Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim onerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayseslem

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
9
1
16
Arkadaşlar bir kızım var Eslem isminde adının anlamını fazlaca taşıyor.. Simdi oğlum olacak kismetse babasi bunu ben kkoyacagim diyor. Emir Haktan .sizce nasıl çok mu manidar ?

Eren güzel bence. Hem tanıdığım erenler hep efendi ve uslulardı :KK48:

Başka hiçbir isim birbirine bukadar uymuyor. Yada bize öyle geliyor. E="sare_, post: 44566037, member: 358826"]Emir Haktan..
Ben cok begendim bu iki ismi bir arada..[/QUOTE]
Baska

Maalesef son dönemde konan anlamı olmayıp sadece kulağa hoş gelen hafif isimlerde bize pek uymuyor :(

Kızımın ismini ilerde kendi soyadını da kullanmak isterse bir pay kalsın dusuncesiyle tek isim koyduk. Ama erkekte iki isim de karizmatik duruyor.

emir haktan: bu kalıp ecel günü için kullanilmiyor mu? bana hatirlattiği bu en azından. manasini irdelerseniz yani.

edit: emr-i hak vaki olmak, deyimini hatirlamişim aslinda. pardon

Arda ismi güzel ama ard arda manasında , siz bilirsiniz. Emirhaktan da guzel ama seslenmesi zor emir tek basina daha guzel sanki.

Siminru haklisin. Bugün aynı şeyi bende dusundum ve o an birden sogudum. Sanırım en güzeli zamana birakmak. Hepinize tesekkurler

Hayirlisi olsun cok guzel bir ismm :) bizde mustafa kemal koyucaz allahin izniyle. Bizdede kemale uyan bir isim gelmiyor aklimiza yada biz yakistiramiyoruz :)

Back
X