Doğuma Hazırlık Erkek bebek için isim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bademimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
227
1
46
Bolu
herkese merhaba isim koymak çok zormuş. hem anlamı güzel olacak hem de kulağa hoş gelecek herkesin istediği bu ama karar vermek çok zor son ana kadar kara kara düşüncez heralde:( ben sanırım daha çok klasik isimleri beğeniyorum ahmet ve yusuf gibi mesela.... bu iki ismi de çok beğeniyorum anlamları da çok güzel ama bir yandan da o kadar da alışılagelmiş bir isim olmasa diyorum kafam karışıyor.şöyle kulağa dolu dolu gelen,anlamı güzel bildiğiniz isimleri paylaşır mısınız benimle....şimdiden herkese teşekkür ediyorum ;)))

bence erkek çocuk için isim HUZEYFE olabilir.Huzeyfe anlam olarak peygamber efendimizin sırdaşı olan bir sahabedir.:nazar:

cnm hayırlı olsun bebeğin öncelikle. ben çok düşünmüştüm erkek olursa ne olsun diye ahmet benimde favorim ama 2 seçenek daha var benim için YAĞIZ ve KUZEY kuzeyi eşim karadenizli diye düşündüm yağızda anlamlı bi isim belki başına ahmet koyabilirsin iki isimde moda ...:)Darısı isteyen herkezin başına işallah.tatlı telaşlar bunlar o evrelere geliriz umarım.

bence erkek çocuk için isim HUZEYFE olabilir.Huzeyfe anlam olarak peygamber efendimizin sırdaşı olan bir sahabedir.:nazar:

evet Huzeyfe farklı güzel bir isim gerçekten de ama bizim bir tanıdığımız huzeyfe onunla fena halde bağdaştı bize ondan başkasını hatırlatmıyo malesef :( çok teşşekkür ediyorum :)

ben de klasik isim seviyorum... ömer gibi...hem hz ömer gibi adil olsun... eğer birgün hamile kalabilirsem ve erkek bebeğim olursa ömer ferit koymak istiyorum. kısmet bakalım :16::16::16:

cnm hayırlı olsun bebeğin öncelikle. ben çok düşünmüştüm erkek olursa ne olsun diye ahmet benimde favorim ama 2 seçenek daha var benim için YAĞIZ ve KUZEY kuzeyi eşim karadenizli diye düşündüm yağızda anlamlı bi isim belki başına ahmet koyabilirsin iki isimde moda ...:)Darısı isteyen herkezin başına işallah.tatlı telaşlar bunlar o evrelere geliriz umarım.

ikisi de güzel isim:) çift isim istemiyoruz sanki zaten bi tanesi geri planda kalacak ya da kim canı ne istiyosa onu kullanacak böylece belirginlik olmayacak diye... ama hiç belli olmaz büyük konuşmayım en iyisi :)

ben de klasik isim seviyorum... ömer gibi...hem hz ömer gibi adil olsun... eğer birgün hamile kalabilirsem ve erkek bebeğim olursa ömer ferit koymak istiyorum. kısmet bakalım :16::16::16:

inşallah Allah gönlüne göre versin benim gibi klasik sevenler de var sevindimmm :)

sağol bu arada sen kaçıncı haftandasın Allah isteyen herkese versin....

herkese merhaba isim koymak çok zormuş. hem anlamı güzel olacak hem de kulağa hoş gelecek herkesin istediği bu ama karar vermek çok zor son ana kadar kara kara düşüncez heralde:( ben sanırım daha çok klasik isimleri beğeniyorum ahmet ve yusuf gibi mesela.... bu iki ismi de çok beğeniyorum anlamları da çok güzel ama bir yandan da o kadar da alışılagelmiş bir isim olmasa diyorum kafam karışıyor.şöyle kulağa dolu dolu gelen,anlamı güzel bildiğiniz isimleri paylaşır mısınız benimle....şimdiden herkese teşekkür ediyorum ;)))

bende severm ahmet ismini ve bnm için değeri çok büyük bi isim ilerde allah nasip ederde oğlum olrsa AHMET EZEL koymayı düşünüorum tavsiye ederm:)) ikisinin birleşince anlamı: öncesi olmayan nitelikli kişi

bende severm ahmet ismini ve bnm için değeri çok büyük bi isim ilerde allah nasip ederde oğlum olrsa AHMET EZEL koymayı düşünüorum tavsiye ederm:)) ikisinin birleşince anlamı: öncesi olmayan nitelikli kişi

ahmetin beğenildiğini duymak güzel işimi kolaylaştırıyor sanki ama yine de tüm önerilere açığım arkadaşlarrrr :) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah ;))

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş... isim istersen hem tok hemde cok hoş bir isim olarak

Ahmet Faruk ... veya .. Ahmet Sami ... koyabilirsin... inanan insanlar için ahmet isimi resululllahı cagrıştırır .... ona baktıkca onu (sav) anmak kadar güzel bir şey olamaz

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş... isim istersen hem tok hemde cok hoş bir isim olarak

Ahmet Faruk ... veya .. Ahmet Sami ... koyabilirsin... inanan insanlar için ahmet isimi resululllahı cagrıştırır .... ona baktıkca onu (sav) anmak kadar güzel bir şey olamaz

amin teşekkür ederim tüm tavsiyeleri dikkate alıyorum :)

utku anlamı çok güzel ve şimdiye kadar tanıdığım tüm utku isimli çocuklar çok akıllıydı
burak
mehmet fatih
fatih
ahmet hakan vs. vs. vs.
isim çok da bebek yok bize de dua edin inş.
ismiyle müsemma olsun

utku anlamı çok güzel ve şimdiye kadar tanıdığım tüm utku isimli çocuklar çok akıllıydı
burak
mehmet fatih
fatih
ahmet hakan vs. vs. vs.
isim çok da bebek yok bize de dua edin inş.
ismiyle müsemma olsun

hmm fatih de düşündüklerimin arasında sağol :) Allah herkese nasip etsin inşallah zamanında kendim için çok dua ettim çok şükür sabrın sonu selamet Allah'ım çok büyük.şimdi de isteyen herkes için dua ediyorum.isim kolay tabi dediğin gibi Allah sağlıklı, hayırlı yavrular versin.......

Allahım herkese yaşatsın bu duyguları.bizimde kafamız cok karıstı karar veremıyoruzz benım ıkı ısmım oldugu ıcın ben cok zorlandım o yuzden cocuguma tek ısım koymayı ıstıyoruz, bızım ıstedıklerımızde alp,efe ve eren bakalım hangisini karar vereceğiz birde ömer, serhan,seralp ısımlerıde hosuma gıdıyor.

Back
X