Erkek bebegim icin kiyafet yardimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nurpoyraz55

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
167
-235
11
Kizlar merhaba
13 aylik bir oglum var . Kislik kiyafet yardimina ihtiyacim var . Malum ekonomi hayat sartlari yetisemiyoruz. Eger elinizde var ise bana kargolarmisiniz . Izmirde oturuyorum karsi odemeli alabilirim

Kizlar merhaba
13 aylik bir oglum var . Kislik kiyafet yardimina ihtiyacim var . Malum ekonomi hayat sartlari yetisemiyoruz. Eger elinizde var ise bana kargolarmisiniz . Izmirde oturuyorum karsi odemeli alabilirim

Forumda maalesef bireysel yardım konuları yasak. Umarım yakın çevrenizde, bebeğinin küçülmüşlerini vermek isteyen insanlara denk gelirsiniz tez zamanda.

Anadoluda hala kiz cocuklarina sormadan onlari evlendirebiliyorlar bende 17 yasinda evlenmistim kimsede bana fikrimi sormamisti konu sahibinin olayi nedir bilmiyorum ama birseyler yazarken biraz daha dikkat edip kirmadan dokmeden yazsak bence daha guzel olur

gayet kırmadan dile getirdim. zorla evlendirilmek zorla çocuk yapmayı gerektirmiyor. nerede durumu kötü insan görsem bir düzine çocuğa sahipler, sizce de insanların düşünmeden rızkını verir kafasıyla çocuk yapıp durması üzücü değil mi? sonra rızkı falan verilmiyor tabii. allah akıl vermiş. gerçekten yazık o çocuklara kimse ailesini seçemiyor. (konu sahibi özelinde söylemiyorum)

Arkadasim sanane. Dusmez kalkmaz bir allah . Kimin basina ne geldi ne gecti ne biliyosunda yorumluyosun . 19 degil 21 yasindayim. Cokta iyi bir anneyim. Bebegime her konuda cok iyi baktim bakiyorum. Suan biraz tokezlediysek sucmu. Durduk yerde kalp kiriyosun . Cocumun uzulecek bir seyi yok. Git cop kenarlarina birakilan annesiyle dilencilik yapan cocuklara uzul

Ben anadoluda yasamiyorum zorlada evlendirilmedim . Ama arkadasi kalp kirma konusunda uyardigin icin tesekkur ederim. Buradan yardim istemenin yasak oldugunuda bilmiyordum

devlet yardım ediyor geliri olmayanlara.kıyafet de temin edilir.muhtarlığa gidip sorabilirsiniz.

Hakli oldugunuz yerler var ama boylesi caresiz kadinlar ne yazikki cocuk dogurmam deme lüksüne de sahip degiller yani belkide konu sahibinin durumu sizin dediginiz gibide olabilir o yuzden konuyu uzatmak yersiz

Hakli oldugunuz yerler var ama boylesi caresiz kadinlar ne yazikki cocuk dogurmam deme lüksüne de sahip degiller yani belkide konu sahibinin durumu sizin dediginiz gibide olabilir o yuzden konuyu uzatmak yersiz
Caresiz degilim. Beb
Hakli oldugunuz yerler var ama boylesi caresiz kadinlar ne yazikki cocuk dogurmam deme lüksüne de sahip degiller yani belkide konu sahibinin durumu sizin dediginiz gibide olabilir o yuzden konuyu uzatmak ye
Boylesi derken ?

Hanımefendi bu ülkede aile içi tecavüze uğrayan binlerce kadın var, zorla evlendirilen sesi çıkmayan kadın zorla hamile halinca o çocuğu aldirabilecek mi sanıyorsunuz?

Zorla evlendirilmediysen bakamayacagin cocugu niye dogurdun diye sorarlar adama
Yaa gercekten cok pisman oldum silinmiyormu bu konu daha fazla kirilmak istemiyorum. Ne kadar acimasiz ve kucumsersiniz. Siz hep dort dortlukmuydunuz . Bebegime bakiyorum . Son zamanlarda biraz durumumzda tokezleme oldu olabilir herkezin basinda var . Ayrica ben dilenmiyorum burda sadece kucuk gelen kiyafet var ise atmayin degerlendirin diye yazdim. Bebek bu yedigi helal giydigi haramdir. Bi mevsim sonra kuculecek kiyafetler zaten . Bu ona bakamadigim anlamina gelmez.

Konu sahibi: zorla evlendirilmedim kendi isteğimle evlendim

Üyeler: evlendirildin evlendirildin
Harbiden öyle ama. Kadın diyor ki isteyerek evlendim, Anadolu'da da yaşamıyorum. Bizimkiler de daha zorla evlendirilmiş, yok çocuk aldıramaz vs. diyor.
Konu sahibi ikinci el uygulamaları vs. var, küçülenleri falan uygun fiyattan satıyorlar. Oralara bakın isterseniz.

Bebegin ihtiyaçlarını karsilayamamak bakamamak oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…