Doğuma Hazırlık Erkek bebeğimize isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

• Alp Kemal

OY: 4 13,3%
  • Yusuf Ege

OY: 11 36,7%
  • Alparslan

OY: 5 16,7%
  • Akif

OY: 2 6,7%
  • Erdem

OY: 8 26,7%
  • Yakupcan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

Tabakola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
105
64
98
Arkadaşlar yavrumuz için isim düşünüyoruz. Fakat işin içinden çıkamıyoruz... Surekli bir kararsizlik hali var. Bize yardımcı olun Farklı fikirleriniz de varsa paylaşabilirsiniz

Ben kendi oğlum olursa bir gün Deniz Efe koymak istiyorum adını,çok güzel bence :))

Ne zor bir şeymiş. söz konusu insanın kendi ocuğu olunca insanın içine hiçbir şey sinmiyor.
Aklima gelen yiginla isim oluyordu doktor cinsiyet erkek deyince hic birine tam olarak begendim icime sindi diyemedim :) umarim kisa surede buluruz :)

Öyledir tabii,çok riskli bir iş gerçekten.. Sonuç olarak çocuğun hayatını ve psikolojisini etkileyecek bir olay..

Okadar isim bulmuşsunuz bence dışına çıkmayin canım bunlarin arasindan size en yakin geleni seçin ben Yusuf Egeyi beğendim
Hayırlısı olsun inşallah

Buldugunuz isimlerden biri olacaksa Kemal Alp olabilir. Ulemadan dolayi Alp ikinci isim daha yakisiyor. Yakupcan hic olmamis. Uydurma gibi can takisi . Yusuf ege de uymamis. Biri klasik biri midern olabilir ama birbirinden bagimsiz uyimsuz. Ayri ayri tek isim guzeller. Yusufun ismine daha agir modern isim olmali. Yusuf ismini asagi cekmis ege. Benim fikrim. Digerleri klasik isim . Klasik isim tercih etmedigim icin cok yorum yapamiycam ama Erdem daha hos geliyor Akiften. En azindan isimlere karar verdiniz. Secmeniz kolaylasir. Adiyla yasasin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…