Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim onerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayseslem

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
9
1
16
Arkadaşlar bir kızım var Eslem isminde adının anlamını fazlaca taşıyor.. Simdi oğlum olacak kismetse babasi bunu ben kkoyacagim diyor. Emir Haktan .sizce nasıl çok mu manidar ?

Eren güzel bence. Hem tanıdığım erenler hep efendi ve uslulardı

Haktan ismini tek olarak koymayı düşünün derim. Güzel isim tek başına bile yeterli bence

Başka hiçbir isim birbirine bukadar uymuyor. Yada bize öyle geliyor. E="sare_, post: 44566037, member: 358826"]Emir Haktan..
Ben cok begendim bu iki ismi bir arada..[/QUOTE]
Baska

Maalesef son dönemde konan anlamı olmayıp sadece kulağa hoş gelen hafif isimlerde bize pek uymuyor

Kızımın ismini ilerde kendi soyadını da kullanmak isterse bir pay kalsın dusuncesiyle tek isim koyduk. Ama erkekte iki isim de karizmatik duruyor.

emir haktan: bu kalıp ecel günü için kullanilmiyor mu? bana hatirlattiği bu en azından. manasini irdelerseniz yani.

edit: emr-i hak vaki olmak, deyimini hatirlamişim aslinda. pardon

Seslenirken kolay olmuyor bak şöyle: Emrakktaaan gel oğlum..

Arda ismi güzel ama ard arda manasında , siz bilirsiniz. Emirhaktan da guzel ama seslenmesi zor emir tek basina daha guzel sanki.

Siminru haklisin. Bugün aynı şeyi bende dusundum ve o an birden sogudum. Sanırım en güzeli zamana birakmak. Hepinize tesekkurler

Hayirlisi olsun cok guzel bir ismm :) bizde mustafa kemal koyucaz allahin izniyle. Bizdede kemale uyan bir isim gelmiyor aklimiza yada biz yakistiramiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…