erkek bebek için çok dua ettim yumurtlama günü vs. kızım olacak hayırlısıyla

Rabbim Ne eylerse güzel eyler saga yat sola yat amuda kalk kadarinde ne yaziliysa o olur bence bu tur seyleri kimse denememeli cocuk sahibi olamayan insanlara haksizlik kiz yada erkek evladin ayrimi olurmu allah saglikli hayirlisini versin evladin ayrimi olurmu ya

Benimde 2 kizim var allah bagislarsa 3.erkek olsun die cok dua ettim yumurta takibi bende yaptim doktor kiza benzio dedi uzulemedim ultrasonda ole bi hareketler yaptiki bize utandim bebegimden icimde uhde olarak kalacak erkek cocugu olan anneleri gordukce icim gidio hele o kot pantolon beyaz gomlek giyen 2 yasindaki kucuk adamlari gordukce yiyesim gelio onlari ama kismet olmayinca olmuyo istesek tirnagini yaratamayiz esiminde benimde ailemde herkesin oglu kizi var birtek bizim oglumuz yok aciyarak bakmasalar daha cabuk atlatacagizda iste o acimalarida beni cok uzuyor :)

bizim ailede de erkek evlat yok. eşimin ailesine de ben gelin olarak 35 yıl sonra geldim. onlarda da hiç erkek yok. o yüzden Allah biliyo ilk çocuğumuz olcak. hayırlısını diledikten sonra erkek olmasını istedim. Rabbim şükür gönlümüze göre verdi. eğer dr yanlış görmediyse oğlumuz olcak. Bence tamamen nasip meselesi. bunun bi reçetesi olacağını sanmıyorum.

şunu fark ettim ki kim neyi deli gibi çok istiosa tam tersi oluyor.. artık rabbim mi bizi sınıyor bilemiyorum.. herhangi bir sebep olmamasına rağmen ben ilk bebeğimi çok kız istiyordum geçen hafta ultrasonda erkek olduğu belli oldu.. kimi erkek istiyor kızı oluyor, kimi tam tersi.. her şeye rağmen onlar bizim bu dünyada her şeyden daha çok seveceğimiz canlarımızın parçaları.. ben de ilk başta bi hayal kırıklığı yaşadım ama bebeğimin sağlığı dünyadaki hiçbir şeyden daha önemli değil.. o sebeple yeter ki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.. cinsiyet işi teferruat..

Normalde pek yazmıyorum ama sizin için yazmaya karar verdim sevgili sukut.Benimde iki kızım var.Ikincisine 20.haftaya kadar oglan dediler.Kizim olursa kizima arkadass olur diyordum.Ben kizkardeşsiz büyüdüm çünkü. Yinede 20.haftaya kadar alışmışım oglan fikrine demek ki kiza dönünce hamilelik psikolojisi yle bi garip hissettim hafiften sorguladim diyebilirim.Halbuki perinatolog ayrıntılı ultrasonda organları sağlam hiçbir problemi yok demisti bense aaa kızmış megersem diyerek karışık bi ruh haliyle işyerine dönmüştüm.Meger isler öyle değil mis.Bebegim doğdu üç ay sonra gelişim geriliği teşhisi kondu ve üniversite hastanesine sevk edildi.Ayni merdivenlerde bebeğim kucağımda ağlamaklı bir sekilde gezerken o cinsiyet yüzünden kafa karışıklığı yaşadığım güne öylesine pisman oldum ki.Ciddi bir sağlık problemi yasamadan elimdeki nimetlere sukretmeyi ogrenemiyor insan.Insanlari sorarsan cok sey soyleyen oldu hem cinsiyeti için hem zayıflığı için. Doktora götür , emzirmiyor musun, kendini mi besledin.Insanlar saka gibi arkadaşım o yüzden haline sukret ve yoluna devam et.Cok mutlu ol.

