y kromozomuna sahiptir. Yani sizin belirlemeniz mümkün değil.Ha Çin takvimi falan inanıyorsanız öyle şeylere bakın,sonuç alanı da duydum almayanı da.2022 senesindeyiz. Bilginiz olsun istedim.
Kız bebek için spermler daha uzun ve dayanıklılılar erkek spermler ise çok yaşamaz hemen döllenir denir söylemek istediğinizde bu sanırım. Allah sizdende razı olsun aminYa evet onu biliyorumda kimisi yumurtlamadan sonra yapin diyor beslenmenize dikkat edin falan deyince kafam karisti belki bilen biri vardir diyede buraya yazdim
Allah razi olsun yinede yaniylediginiz icin rabbim cumlemizin cocuklarini bagislasin sizindr
Mesela nutella olabilir fantaziyle tatlı ve hakkı iyi gidersevişirken bir yandan da tatlı yiyin.
ne demişler ye tatlıyı çıkar hakkıyı .
şimdi yeme şekli de önemliMesela nutella olabilir fantaziyle tatlı ve hakkı iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?