- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Benimde iki tane oğluşum var ve üçüncü bebeği düşünüyorum günlerdir netten araştırma yapıyorum kız bebeğim olsun diye dualar ediyorum yöntemler arıyorum. Rabbim kız isteyene kız erkek isteyene erkek herkesin gönlündekini versin inşaAllahForumda belki yazılarımı okuyan olmuştur.Eğer hakkımda hayırlıysa eğer Rabbimden hep erkek evlat istedim.Bunun için yumurtlama günü,yok yatarken sağa yatma vs. bi çoğunu denedim.Kardeşlerimin hepsi kız,kardeşlerimin çocuklarınında kız.benimde ilk çocuğum yine kızları oldu cümlesi çok ağırıma gidiyor bunu yiğenlerimde yaşadım tekrar kendimde yaşamaya gücüm yok.Biliyorum eli ayağı sağlam olsun cinsiyete takılma diyeceksiniz biliyorum farkındayım ve şükürki çok inançlıyım demekkki benim içinde hayırlısı kızmış.18 . haftadayım bir mucize olmassa kızım olacak inşaallah.
Demekki Rabbim nasip etmedikten sonra yumurta takibi yap yok sağa yat yok diyet yap olmuyor.Nasibinde varsa olursa olur demek
Toplumumuzdan keşke şu cehalet silinse .Cinsiyet bizim değil Rabbimizin tercihi. bunu biz şahıslara maal ediyorlar.Demekki hayırlısı bu.
Aileme kızım olcak bile diyemedim onlarda belki üzülürler diye.Benim durumumda olan arkadaşlarım varsa onları çok çok iyi anlıyorum dua ederken sizleride unutmuyorum.Rabbim herkese inş iki sevgiyide tattırır.Sıkıntısını çeken anlar...
Merhaba uzun zaman olmuş ama.belki cevaplarsınız hangi duayı okudunuz paylaşır mısınızMerhaba yumurta takibi ve erkek bebek için yapılan dua ile Allah’ın izniyle bir oğlum oldu
Forumda belki yazılarımı okuyan olmuştur.Eğer hakkımda hayırlıysa eğer Rabbimden hep erkek evlat istedim.Bunun için yumurtlama günü,yok yatarken sağa yatma vs. bi çoğunu denedim.Kardeşlerimin hepsi kız,kardeşlerimin çocuklarınında kız.benimde ilk çocuğum yine kızları oldu cümlesi çok ağırıma gidiyor bunu yiğenlerimde yaşadım tekrar kendimde yaşamaya gücüm yok.Biliyorum eli ayağı sağlam olsun cinsiyete takılma diyeceksiniz biliyorum farkındayım ve şükürki çok inançlıyım demekkki benim içinde hayırlısı kızmış.18 . haftadayım bir mucize olmassa kızım olacak inşaallah.
Demekki Rabbim nasip etmedikten sonra yumurta takibi yap yok sağa yat yok diyet yap olmuyor.Nasibinde varsa olursa olur demek
Toplumumuzdan keşke şu cehalet silinse .Cinsiyet bizim değil Rabbimizin tercihi. bunu biz şahıslara maal ediyorlar.Demekki hayırlısı bu.
Aileme kızım olcak bile diyemedim onlarda belki üzülürler diye.Benim durumumda olan arkadaşlarım varsa onları çok çok iyi anlıyorum dua ederken sizleride unutmuyorum.Rabbim herkese inş iki sevgiyide tattırır.Sıkıntısını çeken anlar...
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah amin:)Forumda belki yazılarımı okuyan olmuştur.Eğer hakkımda hayırlıysa eğer Rabbimden hep erkek evlat istedim.Bunun için yumurtlama günü,yok yatarken sağa yatma vs. bi çoğunu denedim.Kardeşlerimin hepsi kız,kardeşlerimin çocuklarınında kız.benimde ilk çocuğum yine kızları oldu cümlesi çok ağırıma gidiyor bunu yiğenlerimde yaşadım tekrar kendimde yaşamaya gücüm yok.Biliyorum eli ayağı sağlam olsun cinsiyete takılma diyeceksiniz biliyorum farkındayım ve şükürki çok inançlıyım demekkki benim içinde hayırlısı kızmış.18 . haftadayım bir mucize olmassa kızım olacak inşaallah.
İlla erkek diyen kıt beyinlilere duyurulur!Forumda belki yazılarımı okuyan olmuştur.Eğer hakkımda hayırlıysa eğer Rabbimden hep erkek evlat istedim.Bunun için yumurtlama günü,yok yatarken sağa yatma vs. bi çoğunu denedim.Kardeşlerimin hepsi kız,kardeşlerimin çocuklarınında kız.benimde ilk çocuğum yine kızları oldu cümlesi çok ağırıma gidiyor bunu yiğenlerimde yaşadım tekrar kendimde yaşamaya gücüm yok.Biliyorum eli ayağı sağlam olsun cinsiyete takılma diyeceksiniz biliyorum farkındayım ve şükürki çok inançlıyım demekkki benim içinde hayırlısı kızmış.18 . haftadayım bir mucize olmassa kızım olacak inşaallah.
Ay kesinlikle katılıyorum bu nasıl bir zihniyet bunca çocuğu olmayan insanlar veya evladı hasta olanlar varken 'yine kızları oldu' cümlesini kaldıramayacaklarmışmış. Tövbe Estağfirullah.Sana bu zihniyet diyenler varoldukca bunlar bitmeyecek Rabbim kizi da erkegide tattirsin insallah herkese kiz da erkekte istiyoruz insaniz kizi olan erkek oglu olan kiz ister bunu neden bu kadar abartirlar ki anlamiyorum ben ya
Maalesef ki toplumumuzda degismeyecek bisey ama kac oglu olan anne babalar varki huzur evlerinde bizzat gordum kisiler var oglu degil de kizlari ilgileniyo yemegiyle giyimiyle oglu sadece maasi icin yaninda tutuyo ya da toplum baskisi maalesefki bizjm bazi seylere karsi direnmemiz gerek ki gelecek iyi olsunAy kesinlikle katılıyorum bu nasıl bir zihniyet bunca çocuğu olmayan insanlar veya evladı hasta olanlar varken 'yine kızları oldu' cümlesini kaldıramayacaklarmışmış. Tövbe Estağfirullah.
Ne büyük nimet farkında olana..Maalesef ki toplumumuzda degismeyecek bisey ama kac oglu olan anne babalar varki huzur evlerinde bizzat gordum kisiler var oglu degil de kizlari ilgileniyo yemegiyle giyimiyle oglu sadece maasi icin yaninda tutuyo ya da toplum baskisi maalesefki bizjm bazi seylere karsi direnmemiz gerek ki gelecek iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?