Erkek bebegim icin kiyafet yardimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harbiden öyle ama. Kadın diyor ki isteyerek evlendim, Anadolu'da da yaşamıyorum. Bizimkiler de daha zorla evlendirilmiş, yok çocuk aldıramaz vs. diyor. :KK53:
Konu sahibi ikinci el uygulamaları vs. var, küçülenleri falan uygun fiyattan satıyorlar. Oralara bakın isterseniz.

Yoo uyeyle ayni dakikada yazmisiz okumadik oyle olduğunu okusak neden oyle yazalim keza benim ikinci mesajim gayet aciklayici ve net

Yaa gercekten cok pisman oldum silinmiyormu bu konu daha fazla kirilmak istemiyorum. Ne kadar acimasiz ve kucumsersiniz. Siz hep dort dortlukmuydunuz . Bebegime bakiyorum . Son zamanlarda biraz durumumzda tokezleme oldu olabilir herkezin basinda var . Ayrica ben dilenmiyorum burda sadece kucuk gelen kiyafet var ise atmayin degerlendirin diye yazdim. Bebek bu yedigi helal giydigi haramdir. Bi mevsim sonra kuculecek kiyafetler zaten . Bu ona bakamadigim anlamina gelmez.

Konunuzu silemezsiniz , kapattırabilirsiniz. Mune Mune konu kapama için bilginize.

Arkadasim sanane. Dusmez kalkmaz bir allah . Kimin basina ne geldi ne gecti ne biliyosunda yorumluyosun . 19 degil 21 yasindayim. Cokta iyi bir anneyim. Bebegime her konuda cok iyi baktim bakiyorum. Suan biraz tokezlediysek sucmu. Durduk yerde kalp kiriyosun . Cocumun uzulecek bir seyi yok. Git cop kenarlarina birakilan annesiyle dilencilik yapan cocuklara uzul
Çok iyi bir anne olmak için çocuğu doğurduktan sonra çöpe atmamış olmanın yeterli olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten, şaka mi yapıyorsun?

Son cumeleyi alip neden yorumluyosun .mesajin genelini okusana onu cikarttin
belediyeler tonlarca kıyafet topluyorlar kıyafet attığımız kocaman kumbaralar var.onlar bir şekilde ihtiyaç sahiplerine gidiyordur.gidin muhtarınıza onlardan talep edin.burada yardım istemek yasak.

Yasak oldugunu bilmiyordum. Bi kac konu gordum bole yazmak istedim.
belediyeler tonlarca kıyafet topluyorlar kıyafet attığımız kocaman kumbaralar var.onlar bir şekilde ihtiyaç sahiplerine gidiyordur.gidin muhtarınıza onlardan talep edin.burada yardım istemek yasak.

Harbiden öyle ama. Kadın diyor ki isteyerek evlendim, Anadolu'da da yaşamıyorum. Bizimkiler de daha zorla evlendirilmiş, yok çocuk aldıramaz vs. diyor. :KK53:
Konu sahibi ikinci el uygulamaları vs. var, küçülenleri falan uygun fiyattan satıyorlar. Oralara bakın isterseniz.
Anlamiyorum insanlari. Durduk yerde hep kalp kirip hem yetrrsiz hissettirwbiliyolar beni tanimadan bebegime aciyip uzulduler . Hersey onu giydirmekmi ben erkende anne olsam bebegine asik bi anneyim

Yasak oldugunu bilmiyordum. Bi kac konu gordum bole yazmak istedim.
bebeğiniz doğmuş artık.güle güle büyütün.kıyafet de bulursunuz.ama lütfen başka çocuk yapmayın korunun .ve bu bebeği okutun kendini kurtarsın.sizin bütçeniz 1 çocuğa uygun.anneliği tatmışsınız.onun sevgisi yeter size.benim küçük çocuğum yok olsa gönderirdim kıyafet.

