erkek bebek için çok dua ettim yumurtlama günü vs. kızım olacak hayırlısıyla

Benimde iki tane oğluşum var ve üçüncü bebeği düşünüyorum günlerdir netten araştırma yapıyorum kız bebeğim olsun diye dualar ediyorum yöntemler arıyorum. Rabbim kız isteyene kız erkek isteyene erkek herkesin gönlündekini versin inşaAllah Ama önce bana versin ben bi aradan çıkayım

Bunu yazalı ne çok zaman olmuş. Umarım şuan çok mutlusundur. Ve iyisindir.
Allah hepimizi cahil insanlardan korusun.
Biz tüp bebek ile bebek sahibi olacağız. Allahın izniyle. Ve şimdiden arkamdan konuşulanları duyuyorum.
Normal yolla olmadı ki. Tüp bebekle oldu ki. Bizim normal onun tüp..normal yolla çocuk yapmayı beceremedi ki.. Vsvsvs..

Rabbim hepimizi pis kötü fesat insanlardan korusun.. Amin

Sana bu zihniyet diyenler varoldukca bunlar bitmeyecek Rabbim kizi da erkegide tattirsin insallah herkese kiz da erkekte istiyoruz insaniz kizi olan erkek oglu olan kiz ister bunu neden bu kadar abartirlar ki anlamiyorum ben ya

Canım hiç takma bence.Ben de yasadim bunları .Her ne kadar yasamadigim iddia edilse de.Esim kızımız olacağını ogrenince resmen üzüldü.Kayinvalidemin ağzını bıçak açmadı.Ben bunlari yaşadım ve ben onlara inat hep kizim olsun dedim.İnsallah hayırlısı ise sağlıklı bir kızım olsun yine ikincisi olursa diye dua ediyorum.Bakan benim,buyuten benim..Benim çocuğum.Cinsiyeti de beni ilgilendirir.Dua ettim Allah da gönlüme göre verdi.Takilma .İyi kiz evlat yetistirene cennet mujdelenmistir ..İnsan takıyor o an hormonların etkisi ile ama takmamaya çalış ..Kimsenin elinde olan bir şey değil.Allah in takdiri bu..Sen de biliyorsun bunlari ama bir nebze yardımı olur diye söylüyorum .Şu an ben pişmanım neden o zaman tepki vermedim diye.Sen uzulecegine onlar üzülsün.Cinsiyeti ben belirlemedim de geç.

Kız olmuş erkek olmuş ne farkeder??

Eşimin babasının tarafında bütün torunlar kız. Belki 40 tane torun var ve hepsi kız. Sadece elimin oğlu vardı. Ben gebe kaldım ve ailenin 2.erkeğini dünyaya getirdim. Ama bir kere bile cinsiyeti erkek olsun demediler sağolsunlar. Erkekmiş dediğimde sevindiler ama hayırlısı olsun cinsiyeti hiç önemli değil dediler. Hayırlı bir evlat olduktan sonra cinsiyetini asla önemi yok. Anneye babaya saygı cinsiyete ilgili değil. Mesela benim eşim anne babasına çok düşkündür. Kronik hastalıkları olduğu için çok üstlerine düşer, her işlerine koşar. Ama büyük kaynım tam tersidir. Yani hayırlı evlat olmak cinsiyet meselesi değil.

Kızınız olacağı için kiz kardeşleriniz oldugu icin ne kadar sanslisiniz bi bilseniz. Kiz kardesim annem teyzem halam hicbir seyim yok. Erkek kardeş baba dayi amca erkek kuzen. Hiçbiri hicbir halta yaramiyor. Hayatindaki kadınlar hayat enerjisi verir yardima muhtac olduğunda yardım eder. Kadınlar her zaman düşünür arar sorar. Bizim tarafta ve esimin tarafinda hep erkek var. Ben de kiz istiyordum ama hep erkek olduğu için değil artik benim de hayatımda bi kiz olsun. Beraber dertleselim alisverise gidelim hix degilse ilerde hastaneye düşerse yolum kizim sen kal diyebileyim yanımda. Benim de oğlum oluyor. Bana da bi kız doguraydin iyiydi dedi esimin anneannesi. Ailelerinde kiz olsaydi erkek torun isteyeceklerdi bu işler böyle bosver sen cok şanslısın. Ayrıca ayni hataya ben de düştüm yumurtlama günü erkek saniyodum adetim biter bitmez ilişkiye girdim yumurtlama günü girmedim meger yumurtlama günü kızmış

Tebrik ederim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah amin:)

İlla erkek diyen kıt beyinlilere duyurulur!
Cinsiyeti erkek belirliyor,kadın ile ilgisi yok yani. Ayrıca Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Önemli olan o!

Sana bu zihniyet diyenler varoldukca bunlar bitmeyecek Rabbim kizi da erkegide tattirsin insallah herkese kiz da erkekte istiyoruz insaniz kizi olan erkek oglu olan kiz ister bunu neden bu kadar abartirlar ki anlamiyorum ben ya
Ay kesinlikle katılıyorum bu nasıl bir zihniyet bunca çocuğu olmayan insanlar veya evladı hasta olanlar varken 'yine kızları oldu' cümlesini kaldıramayacaklarmışmış. Tövbe Estağfirullah.

Ay kesinlikle katılıyorum bu nasıl bir zihniyet bunca çocuğu olmayan insanlar veya evladı hasta olanlar varken 'yine kızları oldu' cümlesini kaldıramayacaklarmışmış. Tövbe Estağfirullah.
Maalesef ki toplumumuzda degismeyecek bisey ama kac oglu olan anne babalar varki huzur evlerinde bizzat gordum kisiler var oglu degil de kizlari ilgileniyo yemegiyle giyimiyle oglu sadece maasi icin yaninda tutuyo ya da toplum baskisi maalesefki bizjm bazi seylere karsi direnmemiz gerek ki gelecek iyi olsun

Etrafındakiler ne düşünüyor ne diyor boşver duyma onları çok şükür kız evladın olmuş onu nasıl düzgün ahlaklı yetiştirime bak sen bi evladı olsun diye nelelerini velmiycek insanlar var kız erkek farkketmezsizin

Ne büyük nimet farkında olana..

Yumurta takibini nasıl yaptın acaba çift koyu çizgiyi gördükten sonra mı ilişkiye girdin. Kaç gün aralıkla girdin acaba lütfen yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…