Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah kısmet ederse bir oğlum olacağını öğrendim. Adı: Yusuf Mir Emin olacak inşallah. Yusuf benim dedemin adı. Mir eşim istiyor. Emin ben seviyorum anlamıyla birlikte. Umarım hayırlı olur bebeğim için bu isimler. Birde kızım olursa ecrin veya ebrar koymayı düşünüyordum.

ben su anda 5 haftalık hamileyim ve kızım olursa katre ( damla ) , berika (şimşek parıltısı), arya(opera gosterisi icinde soylenen solo sarki ), ada , nehir , hera (aşk) , melek, hayat , beste bu isimlerde 2tane secip koyamyı düşünüyorum. erkek olursa hasan aras(Doğu Anadolu'da bir ırmak) . erkek olursakesin koyulcak isimde bu :)

bende bi kaç isim yazayım belki
secen birileri olur kız: devinsu,ecmel,çilay,elisa......
erkek: eran,sertuğ,elyesa,efe ,berke....

bende 13 haftalık hamileyim oğluşum olcağını öğrendim aklımda bir sürü isim var hala karar veremedim daha düşünecek çok zamanım var ama sizde de değişik varsa beklerim:)
DORUK EFE
TUĞRA
DAĞHAN
POYRAZ
KUZEY
KAAN
SARP
BARLAS
EGEMEN
BARAN

benimde beğendiğim isimler;kız için irem ecrin,ceylin,suden,tuana,erva,hafsa,erkek için,berat,duha,elyesa,buğlem,bera,eymen,behlül..kızım olursa irem ecrin istiyoruz,erkek olursa eşim mehmet berat istiyor..allah nasip etsinde isim koymak kolay...

benim de inş oğlum olacak,adı da Osman Tarık..
nasıl,güzel mi sizce kızlar?biz eşimle çok yakıştırdık bu iki ismi

benım oglum olcak adını kesın ruzgar koyucam fakat begendogım ısımler sunlar kıvanç utku uygar başar

benimde oğluşum olcak ben batın ismini çok beğeniyorum hem allahın isimlerindende biri yanınada doruk ılgın aras isimlerinden birini düşünüyorum sağ sağlim kavuşalımda isimler kolay

ayy benim oğlum olursa kesiiiiin sina olcak ibn-i sinadan hem heybetli hem anlamlı hemde çok kibar
kızım olursada melek bal olcak inşallah ooof ooof ...

Bende bugün doktordaydim daha 10 haftalik hamileyim, kiz istedigim icin Zeynep Masal veya Zeynep Melodi istiyodum. Ama bugün doktor bi süphem var dedi, hemen oglan mi dedim, kesin degil ama resmen görünüyodu, simdi bende erkek ismi ariyorum, Toprak hosuma gidiyor baska da bisey yok :ecrin_bebek:

ben 12 haftalık hamileyim. bu benim ikinci bebeğim olacak, henüz cinsiyeti belli değil ama ilki erkekti adını ASıL koydum isim arayanlara önerilir.

merabalar bende 10 haftalık hamileyim cinsiyetini bilmiyorum ama oglum olursa berkay yada yağız kızım olursa berra yada yagmur koyucam inşl:emir_bebek:

Back
X