O kiyafetler geri dönüşüme gidiyor kolay kolay 2. El dağıtımı yapılmıyor
Tam tersi 2. El dağıtıma karşılar

Anlamiyorum insanlari. Durduk yerde hep kalp kirip hem yetrrsiz hissettirwbiliyolar beni tanimadan bebegime aciyip uzulduler . Hersey onu giydirmekmi ben erkende anne olsam bebegine asik bi anneyim
Şimdi Nur Hanım, neredeyse 10 yaş büyüğüm sizden, haliyle tecrübem daha fazla.
Erken anne olmak öyle pek güzellenebilecek bir şey değil. 19-20 yaşlarında okulunu okuman, geleceğinizi kurmak için çabalamanız gerekirdi. Şu pantolonun üstüne ne giysem vs. gibi küçük dertleriniz olurdu. Gençliğinizi yaşardınız acı tatlı, hayat tecrübeniz artardı. Hiçbir şeyi vaktinden önce yaşamak zorunda kalmazdınız. Her şey vaktinde güzeldir.
Kendi evladınızdan pay biçin, onun 19 yaşında evlenmesini ister misiniz? İşi gücü olmadan, okulunu vs. bırakıp evlenmesini ister miydiniz?
Neyse olan olmuş. İkinci için epey beklemenizi öneririm. Maddi manevi olarak olgunlaşmanız şart çünkü. Umarım hayat size merhametli davranır, iyi geceler.

Yaa gercekten cok pisman oldum silinmiyormu bu konu daha fazla kirilmak istemiyorum. Ne kadar acimasiz ve kucumsersiniz. Siz hep dort dortlukmuydunuz . Bebegime bakiyorum . Son zamanlarda biraz durumumzda tokezleme oldu olabilir herkezin basinda var . Ayrica ben dilenmiyorum burda sadece kucuk gelen kiyafet var ise atmayin degerlendirin diye yazdim. Bebek bu yedigi helal giydigi haramdir. Bi mevsim sonra kuculecek kiyafetler zaten . Bu ona bakamadigim anlamina gelmez.
Gayet bakamadığınız anlamına gelir.

O kadar ihtiyacınız yoksa istemeyin o zaman insanlar da daha ihtiyacı olan kişilere versin, neden sizinle değerlendirsin? Değerlendirmek demişsiniz ya buna. Yok ihtiyacım var diyorsanız da evet bakamayacağınız çocuğu doğurmuşsunuz işte.

bebeğiniz doğmuş artık.güle güle büyütün.kıyafet de bulursunuz.ama lütfen başka çocuk yapmayın korunun .ve bu bebeği okutun kendini kurtarsın.sizin bütçeniz 1 çocuğa uygun.anneliği tatmışsınız.onun sevgisi yeter size.benim küçük çocuğum yok olsa gönderirdim kıyafet.
Baska bebek gibi bir dusuncem yok . Bende en az sizin kadar herseyin farkindayim . Ama lutfen cok caresiz bakamiyor bole ithamlarda bulunmayin ben dilenci degilim . Onun icin mama bez istemedim . Sadece kuculmus kiyafetleri degerlendirelim diye soyledim

aa ciddi mi?birde ütüleyip güzelce paketleyip atıyordum.atmam asla o zaman.

Ah kıyamam
Evet ztn üstünde özel firma isimleri olur dikkatli bak.
Kilo işi anlaşma oluyor ben ona göre atıyorum
Başka bildiğim bir sosyal markette deprem döneminde bile 2. El almadılar. Hijyen sağlamak imkansız çünkü. Genelde firmalar ile anlaşıp sıfır dağıtılır

Baska bebek gibi bir dusuncem yok . Bende en az sizin kadar herseyin farkindayim . Ama lutfen cok caresiz bakamiyor bole ithamlarda bulunmayin ben dilenci degilim . Onun icin mama bez istemedim . Sadece kuculmus kiyafetleri degerlendirelim diye soyledim
yok ben çaresizsiniz demedim asla size.düşmez kalkmaz bir allah.sıkışmışsınızdır bir şekilde bu aralar.küçülmüş kıyafetlerle 2 3 bebek büyür değerlenir haklısınız.ama siteden istemek yasak.onu söylemek istiyor üyeler.

