Doğuma Hazırlık erkek bebek icin Erciyes ismi nasil?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selen034

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
7
4
8
arkadaslar bebegim icin isim ariyorum.farkli, karizmatik az rastlanan bir isim olsun istiyorum.esim kayserili.'Erciyes' nasil olur acaba bu konuda fikirlerinizi ve isim önerilerinizi bekliyorum.

arkadaslar bebegim icin isim ariyorum.farkli, karizmatik az rastlanan bir isim olsun istiyorum.esim kayserili.'Erciyes' nasil olur acaba bu konuda fikirlerinizi ve isim önerilerinizi bekliyorum.
bı garip geldı kulagıma zevk meselesı tabi

ben de sevmedim ya...
sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim

bana da garip geldi.ileride çocuğunuza erci diye seslenirler.daha sonra da erciyes ercino diye espri yapabilirler.

benimde hoşuma gitmedi ama sana bir öneri uras çok karizma isim

Söylemi kolay değil bence.Çocuk bile adını söylemede zorlanır
Çok karizmatik isimler var bence Yahız , Alkın vs

bende bebegım erkek olursa poyraz yada yaman istiyorumm.. efe ismini de cok begenııodum ama klasıklestı artık o isim.. yaman ya da poyraz da guzel ama manaları pekte anlamlı degıl sanırım ... ama bence karızmatık ve havalı duruyorr. :)

ben çok beğendim,sıradışı ve karizmatik

babasıda kayseriliymiş zaten tam olur bence

ilk duyduğum da bi garip geldi ama aslında hoş.. memleketinden sebep anlamlı..
Erciyes Bey :) hoş.. hep bebek kalmayacak sonuçta.. ilerde çok karizmatik olur sanki..
küçükken etraf "Erci" der kesin:) o da tatlı:)

bence sırf farklı olsun duyulmamış olsun diye çocuğunuza tuhaf isimler koymayın naçizane tavsiyem affınıza sığınarak.. o minicik bedenin itiraz etme hakkı yok ne yazıkki ismine.. bende kayseriliyim erciyesimi bir başka severim ama ileride çocuğunuzla dalga geçilmesini rencide edilmesini istemiyorsanız yapmayın bunu çocuklar hatta büyükler bile acımasız bu konuda..hayatı boyunca bu psikolojiyi taşımasını istemezsiniz sanırım burdan diğer anne adaylarına da sesleniyorum günümüzde moda olmuş fakat bir süre sonra klişeleşecek isimlerden uzak durun her kuşakta geçerli olacak anlamı güzel isimleri tercih edin sevgilerimle...

bencede daha güzel isimler bulabilirsin canım mesela mert rüzgar toprak yağız aras yusuf gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…