Erkek bebege nasiil hamile kalinir

Ne yazık ki cinsiyetin belirleyicisi eşiniz. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Dilerim gönlünüzdeki gibi sağlıklı bir evladınız olur. Allah kızınızı size bağışlasın

Ne yazık ki cinsiyetin belirleyicisi eşiniz. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Dilerim gönlünüzdeki gibi sağlıklı bir evladınız olur. Allah kızınızı size bağışlasın
Ya evet onu biliyorumda kimisi yumurtlamadan sonra yapin diyor beslenmenize dikkat edin falan deyince kafam karisti belki bilen biri vardir diyede buraya yazdim
Allah razi olsun yinede yaniylediginiz icin rabbim cumlemizin cocuklarini bagislasin sizindr

Y kromozomlu spermler kısa ömürlü ancak hızlıdırlar tam yumurtlama gününde birlikteliğimiz olursa erkek çocuk ihtimali yüksektir. Yumurtlamadan bir iki gün önce veya sonrasında döllenme gerçekleşirse görece daha ağır olmalarından kaynaklı yavaş hareket eden ancak rahim içerisinde 3 güne kadar canlı kalabilen X kromozomlu spermler yarışı kazanan olacak ve kız çocuk dünyaya gelecektir. Hatırlatmalıyım ki insan bir makina değildir bu nedenle sadece olasılıklar söz konusudur.

Bilimsel olarak hiçbir şekilde planlamamakta.. gönlümüzden cinsiyet geçmesi çok normal ben bu durumu kınamıyorum bu benim ilk gebeliğim mesela ben de kızım olsun hep isterdim ama hamile kalınca sağlıklısını diler oldum Hayırlı bir evlat olsun sağlıklı olsun mutluluk getirsin her türlü kabülüm..

İnternette cinsiyet planlama adı altında çok dolandırıcılık var bunları görürseniz de inanmayın yüzde elli şans cinsiyet konusu

Aynen. Oyle gercekten insan her iki meyvedende ister hayirlisi olsun diyelim

Kız bebek için spermler daha uzun ve dayanıklılılar erkek spermler ise çok yaşamaz hemen döllenir denir söylemek istediğinizde bu sanırım. Allah sizdende razı olsun amin

Benim bildiğimde adet sonrası ilk beş gün döllenme olursa erkek olma şansı yüksek diye ama benim 4 kızdan sonra erkek oldu artık ne kadar doğru siz düşünün

Evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar var, tamam erkek istemeniz normal ama bunun için ne yapmak gerekir diye araştırmaya düşmek bana garip geliyor. Hayırlı evlat olsun da cinsiyeti önemsiz.

Burada erkek bebek isteyenlerin oluşturduğu cringe bir topik var, oraya girin bakın ama işe yarayacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…