Şimdi Nur Hanım, neredeyse 10 yaş büyüğüm sizden, haliyle tecrübem daha fazla.
Erken anne olmak öyle pek güzellenebilecek bir şey değil. 19-20 yaşlarında okulunu okuman, geleceğini kurmak için çabalaman gerekirdi. Şu pantolonun üstüne ne giysem vs. gibi küçük dertleriniz olurdu. Gençliğinizi yaşardınız acı tatlı, hayat tecrübeniz artardı. Hiçbir şeyi vaktinden önce yaşamak zorunda kalmazdınız. Her şey vaktinde güzeldir.
Kendi evladınızdan pay biçin, onun 19 yaşında evlenmesini ister misiniz? İşi gücü olmadan, okulunu vs. bırakıp evlenmesini ister miydiniz?
Neyse olan olmuş. İkinci için epey beklemenizi öneririm. Maddi manevi olarak olgunlaşmanız şart çünkü. Umarım hayat size merhametli davranır, iyi geceler.
Iste tam burda hata yapiyosunuz . Insanlarin hayatlarini bilmiyosunuz. Onyargili davraniyosunuz. Benim icin okumak lukstu benim annem beni 8 aylikken ablamla birlikte terketti amcamin evinde uvey anneyle buyudum . 8 sinifi bile bitirmeden calismak zorunda kaldm . Cunku kimse okula gitmwmi istemedi. Calisip para getirceksin denildi. Lutfen bilmeden yorum yapmayn . Keske sizin dediginiz gibi dertlerim olsaydi ama benim dertlerim cok daha buyuktu. Erkwn yasta anne olmayi guzell demiyorum. Herkez okusun meslegini eline alsin tabi. Ama daha bebekken terkedilmis bi kadin olarak bebegime bagliligimi kimse sorguluyamaz

Iste tam burda hata yapiyosunuz . Insanlarin hayatlarini bilmiyosunuz. Onyargili davraniyosunuz. Benim icin okumak lukstu benim annem beni 8 aylikken ablamla birlikte terketti amcamin evinde uvey anneyle buyudum . 8 sinifi bile bitirmeden calismak zorunda kaldm . Cunku kimse okula gitmwmi istemedi. Calisip para getirceksin denildi. Lutfen bilmeden yorum yapmayn . Keske sizin dediginiz gibi dertlerim olsaydi ama benim dertlerim cok daha buyuktu. Erkwn yasta anne olmayi guzell demiyorum. Herkez okusun meslegini eline alsin tabi. Ama daha bebekken terkedilmis bi kadin olarak bebegime bagliligimi kimse sorguluyamaz
üzüldüm.annesiz büyümüşsün çok zordur eminim.ama sen iyi bir anne olacaksın.evladına sımsıkı sarıl arkasında dağ gibi dur.maddi şeyler de bir şekilde hallolur üzülme.

yok ben çaresizsiniz demedim asla size.düşmez kalkmaz bir allah.sıkışmışsınızdır bir şekilde bu aralar.küçülmüş kıyafetlerle 2 3 bebek büyür değerlenir haklısınız.ama siteden

Keşke sizden önceden haberim olsaydı.Kumbaraya kaç torba kıyafet attım.Sosyal yardımlasmaya başvurun hatta muhtara bile derseniz yardımcı olurlar
Inanin bende oraya atiyorum . Sonucta bebek bu yeni aldigim cok seyide var sakliyorum. Ama cogunlugunu attim . Bir mevsim giyiyolar sadece . Degerlendirmek daha iyi degilmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X