- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.444
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu soracaktım isimleri merak ettim. köpek isimleri gibi isimler koyuyorlar çocuklaraİsimler nedir bu arada? Arya, Lina minaysa toptan koymayın bana kalırsa![]()
Ikinizde isterken neden siz vazgecmek zorunda olasınız ki neden onlar değil? Aynı ismi olmasını istemiyorlarsa onlar koymazlar. Ben olsam vazgeçmem. Ortaokuldan beri hayalim bu isim aynısından olmasından rahatsiz olan varsa koymaz derim.selam kk nın güzel kadınları,
hamile olduğumu öğrendikten sonra malum isim konuşulmaya başlandı. kız olursa hangi isimler, erkek olursa hangi isimler diye sohbetler var hep.
benim de tee ortaokuldan bu yana aklımda bir isim var, çocuğum olursa bu ismi koyarım diye, tabi cinsiyeti tutarsa.
ama gelin görün ki bu ismi ailede isteyen çok varmış, konusu açılınca ortaya çıktı ve kendileri kendi çocukları olursa koymak istediklerini çok belli ettiler.
ben de çok takılmıyordum buna aslında, yani kim çocuğuna ne isterse o ismi koyar, onlar istemiyor diye ben koymayacak değilim sonuçta, herkesin kendi kararı ama geçen gün yine sohbeti geçince falan dedim ya koymamızı hiç mi istemiyorlar, anladım yani onlarında çok sevdiği bir isim, okey. ne yapalım? vaz mı geçelim tamamen? yaşadınız mı böyle durumlar sizde.
anlatmak, sormak istedim.
Ikinizde isterken neden siz vazgecmek zorunda olasınız ki neden onlar değil? Aynı ismi olmasını istemiyorlarsa onlar koymazlar. Ben olsam vazgeçmem. Ortaokuldan beri hayalim bu isim aynısından olmasından rahatsiz olan varsa koymaz derim.
Hem siz o ismi koymadiniz diyelim, onlar hamile kalınca cinsiyeti tutturabilecek mi garantisi bile yok.
aynen dediğiniz gibi ya. aslında isim çok bilindik ve genel olarak sevilen bir isim. çok kişide koymak istiyordur ama şimdi yazarsam yakınlarım da buralarda takıldığı için kim olduğumu anlayabilirler diye düşündüğümden yazmadım.Çocuğun anası benim 9 ay ben taşıyosam istediğim ismi de koyarım kimse kusura bakmasın. Koymak istediğiniz ismi çok merak ettim bu arada![]()
Ikinizde isterken neden siz vazgecmek zorunda olasınız ki neden onlar değil? Aynı ismi olmasını istemiyorlarsa onlar koymazlar. Ben olsam vazgeçmem. Ortaokuldan beri hayalim bu isim aynısından olmasından rahatsiz olan varsa koymaz derim.
Hem siz o ismi koymadiniz diyelim, onlar hamile kalınca cinsiyeti tutturabilecek mi garantisi bile yok.
önce kimin çocuğu olursa ismi de o kapar.selam kk nın güzel kadınları,
hamile olduğumu öğrendikten sonra malum isim konuşulmaya başlandı. kız olursa hangi isimler, erkek olursa hangi isimler diye sohbetler var hep.
benim de tee ortaokuldan bu yana aklımda bir isim var, çocuğum olursa bu ismi koyarım diye, tabi cinsiyeti tutarsa.
ama gelin görün ki bu ismi ailede isteyen çok varmış, konusu açılınca ortaya çıktı ve kendileri kendi çocukları olursa koymak istediklerini çok belli ettiler.
ben de çok takılmıyordum buna aslında, yani kim çocuğuna ne isterse o ismi koyar, onlar istemiyor diye ben koymayacak değilim sonuçta, herkesin kendi kararı ama geçen gün yine sohbeti geçince falan dedim ya koymamızı hiç mi istemiyorlar, anladım yani onlarında çok sevdiği bir isim, okey. ne yapalım? vaz mı geçelim tamamen? yaşadınız mı böyle durumlar sizde.
Ben olsam hayalimdeki isimden vazgeçmezdim. Bizde de oğlumun ismi biz eşimle ilk çıkmaya başladığımızdan beri belliydi. Hamileyken aile içinde bir sohbette söyleyince yengem başta bizde o ismi koyacaktık sonra vazgeçtik falan dedi. Bende siz koysaydiniz da koyardim ne güzel adaş adaş takilirlardi dedim. Gerçekten de koyardım neticede aynı evin içinde iki çocuk değil bunlarselam kk nın güzel kadınları,