Harflerin anlamları falan çok önemliymiş araştırıyorum ama içinden çıkılcak gibi değilbana kalırsada ismin manası özellikle önemli..ömer asaf cok hoş :) ömer faruk da olabilir. ben akif ismini cok seviyorum. şimdi anneme sordum sefa dedi kız kardeşimde buğra diyor :)
Bu gidişle çocuğun yüzünü görene kadar karar veremiycezen iyisi ikinizde en sevdiginiz ismi ortaya koyun uyumluysa iki isim olsun :)
Aminn inşallah öyle olması iÇin uğraşıyorum sırf kendi kulağıma hış geliyo diye bi isim koyup bencillik yapmak istemiyorumben bir hafta isimsiz kalmisim sonra uzaktan bir akraba gelip merve olsun demis merve olmus :) ismiyle yaşasın sağlikli ahlakli insanlara faydali olsun bebegin insallah
Ömer Asaf ben de bi kaç kişide duydum. Görkem güzelmiş. Havalı duruyor :)kızlar hala bi isim bulamadım oğluma anlamı güzel olsun herkeste olmasın soyadıyla uyumlu olsun derken çok kararsız kalıyoruz birde yeni nesil isimleri sevmiyoruz çınar toprak berkecan vs. erdem çok istiyo eşim bende ömer asaf-görkem beğeniyorum
Harflerin ve ismin etkisinede inandığımdan napcağmı bilemedim sizin önerileriniz var mı?
İkiside yakınlarda olan isimlerBen olsam ali aras veya yigit koyarım.
Ben Kerem Ali koyucam Allah izin verirse.. Esime soyledim. O da sevdi.kızlar hala bi isim bulamadım oğluma anlamı güzel olsun herkeste olmasın soyadıyla uyumlu olsun derken çok kararsız kalıyoruz birde yeni nesil isimleri sevmiyoruz çınar toprak berkecan vs. erdem çok istiyo eşim bende ömer asaf-görkem beğeniyorum
Harflerin ve ismin etkisinede inandığımdan napcağmı bilemedim sizin önerileriniz var mı?
Güzel ama Ali kerem sanki daha kolay söyleniş bakımındanBen Kerem Ali koyucam Allah izin verirse.. Esime soyledim. O da sevdi.
Muaz ve musab bende beğeniyodum ama sonra düşündüm biz söylüyoruz iyi güzelde ilerde bi yere gider çocuk yanlış telaffuz ederler yada yada muaz yazarken araya ğ falan koyarlar zor durumda kalır diye düşündüm sonuçta herkesin telaffuzu biZim kadar iyi olmayabilirBenim oğlumun adı da Mehmet Salih
Diger sevdigim isimler:
Hamza
Halit
Akif
Asım
Enes
Yusuf
Muaz
Musab
Zübeyr
Bilal
Bahadır
Sina
Kerem
İki isim olarak da kullanilabilirler mesela Yiğit Hamza, Bahadır Kerem...
Ömer asaf güzelmiş bende kerem ismini seviyorum oglusum olursa kerem olur ınşallah. kuran da geçmesi ve manası güzel olsun ayrıca kulağa da hoş gelsin istiyorum aklıma bu geldi :)kızlar hala bi isim bulamadım oğluma anlamı güzel olsun herkeste olmasın soyadıyla uyumlu olsun derken çok kararsız kalıyoruz birde yeni nesil isimleri sevmiyoruz çınar toprak berkecan vs. erdem çok istiyo eşim bende ömer asaf-görkem beğeniyorum
Çınar, eymen, efe, alperenÖmer Asaf ben de bi kaç kişide duydum. Görkem güzelmiş. Havalı duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?