- 7 Haziran 2023
- 30
- 11
- 8
- 29
- Konu Sahibi bebekbekleyenanne
Bebeğime isim konusunda kararsız kaldık cinsiyeti erkek sizce Aren mi? Emir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emir.Bebeğime isim konusunda kararsız kaldık cinsiyeti erkek sizce Aren mi? Emir mi?
Tesekkür ederim anlamlar için emirin anlamı daha güzel geliyor kulağa ama hala kararsızım :)Aren, çöl kumu anlamına geliyor.
Emir ise; buyruk, komut anlamına geliyor. Kavim, aşiret veya ülkenin başı anlamında da kullanılıyor.
Eymende güzel isim benceEmir koymayı düşünüyorum bende şuanlık ama Eymen de çok güzel isim komşum oğluna koymasa net ben koyardım
Evet unisex bi isim ama bence kızlarda kaba duruyorAren unisex sanırım iki kişi kızına koymuştu
Teşekkür ediyorum. Önerilere açığım :)Neden seçenekler iki isim sadece?
Ben olsaydım bu iki ismi de seçmezdim, sizin belki bir sebebiniz vardır. Derin ve daha anlamlı isimler daha güzel olurdu sanki.
Elbette sizin kararınız, dilerim ismini de sever büyüdüğü zaman. Sağlıcakla doğurun.![]()
Gençken bir oğlum olsun diye hayal kurar, ismini de Tuna koymak isterdim. Sanırım Tuna Nehri'ne olan hayranlığımdan.Teşekkür ediyorum. Önerilere açığım :)