okadar güzel yazmışsınız ki duygulandım çok zaten herşeye ağlamaya hazırım RABBİM inşallah bebişinize sağlık mutluluk verir hayırlısıyla...
RABBİM neylerse güzel eyler ALLAHım hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

Bencede cok haklisin benimde ilk cocugum kizdi ikinciyi erkek istedim ama kiz bende senin gibi sukrediyorum sanki boyle uzulmesini hic anlamadim

Dün markette kocam bak turşu canın çekmiyo mu falan diyo :) o kız ben erkek istiyorum ama asıl istediğim sağlıklı bebek olması. Cinsiyet ayrımını doğru bulmuyorum, kendi evladınız için böyle ayrımcılık yapmayın. Fatih Ürek' in babası oğlum oluyor diye 40 baş hayvan kurban etmiş, biraz da hayırlısını istemek gerek.

Ilk cocukta cinsiyete takilanlari anlamiyorum ama
kizi olupta erkek isteyenleri
yada erkek bebegi olupta kiz isteyenlere saygi duyulmasi lazim.
Verilen bazi cevaplar komik geliyor saglikli olsun hayirli olsun gibi.
Farkli cinsiyette evlad isteyince sagliksiz ve hayirsizmi istiyoruz yani.
23 aylik bir kizim var
Hamileligimi planli yaptim yumurtlama gunumde once esimle namaz kildik dua ettik rabbimden istedik.
Tesadufmu tevafukmu bilmiyorum 2. Bebegim erkek .
Kiz olsa uzulmicektik erkek oldu bi tik daha cok sevindik.
Empati kurarak yaklasin kimse sagliksiz hayirsiz evlad istemez.
Rabbim gonlunuzdekileri hayirla versin.

Bir arkadaşımın halası menopoza girene kadar bekledi olmayınca bir kız bebek evlatlık aldılar 4 yaşına getirdiler o kadar sevdiler ki (yasal yollarla) sonrasında öz annesi çocuğu arayıp bulmuş bir şekilde yasal olarak alamasada sürekli onları taciz etti geri alıcam benim kızım diyerek onların yaşadığı kaybetme korkusunu bir görseydiniz ne kadar şükretmeniz gerektiğini anlardınız.. SiZe ait sizin kanınızdan bir yavru kimse gelip isteyemez sizin istemediğiniz sevemez bile kıymetini bilin arayan çok...

Bnde aunilarini yalyim bu ay dogum yapicm kizik oluck dua yumurtlama gunu hesaplama takvim su bu herseyi yaptim en iyisini rabbim bilir ne diyebilirim herseyin hayırlısı

yazilan herseyde kendimi gördüm kendimi geçtim milletin lafĺarina dayanamam diye kimseye söylemedim hamile olduğumu dusuk tehlikem olmasaydı annemlere bile soylemiycektim 3. nunde erkek olma ihtimali yuzunden 2 tane oğlum var dünyalar güzeli tek birini kıza değişmem ben istemezmiyim olsun bir kızım ama Rabbim böyle uygun görmüş şimdi kendi annemler kızımız diye seviyorlar ben hiç sevinemiyorum nedense 3. de erkek olucak diye bastırıyorum piskolojik tramva yaşıyorum resmen 3. de erkek olsun hiç önemli değil oda benim canım.

Belli oldumu cinsiyet

Aynen öyle bunu anlayamıyorum..

Benimde keske 2.çocugum hayırlısı ile kız olsa o kadar çok isterim ki... Biz de de çok kız avr ama umrumda değil ben kızıma kız kardes çok istiyorum biz 3kızız ve çok güzel kız kardes

Boyle cahil konusmalara cok kiziyorum ne demek yine kizlari oldu ben esimin 2.esiyim ilk evliliginden 1 kizi var biz de 3.kizi bekliyoruz toplamda 4 kiz oldular bizede diyorlar bir erkegi tutturamadjn diye cok agir cevaplar veriyorum kizdigim sey oglumun olmamasi degil insanlarin bukadar hadsizce konusma hakkini kendinde bulmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…